Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-palvelua yhdessä SUPERAntiSpyware kanssa?

Yksi parhaista spyware-työkaluista, joita voit käyttää, on nimeltään SUPERAntiSpyware, joka on tehokas vakoiluohjelmien torjuntaohjelma, jonka on kehittänyt Support.com Inc., Yhdysvalloissa toimiva Internet-tietoturvayritys. Kysymys on: Pitäisikö sinun käyttää VPN-palvelua yhdessä SUPERAntiSpyware kanssa? Onko edes tarpeen käyttää niitä molempia samanaikaisesti? Yksinkertainen vastaus on kyllä, sinun pitäisi.


Perustettu: 2004

Käyttäjien lukumäärä: 60 miljoonaa+

Suojaus: Ransomware, vakoiluohjelmat, haittaohjelmat, PUP, Keyloggers, Adware, troijalaiset, juurit, kaappaajat, mato

Toimittajan arvio: [yasr_o overall_rating]

On olemassa monia tietoturvatyökaluja, joiden avulla voit varmistaa, että online-tietoturvasi ja yksityisyytesi ovat koko ajan suojattuja. VPN on yksi näistä työkaluista. Sen avulla voit selata Internetiä yksityisesti, joten sinun ei tarvitse jakaa selaustietoja hallitukselle ja vieraillesi kolmansien osapuolien yrityksille tai verkkosivustoille. Se pitää Internet-aktiviteettisi anonyyminä ja antaa sinulle vapauden selata mitä tahansa verkkosivustoa ilman sensuuria tai rajoituksia.

Toinen tärkeä tietoturvatyökalu, joka laitteellasi pitäisi olla, on vakoiluohjelmien torjunta. Se auttaa suojaamaan laitettasi vakoiluohjelmien ja haittaohjelmien hyökkäyksiltä, ​​jotka voivat varastaa tietosi ja tehdä niistä hakkereiden käytettäväksi.

Usein keskustellaan siitä, voitko käyttää VPN: tä ja AntiSpyware-ohjelmaa yhdessä vai ei. Vaikka nämä ovat täysin erillisiä sovelluksia, joilla on erilliset tarkoitukset, olemme yrittäneet pohtia vähän siitä, kuinka voit käyttää molempia yhdessä saadaksesi irti molemmista parantaaksesi tietosi turvallisuutta ja yksityisyyttä. Tässä on syitä, miksi sinun pitäisi käyttää VPN-palvelua yhdessä SUPERAntiSpyware kanssa:

1. VPN suojaa tietojasi online-tilassa, kun taas SUPERAntiSpyware suojaa järjestelmätietoja

Virtuaali yksityinen verkko suojaa kaikkia online-toimintojasi kaikenlaisilta kolmansien osapuolten uhilta, jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi ja tietoturvasi. SUPERAntiSpyware toimii verhon takana suojaamaan laitettasi ja käyttöjärjestelmäsi kaikentyyppisiltä uhkilta, jotka on asennettu järjestelmään. ja suunniteltu millään tavoin uhkaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuutta.

Esimerkiksi VPN voi suojata vain laitteidesi tietoliikennettä ja piilottaa ne hallituksilta, kolmansien osapuolten yrityksiltä ja hakkereilta. Mutta se ei voi suojata sinua uhkilta, kuten lunaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, viruksilta, haittaohjelmilta ja monilta muilta. Tätä SUPERAntiSpyware tekee.

2. Voit laajentaa laitteen suojausta erityyppisiltä haittaohjelmilta

Kun käytät virtuaalista yksityistä yhteyttä Internetin selaamiseen, olet silti erittäin alttiita erityyppisille haittaohjelmille, kuten keylogger, ransomware, takaovivirukset ja niin edelleen. Tämä johtuu siitä, että teknisesti VPN-yhteys vaihtaa IP-osoitteesi vain toiseen IP-osoitteeseen ja peittää todellisen IP-osoitteen samalla, kun teet sitä. Pohjimmiltaan laitteesi on suojattu vain sellaisilta kolmansilta yrityksiltä, ​​jotka yrittävät vakoilla toimiasi verkkoyhteyden kautta.

Kun järjestelmään on kuitenkin asennettu tietty uhka, kuten näppäimistölokero, VPN-yhteys ei paljoa suojaa tietojasi varastamiselta, koska uhka on itse asennettu käyttöjärjestelmään. Tarvitset siis erityyppisen suojaustyökalun käsittelemään sitä, jota kutsutaan vakoiluohjelmien torjuntaohjelmaksi. Tässä mielessä, kun yhdistät sekä VPN: n että SUPERAntiSpyware -sovelluksen, voit laajentaa laitteidesi suojausta monilta mahdollisilta uhilta, jotka voivat hyökätä siihen joko sisä- tai ulkopuolelta..

3. Päivittäinen tietokantapäivitys varmistaa laitteesi uusimman suojauksen

SUPERAntiSpyware sisältää vakiona päivitettävän päivityksen spyware-tietokannalle, jonka käyttäjät voivat ladata automaattisesti parantaakseen reaaliaikaista suojausjärjestelmää erityyppisiltä haittaohjelmilta. Lisäksi siinä on älykäs järjestelmä, joka pystyy havaitsemaan haittaohjelmat, vaikka niitä ei olisi suoritettu käyttäjän laitteessa. Se tarkoittaa, että sillä on ennaltaehkäisyjärjestelmä, joka voi auttaa pelastamaan käyttäjiä käsittelemään paljon ongelmia, jotka nämä haitalliset ohjelmat voivat aiheuttaa laitteilleen.

Uusin suojaus varmistaa myös sen, että käyttäjät voivat estää tulevia haittaohjelmia tunkeutumasta järjestelmäänsä. Joten, se antaa laitteellesi turvallisuuden, jota et ole koskaan ennen ollut.

4. Se toimii kauniisti synkronoituna VPN-yhteytesi kanssa

Sekä VPN-yhteytesi että SUPERAntiSpyware voivat kulkeutua käsi kädessä suojaamaan kaikkia laitteitasi kaikenlaisilta kolmansien osapuolten hyökkäyksiltä, ​​jotka yrittävät loukkaa yksityisyyttäsi. Hyvä asia on, että ne eivät ole ristiriidassa keskenään, koska ne ovat erityyppisiä tietoturvatyökaluja.

Kun asennat laitteellesi kaksi erilaista haittaohjelmien torjuntaohjelmaa, ne voivat aiheuttaa järjestelmän kaatumisen, koska ne ovat ristiriidassa keskenään. Sama on viruksentorjunta- ja haittaohjelmien torjuntaohjelmissa, jotka voivat joissain tapauksissa olla ristiriidassa tai aiheuttaa järjestelmän epätasapainon, koska ne eivät periaatteessa ole yhteensopivia keskenään. Mutta VPN: n kanssa se on erilainen, koska ne ovat erityyppisiä ohjelmia, ja voit olla varma, että ne toimivat yhdessä aiheuttamatta järjestelmän epävakautta tai ongelmia.

5. Se varmistaa parhaan yksityisen selauskokemuksen havaitsemalla uhat järjestelmätiedostoissa

Et voi todella saavuttaa täydellistä yksityisyyttä verkkotoiminnoissasi, jos et varmista, että kaikissa järjestelmätiedostoissa ei ole haitallisia ohjelmia. Vaikka VPN on jo asennettu, saat silti erityyppisiä tietosuojaongelmia, jos järjestelmään on asennettu haittaohjelma, koska ongelmat ovat peräisin järjestelmästäsi, ei järjestelmän ulkopuolelta..

Joten asentamalla sekä VPN: n että SUPERAntiSpyware: n, voit varmistaa, että selaaminen on täysin yksityistä, koska järjestelmään ei ole jäänyt havaitsematta jääneitä haitallisia ohjelmia. Järjestelmätiedostot ovat selkeät kaikista uhista, ja voit selata Internetiä nimettömästi.