Miksi sinun pitäisi sallia sijainninvalvonta VPN-yhteydessä

Kun käytät premium-VPN-yhteyttä, saat paljon ominaisuuksia, joita ei ole saatavana ilmaisessa VPN-ohjelmistossa. Esimerkiksi ominaisuudet, kuten Kill Switch, paikannusvalvonta, aina päällä, palomuuri, DNS-vuodonsuojaus ja monet muut ominaisuudet, ovat käytettävissä käytettävästä VPN-tuotemerkistä riippuen. Jokainen ominaisuus antaa sinulle enemmän etuja Internet-liikenteen salauksessa. Kill Switch -ominaisuuden avulla voit kytkeä Internet-yhteyden pois päältä heti, kun VPN-yhteys katkeaa, jotta et paljasta vahingossa IP-osoitteesi selausistunnon aikana. Aina päällä -ominaisuuden avulla voit pitää laitteesi kytkettynä VPN: ään laitteesta käynnistyksen alkamisesta siihen saakka, kun sammutat sen..


Nyt puhumme sijainninvalvontaominaisuudesta. Tämä on ominaisuus, jonka monet VPN-käyttäjät usein unohtavat, mutta se on melko tärkeä ominaisuus. Sen avulla VPN-yhteys voi tunnistaa nykyisen sijaintisi huolimatta yksityisen verkon käyttämisestä Internet-yhteyden muodostamiseen. On monia etuja, jotka saat, kun otat tämän ominaisuuden käyttöön VPN-yhteydelläsi. Tässä on syitä, miksi sinun pitäisi sallia sijainnin seuranta VPN-yhteydessä:

1. Voit silti käyttää paikallisia pankkitilejäsi estämättä

Turvallisuusongelmien vuoksi monet paikallisten pankkien verkkosivustot kieltäytyvät kirjautumasta tilillesi yksityisellä IP-osoitteella. Tämä johtuu siitä, että on ollut tapauksia, joissa verkkorikolliset käyttävät yksityisiä IP-osoitteita varastaakseen rahaa uhreiltaan. Myös toiseen maahan kuuluva yksityinen IP-osoite tulee olemaan melko epäilyttävä paikallisten pankkien verkkosivustoille, koska heidän asiakkaansa ovat enimmäkseen paikallisia ihmisiä, joilla on paikalliset osoitteet. Tällöin sijainnin seuranta on välttämätöntä. Vaikka yhteytesi on yksityinen ja yhdistetty, voit silti paljastaa sijaintisi, jotta paikallisten pankkien verkkosivustoihin voidaan silti päästä salatulla yhteydelläsi.

2. Yhteytesi on yksityinen, kun selaat paikallista IP-osoitetta

Hyvä asia sijainninvalvontaominaisuuden käyttöönotossa on, että pystyt käyttämään yksityistä yhteyttä selatessasi edelleen paikallista IP-osoitetta. Se tarkoittaa, että paikallisiin verkkosivustoihin, jotka eivät yleensä hyväksy mitään yksityisiä IP-osoitteita, voidaan päästä VPN-yhteyden kautta. Sinun ei tarvitse sammuttaa VPN-yhteysasi väliaikaisesti vain tiettyjen paikallisten verkkosivustojen käyttämiseksi. Tämä pätee erityisesti maihin, joissa Internet-lait ovat erittäin rajoittavia. Kun sallit VPN-palvelun tarkkailla sijaintiasi, sinun ei tarvitse huolehtia pääsystä tällaisille verkkosivustoille, koska sijaintisi näyttää edelleen olevan omassa maassasi.

3. Et saa epäilyttäviä kirjautumisongelmia

Tämä on yksi yleisimmistä ongelmista VPN-yhteyttä käytettäessä. Joskus kirjautuessasi joihinkin tileihisi, palveluntarjoajat pitävät kirjautumistasi epäilyttävänä ja lähettävät siten ilmoituksen siitä, että tilisi ovat saattaneet vaarantua. Tämä ongelma voidaan välttää yksinkertaisesti antamalla VPN-palvelullesi tarkkailla sijaintiasi jatkuvasti, mikä tekee kirjautumisyrityksestäsi legitiimin pitäen yhteytesi yksityisenä koko ajan..

4. Voit käyttää GPS-sovelluksia ilman ongelmia

Kun käytät VPN-yhteyttä, saat joskus paljon ongelmia, kun käytät GPS-liittyviä sovelluksia. Esimerkiksi, jos olet mobiililaitteellasi ja haluat tietää tietyn paikan siirtymissuunnan, GPS tunnistaa sijaintisi toisessa maassa, koska VPN käyttää toisessa maassa olevaa palvelinta Internetin käyttämiseen. . Tämä voi olla hankala, etenkin jos haluat käyttää GPS-sovelluksia kiireellisesti. Tämä voidaan helposti korjata ottamalla paikannuksen valvonta käyttöön VPN-kojelaudassa, jonka avulla GPS-sovellukset tunnistavat todellisen sijaintisi ollessasi poissa tutkalta Internet-yhteytesi kanssa.

5. Suojaudutaan kaikilta Internet-palveluntarjoajien ja viranomaisten valvonnalta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ottamalla käyttöön paikannusvalvontaominaisuuden virtuaalisessa yksityisessä verkossasi, pystyt paljastamaan todellisen sijaintisi käyteilläsi verkkosivustoilla samalla kun olet suojattu kaikilta Internet-palveluntarjoajien ja viranomaisten seurannalta. Toisin sanoen, ikään kuin käytät edelleen normaalia Internet-yhteyttä Internet-palveluntarjoajaltasi ja pystyt silti ohittamaan kaikki hallituksen estämät verkkosivut sekä pysymään turvassa ja yksityisesti valvontajärjestelmästään. Tämä on suuri etu, jonka voit saada yksinkertaisesti käyttämällä VPN: n sijaintiominaisuutta.

Näistä syistä sinun pitäisi sallia sijainninvalvonta VPN-yhteydessä. Tämä ominaisuus poistetaan käytöstä, kun asennat VPN: n ensimmäistä kertaa. Koska monet ihmiset eivät välitä siitä, he eivät ehkä tiedä tämän ominaisuuden olemassaoloa. Kun kuitenkin otat tämän ominaisuuden käyttöön VPN: ssä, sinulla on paljon etuja, jotka parantavat yleistä Internet-kokemustasi tästä eteenpäin.