Tärkeitä tehtäviä ennen kuin päätetään elinikäisestä VPN-tilauksesta

Kun ostat uuden VPN-palvelun, tutustu joihinkin palveluihin, jotka tarjoavat erityyppisiä tilaajasuunnitelmia yksityiseen yhteyteen. Jotkut palvelut tarjoavat kuukausittaisia ​​ja vuosisuunnitelmia, jotka ovat yleisimpiä, kun taas toiset palvelut voivat myös tarjota 2-vuoden suunnitelman ja jopa eliniän suunnitelman. Tietysti, mitä pidempi tilaamisaika valitset, sitä halvempi VPN-palvelun kokonaishinta on. Mitä lyhyempi liittymisaika, sitä kalliimpi hinta sinun on maksettava.


Elinikäisen VPN-tilauksen suhteen monet palveluntarjoajat tarjoavat tämän tyyppistä tilausaikaa tarjotakseen yksityisen yhteyspalvelunsa kertaluonteisena ostoksena. Se on kuin uuden ohjelmiston ostaminen. Olet vain ostanut sen kerran lisenssiä varten ja voit käyttää ohjelmistoa ikuisesti. Elinikäisen VPN-tilauksen yhteydessä sinun ei enää tarvitse maksaa kuukausittaisia ​​tai vuosimaksuja, koska voit käyttää yksityistä yhteyttä ikuisesti, kun olet ostanut tämän tilaussuunnitelman. Mutta onko se sen arvoista? Tässä on tärkeitä tehtäviä, ennen kuin päätetään elinikäisestä VPN-tilauksesta:

1. Varmista, että yksityinen yhteyspalvelu on hyvämaineinen

Et halua tilata elinikäistä suunnitelmaa ja huomaa sitten, että yksityinen yhteyspalvelu on poissa toiminnasta muutamaa vuotta myöhemmin. Haluat tehdä tämän vain palveluntarjoajan kanssa, joka on toiminut liiketoiminnassa yli 5 vuotta, jotta voit varmistaa itse yrityksen maineen. Muutoin tuhlaat suurta rahaa liittymäsuunnitelmaan, joka ei anna sinulle mitään elinikäisiä etuja. Lisäksi VPN-palveluntarjoajalla on oltava ajoittain parempi yksityisen yhteyden laatu.

2. Varmista, että yhteys on vakaa ja luotettava

Sinun ei tarvitse ostaa elinikäistä tilausta palvelusta, johon et voi luottaa. Kun VPN-yhteys on erittäin epävakaa, sillä siinä on paljon yhteysongelmia ja hidas nopeus useimmissa palvelimissa, elinikäinen suunnitelma ei ole sinulle hyvä sijoitus. Joten älä houkuttele lupaa, että sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista tai vuosimaksua, jos et voi olla varma, että palvelu tarjoaa sinulle vakaan ja luotettavan yksityisen yhteyden sinulle.

3. Tee se vain, kun todella rakastat palvelua

Toisin sanoen, älä sitoutu elinikäiseen tilaussuunnitelmaan, jos et oikein tiedä palvelusta. Sinun olisi pitänyt käyttää palvelua vähintään 6 kuukautta arvioidaksesi sen yleistä laatua. Siirtyminen normaalista tilauksesta elinikäiseen tilaukseen vaatii suuresti sitoutumista, ja siksi se on tehtävä, kun tiedät todella palvelun laadun. Jos rakastat palvelua ja sen juurtumista, voit käyttää sitä ikuisesti ja olla tyytyväinen siihen.

4. Mahdollisuudesta maksaa elinikäisestä suunnitelmasta alennuksen yhteydessä

Useimmille VPN-palveluntarjoajille, jotka tarjoavat rajoittamattoman tilaussuunnitelman, sinun ei ole halpaa maksaa tämän tyyppisestä tilauksesta. Se maksaa usein satoja dollareita kertaluonteisen maksun, ja se antaa sinulle pääsyn yksityiseen yhteyteen määräämättömäksi ajaksi. Hinta tulee olemaan huomattavasti kalliimpi kuin tavallinen kuukausi- tai vuosihinta, joten huomaa, että saatat hukkaa rahaa, jos et ole varovainen tämän sijoituksen suhteen. Siksi on välttämätöntä etsiä paras tarjous valitsemastasi VPN-palvelusta menemällä elinikäiseen suunnitelmaan, kun se on voimakkaasti alennettu.

5. Palvelun on oltava täysin sitoutunut käyttäjän yksityisyyteen

Et halua tuhlata rahaa ja aikaa palvelun kanssa, johon et voi luottaa myöhemmin. VPN: n päälähtökohtana on, että se auttaa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä heidän verkkotoiminnoissaan pitäen heitä vapaana tutkimaan internoitua ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia. Varmista, että VPN-palveluntarjoajasi on sitoutunut suojelemaan käyttäjän yksityisyyttä nyt ja tulevaisuudessa. Sinun on tiedettävä, että yritys on vakaa yritys, joka ei petä käyttäjiään jakamalla henkilökohtaisia ​​tai yksityisiä tietojaan kolmansille osapuolille ilmoittamatta heille. Vain tällaisella palvelulla voit sitoutua siihen täysin elämän ajan.

Nämä ovat tärkeitä asioita, jotka on tehtävä ennen kuin päätetään elinikäisestä VPN-tilauksesta. Seuraavan kerran, kun jotkut VPN-palvelut tarjoavat houkuttelevia tarjouksia, sinun on arvioitava, onko se hyvä sijoitus teille. Muutoin tuhlaat valtavasti rahaa palveluun, jota et voi käyttää luotettavasti edes muutama vuosi tulevaisuudessa.