Miksi sinun tulisi välttää Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa sijaitsevien VPN-palveluiden käyttöä

Miksi suuri osa VPN-palveluista perustuu offshore-paikkoihin? Saatat ihmetellä miksi. Itse asiassa useimmat hyvämaineiset virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajat eivät sijaitse Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Ja kyllä, sinulle on suositeltavaa käyttää offshore-sijainteihin perustuvia VPN-palveluita Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian sijaan. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian hallitusten tiedetään olevan erittäin tiukat valvontalakien täytäntöönpanossa kansalaisiaan vastaan. He rakastavat vakoillaan mitä kansalaiset tekevät.


Jos käytät Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa sijaitsevaa VPN: ää, saatat lopulta suojata online-yksityisyyttäsi lainkaan. Kyllä, saatat pystyä poistamaan sensuroitujen tai rajoitettujen verkkosivustojen eston, mutta todennäköisesti Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian hallitus säilyttää tietosi, koska VPN-yritysten on pakko tehdä tämä. Se on vain yksi iso syy, miksi offshore-sijainteihin perustuvat VPN-palvelut ovat parempia. Syitä on vielä paljon enemmän. Tässä on syitä, miksi sinun tulisi välttää Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa sijaitsevien VPN-palveluiden käyttöä:

1. Globaali joukkoseurantaohjelma

Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian hallitukset vakoilevat innokkaasti kansalaisiaan monissa asioissa, joita he tekevät. Katsotaanpa yhtä Yhdysvaltain hallitusjärjestöä, nimeltään NSA, joka on kuuluisa kansalaisten vakoilusta sekä offline- että online-tilassa. Tämän organisaation tavoitteena on tietysti suojella Yhdysvaltojen etuja ja pitää maa vakaassa ja turvallisessa tilanteessa. Tämän jalo päämäärän käytännöllinen soveltaminen saattaa kuitenkin joskus mennä pois käsistä, vaarantaen niiden kansalaisten yksityisyyden, joita he yrittävät suojella..

Tässä vaiheessa on turvallista olettaa, että Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa sijaitsevilla VPN-palveluilla on suuri varmuus kirjata käyttäjän toiminta ja raportoida siitä hallitukselle säännöllisesti tai tarvittaessa. Tämä on yksi syy, miksi sinun pitäisi valita sen sijaan offshore-pohjaiset yksityiset verkkopalvelut.

2. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvallisia

Yksinkertaisesti sanottuna palvelut, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, eivät ole Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian lakien alaisia, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian lait eivät pääse näihin VPN-yrityksiin. Käyttäjille se tarkoittaa, että heidän tiedot voidaan aina pitää turvassa ilman yksityisyyden suojan vaaraa. Tämä johtuu siitä, että nämä VPN-palvelut eivät kirjaa tai seuraa käyttäjän toimintaa yksityisen verkon käytön aikana. Se tarkoittaa myös enemmän mielenrauhaa sinulle.

3. He kirjaavat tietosi hallitukselle

Kun käytät yhtä Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa sijaitsevaa virtuaalista yksityistä verkkoa, saatat ajatella, että yksityisyytesi on turvallinen, mutta se ei ole aivan niin. Tietojasi säännellään Yhdysvaltojen tai Yhdistyneen kuningaskunnan lakien nojalla, mikä tarkoittaa, että tarvittaessa hallitus voi pyytää yritystä paljastamaan tietyt käyttäjät, jotka he haluavat tietää, käyttötiedot. Yksityisen verkkoyrityksen on lain mukaan noudatettava hallituksen vaatimuksia. Tätä tarkoitusta varten palvelu soveltaa tietojen kirjaamista ja seurantaa, kun käytät niitä. Siksi se ei ole aivan turvallista yksityisyytellesi.

4. Hallitus etsii aina tapaa vakoilla sinua

Yhdysvaltojen tai Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on tunnettu yrittäessään löytää tapoja vakoilla kansalaisiaan, etenkin verkossa. Jopa yksityisiä verkkopalveluita käytettäessä hallituksella on ohjelmia, joiden avulla ne voivat tunkeutua yksityiseen verkkoon ja yrittää hakkeroida sitä paljastaaksesi käyttäjän toiminnan. Tämä käytäntö voi olla vaarallinen yksityisen verkon yksityisyydelle VPN-käyttäjille, vaikka se voi onnistua tai epäonnistua riippuen yksityisen verkon omista turvallisuus- ja salausjärjestelmistä. Toinen syy siirtyä vain offshore-pohjaiseen VPN-yritykseen.

5. Takaovi voidaan lisätä VPN-ohjelmaan

Jälleen kerran yrittäessään vakoilla käyttäjiä ja seurata heidän verkkotoimintaa yksityisen verkon käytöstä huolimatta, hallitus saattaa lisätä joitain takaovia VPN-ohjelmaan. Käyttäjät eivät ehkä tiedä tätä haittaohjelmaa otettavan käyttöön VPN-ohjelmassaan, mutta se lähettää hiljattain käyttäjien tiedot hallitukselle. Jälleen kerran, se riippuu itse VPN-ohjelman turvallisuudesta ja suojausjärjestelmästä. Joka tapauksessa olisi viisasta välttää mitään Yhdysvaltain tai Ison-Britannian VPN-palveluita, etenkin ilmaisia ​​palveluita, joihin et todella luota tai jotka ole tuttuja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map