Miksi sinun on käytettävä VPN-palvelua SOCKS5-protokollaominaisuuden kanssa

SOCKS5 tai Socket Secure 5 -protokolla on uusin SOCKS-protokolla, jota voit käyttää online-tiedonsiirtoon tänään. Kaikki markkinoilla olevat VPN-palvelut eivät salli SOCKS5-protokollan käyttöä heidän yksityisessä yhteydessään. Jotkut palvelut, jotka antavat sinun tehdä tämän, antavat sinulle merkittäviä etuja siitä, kuinka voit käyttää yksityistä tiedonsiirtoasi ja tehdä verkkokokemuksestasi paljon nautinnollisemman ja stressitöntä..


On tiettyjä syitä, miksi jotkut VPN-palvelut päättävät ottaa SOCKS5-protokollan käyttöön yksityisessä yhteydessä. Tästä protokollasta on paljon etuja, joita ei ole käytettävissä muissa protokollissa, ja varmasti, kun yhdistät VPN: n, voit kertoa nämä edut ja tuo sinulle enemmän suorituskykyä ja turvallisuuden parannusta verkkotoimintaasi. Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN-palvelua SOCKS5-protokollaominaisuuden kanssa:

1. Tämä protokolla on optimoitu parhaan lataus- ja latausnopeuden saavuttamiseksi

Jos yrität löytää parhaan protokollan tietojen lataamiseksi ja lähettämiseksi Internetistä, et löydä parempia protokollia kuin SOCKS5. Lisäksi koska tämän protokollan luonne, joka käyttää siihen piilotettua liikennettä, saa entistä enemmän hyötyä tiedonsiirtojen nimettömyydestä. SOCKS5-protokollaa on kehitetty vuosien ajan ennennäkemättömän lataus- ja lähetysnopeuden tarjoamiseksi Internetissä. Joten jos VPN: ssä on tämä ominaisuus, voit odottaa nopeinta yksityisiltä palvelimilta, koska tämä protokolla optimoi kaikki tiedonsiirrot.

2. Voit käyttää P2P-tiedostonjakoverkkoa ilman ongelmia

Vaikka torrenting saattaa kuulua Internetin harmaalle alueelle, eikä sitä ainakaan ole sallittu käyttää joissain maissa, monet ihmiset käyttävät silti P2P-tiedostojenjakoverkkoa tiedostojen jakamiseen nopeasti Internetissä. P2P-tiedostojenjakoverkon tiedetään olevan nopeimpia tapoja jakaa tiedostoja Internetissä, ja SOCKS5: n hyvä asia on, että se tarjoaa sinulle vakaan ja luotettavan infrastruktuurin sellaiselle verkkotoiminnalle. SOCKS5: tä käytetään parhaiten P2P-tiedostojen jakamiseen yksinkertaisesti siksi, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tiedonsiirtonopeuden ja sitä voidaan käyttää liikenteen lähettämiseen ja vastaanottamiseen melkein kaikilla välineillä.

3. Sen ansiosta IP-osoitteesi vuotaminen on vähemmän mahdollista

Jopa ilman VPN-verkkoa, voit piilottaa verkkoliikenteesi vain muodostamalla yhteyden SOCKS5-palvelimeen, ja saat hyötyä piilottaa IP-osoitteesi tällä protokollalla. Yhdistettynä VPN: ään saat toisaalta edistyneemmän suojauksen, joka estää verkkoliikennettä vuotamasta mitään tietoja IP-osoitteestasi. Tämä johtuu siitä, että vaikka et aktivoisi VPN-verkossa olevaa tappausvaihtoominaisuutta, voit silti pudota takaisin SOCKS5-verkkoon, kun yksityinen verkko on katkaistu mistä tahansa syystä. Tällä tavalla voit silti estää IP-tiedon vuotamisen aina, kun VPN-yhteys katkeaa.

4. Se on hyvä kaikentyyppiselle verkkotoiminnalle

SOCKS5-protokolla on optimoitu toimimaan erityyppisissä verkkotoiminnoissa. Käytitkö tätä protokollaa selataksesi verkkosivustoja säännöllisesti, suoratoistaa elokuvia, pelata videopelejä, tehdä joitain torrentteja tai muun tyyppisiä online-toimintoja, voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn yhteytesi suhteen. Tämä johtuu siitä, että tämä protokolla hyödyntää sekä TCP- että UDP-tiedonsiirtoja ja vaihtaa älykkäästi niiden välillä erilaisissa online-toiminnoissa, jotka tarjoavat vähemmän ja vähemmän suorituskykyongelmia, kuten viivästyminen, yhteyden aikakatkaisu, katkaisu jne..

5. Yhteydessäsi on vähemmän virheitä

Menetelmä, jota monet muut protokollat ​​käyttävät tiedonsiirron suojaamiseen, on kirjoittamalla datapakettien otsikot uudelleen, mikä tekee kolmansien osapuolten vaikeudeksi seurata tiedonsiirtoa. Tämän menetelmän tiedetään kuitenkin olevan vanhentunut ja herkkä virheille. Kirjoittamalla datapaketin otsikot ovat alttiita yhteyden virheille ja tekevät mahdottomaksi nauttia Internetistä mukavasti. SOCKS5: n kanssa tämä ongelma poistuu, koska se käyttää erityyppistä salausta, jonka avulla voit vastaanottaa tietopakettejasi muuttamatta otsikoita, mikä tekee virheistä todennäköisemmän.

Näistä syistä sinun on käytettävä VPN-palvelua SOCKS5-protokollaominaisuuden ollessa käytössä. Tämä ominaisuus auttaa sinua parantamaan yksityisen yhteyden suojausta ja suorituskykyä ja tarjoamaan sinulle paremman verkkokokemuksen. Suoritatko suoratoistoa, pankkitoimintaa tai online-pelaamista, VPN: n ja SOCKS5: n yhdistelmän avulla saat parhaan yhteyden nopeuden, yksityisyyden ja turvallisuuden online-toiminnoissasi.