Miksi sinun pitäisi ostaa asioita verkossa yksityisen yhteyden avulla

Verkkokaupoista on tullut suuri trendi tänään. Yhä useammat ihmiset mieluummin ostavat asioita verkossa kuin käyvät paikallisissa tavarataloissa. Eri verkkokauppiaiden tarjoamien lukuisten tarjousten ja alennusten ansiosta ihmisten on entistä vaikeampaa vastustaa luottokorttitietojensa ostamista kyseisiä asioita verkossa. Se on kätevä, helppo ja nopea. Sinun ei tarvitse mennä jonossa vain napataksesi joitain alennuksia tavaroita palataksesi kotiin. Lisäksi tavara toimitetaan kotiisi muutamassa päivässä, joten sinun on vain rentouduttava.


Niin kätevä kuin verkkokaupoissa voi olla, sinun on silti oltava varovainen, kun laitat yksityiset tietosi verkossa. Siksi on välttämätöntä, että salat yhteytesi suorittaessasi rahoitustaloustoimenpiteitä, jotta vältetään online-uhat, jotka voivat piiloutua taaksepäin. Yksityisen yhteyden käyttäminen on uusi standardi, jotta verkkokaupoistasi tulee entistä turvallisempaa. Tässä on syitä, miksi sinun pitäisi ostaa asioita verkossa yksityisen yhteyden kautta:

1. Kukaan ei voi valvoa taloudellisia tietojasi

Kun yhteytesi ei ole salattu, on suuri mahdollisuus, että jotkut kolmannet osapuolet voivat valvoa taloudellisia tietojasi. Tämä pätee erityisen hyvin, kun käytät julkisia verkkoja rahoitustransaktioitasi suorittaessasi. Et koskaan tiedä ketkä seuraavat sinua. VPN-yhteyttä voidaan käyttää salaamaan kaikki taloudellisten tapahtumien aikana suorittamasi tiedonsiirrot, mukaan lukien arkaluontoiset taloudelliset tiedot. Kun yksityinen yhteys on aktiivinen, voit olla varma, että kukaan ei voi valvoa taloudellisia tietojasi ja että se on sinulle turvallinen.

2. Et voi vuotia luottokorttitietojasi luvattomille kolmansille osapuolille

Jos ostat asioita verkkokaupoista, luottokorttitietosi tallennetaan kolmansien osapuolien palvelimille, jotka ovat aina verkossa. Se tarkoittaa, että häikäilemättömät kolmannet osapuolet saattavat pystyä tunkeutumaan kyseisiin palvelimiin ja varastamaan taloudelliset tietosi, jos palvelimen turvallisuus ei ole riittävän hyvä. Se ei kuitenkaan ole todellinen huolenaihe, koska suurin osa finanssipalvelimista on salattu viimeisimmällä ja ajan tasalla olevalla salausjärjestelmällä. Sinun on huolehdittava yksityisten tietojen turvallisuudesta tiedonsiirtoprosessin aikana. Jos luot luottokorttitietojasi salaamattoman yhteyden kautta, voi olla vaarana, että vuotaa yksityiset tietosi hakkereille, jotka voivat katkaista yhteyden milloin tahansa. VPN: n kanssa sitä ei tapahdu, koska yhteytesi on turvallisesti salattu, jolloin hakkereille luodaan sokea piste, joka estää heitä kurkistamasta luottokorttitietoihisi..

3. Suojaa rahoitustaloustoimesi käyttäessäsi julkisia verkkoja

On erittäin riskialtista tehdä rahoitustapahtumia julkisissa verkoissa, etenkin salaamattomissa julkisissa verkoissa. On kuitenkin edelleen monia ihmisiä, jotka käyttävät julkisia verkkoja verkkopankkitoimintaan ja ostoksiin, mikä saattaa todella asettaa taloudelliset tiedot vaaraan. Julkisissa verkoissa ei yleensä ole vahvaa salausjärjestelmää, ja hakkerit voivat helposti tartuttaa tämän tyyppisen verkon ilman, että heitä havaitaan. Jos käytät julkista verkkoa rahoitustransaktioiden tekemiseen, se on erittäin vaarallista arkaluontoisten tietojen turvallisuudelle. Käyttämällä VPN: tä ei ole väliä minkä tyyppistä verkkoa käytät. Suojataan aina, koska VPN-yhteys salaa verkon ja kaikki sen tiedonsiirrot.

4. Estää karstauksen ja henkilöllisyysvarkauksien riski

Käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa voit suojautua itsesi erityyppisiltä verkkorikoksilta, mukaan lukien karstaus ja identiteettivarkaudet. Carding on tietoverkkorikollisuuden tyyppi, kun hakkerit tai luvattomat kolmannet osapuolet varastavat luottokorttitietosi ja käyttävät niitä rahoitustransaktioiden aloittamiseen ilman lupaasi. Toisaalta henkilöllisyysvarkaudet ovat tietoverkkorikollisuuden tyyppejä, kun hakkerit käyttävät henkilöllisyyttäsi suorittaakseen joitain rikollisia toimia. Kortinmuutos- ja henkilöllisyysvarkauksien riski voidaan estää, kun käytät virtuaalista verkkoyhteyttä.

5. Estä hakkereita rikkoutumasta yhteyteen ja varastamasta taloudellisia tietojasi

Joskus hakkerit joutuvat käyttämään raakaa voimaa murtautuaksesi verkkoyhteyteen varastaaksesi taloudelliset tietosi. He voivat tehdä tämän kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on ottaa käyttöön eräänlainen haittaohjelma, joka on tarkoitettu taloudellisten tietojen varastamiseen, kuten troijalaiset. Toiseksi, ne saattavat mennä kokonaan läpi murtaamalla yhteyden manuaalisesti saadaksesi täydellisen pääsyn järjestelmään. Hakkerit voivat helposti käynnistää tämäntyyppiset uhat, jos verkon suojaus on heikko. Mutta VPN: n avulla nämä uhat voidaan estää. Asentamalla VPN: n hakkerit eivät voi ottaa käyttöön mitään haittaohjelmia järjestelmään, eivätkä he myöskään pääse murtautumaan verkkoosi raa’alla voimalla..

Nämä ovat syyt, miksi sinun pitäisi ostaa asioita verkossa yksityisen yhteyden kautta. Jos et ole vielä tehnyt niin, sinun on aika muuttaa riskialtinen verkkokaupoissa tapa. Sinun on käytettävä virtuaalista yksityistä verkkoa rahoitustransaktioiden suorittamiseen verkossa, koska se antaa sinulle parhaan mahdollisen suojan taloudellisille tiedoillesi..