Miksi suurinta osaa VPN-palveluista ei voida käyttää Kiinassa suuren palomuurin estämiseksi

Kiinan on tiedetty olevan yksi tiukimmista maista maailmassa, joka soveltaa VPN-rajoituksia. Vaikka matkustajat voivat silti käyttää kotimaastaan ​​tuomia virtuaalisia yksityisiä yhteyksiä ilman mitään ongelmia, Kiinan kansalaiset eivät suostu käyttämään minkäänlaisia ​​VPN-palveluita, elleivät se ole heidän liiketoiminnalleen välttämättömiä. Siitä huolimatta yritysten on saatava viranomaisilta lupa käyttää VPN-palvelua, ja tällaisen palvelun käyttöä liiketoiminnassaan valvoo viranomainen..


Siitä on tullut todellinen ongelma monille tämän maan ihmisille, kun he yrittävät käyttää minkä tahansa tyyppisiä yksityisiä yhteyspalveluita, koska kaikki VPN-palvelut eivät toimi tässä maassa. Tämä johtuu osittain siitä, että Kiinan suuressa palomuurissa on erittäin vahva salausjärjestelmä, joka estää ketään ohittamasta hallituksen Internet-rajoituksia. Vain kourallinen arvostettuja VPN-palveluntarjoajia voi ohittaa Kiinan palomuurin ja tarjota pääsyn Internet-vapauteen tämän maan sisällä. Tässä ovat syyt, joiden vuoksi useimpia VPN-palveluita ei voida käyttää Kiinassa suuren palomuurin estämiseksi:

1. Kiinan hallitus käyttää edistynyttä DPI-järjestelmää

Vaikka useimmat maat, jotka rajoittavat kansalaistensa Internet-toimintaa, käyttävät DPI- tai Deep Packet Inspection -nimistä tekniikkaa verkkoliikenteen seuraamiseen, Kiinan suuri palomuuri on aivan uudella tasolla DPI-sovelluksissa. Hallitus käyttää edistynyttä DPI-järjestelmää, jonka parannusta jatketaan päivittäin lisäämällä lisää luetteloita estettyistä verkkosivustoista ja verkkopalveluista. Paitsi, että sitä päivitetään edelleen tietoturvan ja suojan suhteen itse palomuurin ohittamiseen, mikä tarkoittaa, että hallitus lisää päivittäin luettelon estettyjen VPN-palveluiden luettelosta. Tämän vuoksi säännöllisen liikenteen on vaikeaa ohittaa Internet-rajoituksia tässä maassa.

2. Hallitus kieltää melkein kaikki saatavilla olevat VPN-ohjelmistot ja -sovellukset

Valtakunnallinen VPN-kielto tulee olemaan täysin voimassa vuodesta 2018, mikä tarkoittaa, että hallituksesta tulee erittäin tiukka valvomaan kansalaistensa verkkoliikennettä. Ennen kieltoa VPN-palvelut ovat laajalti kansalaisten saatavilla ilman ongelmia, ja ne ovat saatavana sekä työpöytä- että mobiiliympäristöihin. Useiden tapahtumien jälkeen, kun ihmiset käyttävät yksityistä yhteyttään häiritäkseen Kiinan hallitusta, hallituksen on ryhdyttävä rohkeasti kieltää kaikki nämä yksityiset välityspalvelimet mobiili- ja työpöytäympäristöiltä. Tämä kielto vaikuttaa moniin säännöllisiin VPN-palveluihin.

3. Käytettävissä olevat yksityiset yhteydet eivät tarjoa edistynyttä stealth-tekniikkaa

Toinen syy sille, että säännöllisellä yksityisellä yhteydellä on erittäin vaikeaa ohittaa Kiinan hallituksen palomuuri, on se, että palomuurissa on edistyksellinen DPI-tekniikka, joka voidaan ohittaa vain tietyllä VPN-tekniikalla. Varkaintekniikka, joka on saatavana vain hyvämaineisiin VPN-palveluihin ja joissa on kalliimpi liittymämaksu, on kiinalaisten käyttäjien ainoa turvallinen veto pääsyyn hallituksen estämiin verkkosivustoihin. Se käyttää peittämispalvelinta ja muokattua protokollaa varmistaakseen, että Kiinan DPI-järjestelmä ei pysty tunnistamaan yksityistä yhteyttä.

4. Useimmat VPN-palvelut tarjoavat vain säännöllisiä salauksia

Vaikka VPN-palvelun käyttämä salausprotokolla määrittelee, kuinka tehokas on ohittaa Kiinan hallituksen esto, useimmat VPN-palvelut tarjoavat käyttäjille vain säännöllisiä salauksia. Tämän seurauksena niitä ei voida käyttää raskaaseen salaukseen, kuten ohittaa Kiinan suuri palomuuri, minkä vuoksi suurin osa niistä on käyttökelvoton tässä maassa. Useimmat säännölliset yksityiset yhteydet käyttävät vain PPTP- tai L2TP-protokollaa, kun taas niiden suojaamiseksi tarvittava vähimmäissalausprotokolla on OpenVPN-protokolla. Yleensä OpenVPN-protokollaa on muokattava ensin, ennen kuin se voi todella toimia tässä maassa.

5. Hallitus estää yksityisiä yhteyksiä, jotka käyttävät yksityisiä palvelimia tai välityspalvelimia

Kiinan hallitus etsii erittäin aktiivisesti henkilöitä, jotka käyttävät yksityistä yhteyttä päästäkseen ulkopuolisille verkkosivustoille. Itse asiassa on joitain tapauksia, joissa hallituksen on pidätettävä yksilöt vain laitteellaan olevan yksityisen yhteyden käytöstä. Sitten he joko laittavat henkilöt vankilaan tai vaativat suuria sakkoja hallituksen DPI-järjestelmän rikkomuksesta. Tämä vaikeuttaa useimpien ihmisten pääsyä estettyihin verkkosivustoihin tässä maassa, ja se on myös syy siihen, miksi suurin osa heistä ei vaivaudu yrittämään, koska pelkää seuraamuksen seurauksia, joita he saavat.

Nämä ovat syyt siihen, miksi suurinta osaa VPN-palveluista ei voida käyttää Kiinassa suuren palomuurin estämiseksi. Sinun ei kuitenkaan ole mahdotonta avata tämän maan verkkosivustorajoituksia, etenkin jos olet matkustaja. Sinun on käytettävä vain hyvämaineista VPN-yhteyttä, joka tarjoaa varkaudenesto-ominaisuuden, joka on suunniteltu ohittamaan Kiinan suuri palomuuri, jotta tämän maan DPI-järjestelmä ei tunnista yksityistä yhteyttäsi..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map