Miksi sinun on asennettava vähintään yksi VPN-selain laitteellesi

VPN: stä on tullut yhä tarpeellisempaa nykypäivän Internet-tilanteessa, jossa hallitus, Internet-palveluntarjoajat, yritykset, verkkosivustot ja muut kolmannet osapuolet seuraavat jokaista Internetin käyttäjää vakoillakseen tapojaan ja saadakseen tiettyä tietoa, josta he hyötyvät. Virtuaalisesta yksityisverkosta tulee suositumpi, koska se voi tarjota Internet-käyttäjille tietoturvan ja yksityisyyden, joita he tarvitsevat voidakseen eroon maailmanlaajuisesta joukkovalvontajärjestelmästä. Lisäksi markkinoilla on nykyään paljon VPN-palveluita, joita tarjotaan monissa muodoissa ja muodoissa.


Yksi VPN-palvelun tyyppi, joka sinun pitäisi tietää, on VPN-selain. Selain on selaintyyppi, jossa on sisäänrakennettu VPN, jonka voit aktivoida ilman, että tarvitset mitään lisäohjelmia. Asennat vain selaimen laitteellesi ja voit sitten nauttia yksityisestä yhteydestä selaimen avulla. VPN-selainta kutsutaan usein yksityiseksi selaimeksi, koska se suojaa käyttäjän yksityisyyttä ja tietoturvaa verkossa. Tässä on syitä, miksi joudut asentamaan laitteeseesi vähintään yhden VPN-selaimen:

1. Sinun ei tarvitse maksaa mistään VPN-tilauksesta

Useimmat sisäänrakennetut VPN-selaimet eivät veloita käyttämäsi suojatun yhteyden käytöstä. Asetukset saattavat kuitenkin olla piilossa selaimen asetuksissa, ja sinun on siirryttävä selaimen lisäasetuksiin aktivoidaksesi se. Kun olet aktivoinut VPN: n, sinun ei tarvitse murehtia kaistanleveydestä. Yleensä nämä virtuaaliset yksityiselaimet tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja käyttäjät voivat käyttää yksityistä yhteyttä ilmaiseksi. Nopeus saattaa kuitenkin olla hitaampi verrattuna siellä oleviin hyvämaineisiin ja omistettuihin VPN-palveluihin.

2. Se on paljon parempi kuin useimmat ilmaiset VPN-palvelut siellä

Sen sijaan, että käyttäisit joitain ilmaisia ​​virtuaalisia yksityisiä verkkopalveluita, jotka ovat saatavana sekä työpöydälle että mobiililaitteille, on parempi, että käytät yksityistä selainta. Useimmat markkinoiden ilmaiset yksityiset verkkopalvelut tarjoavat ilmaisen yksityisen verkon ilmaisena kokeiluna, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan myöhemmin palvelun käytön jatkamiseksi. Niitä tarjotaan myös rajoitetulla kaistanleveydellä, heikolla palvelimella ja erittäin hitaalla nopeudella, joka usein tuntuu turhautuneelta niitä käytettäessä. Toisaalta VPN-selainta tarjotaan ilman ilmaista kokeilujärjestelmää, ilman kaistanleveyden rajoituksia ja korkealaatuisella palvelininfrastruktuurilla, joka on rakennettu vuosien varrella.

3. Sen rakentaa voittoa tavoittelematon organisaatio

Jos kaupallinen yritys luo yksityisen selaimen ja sanoo tarjoavansa yksityisen yhteyden käyttäjille ilmaiseksi, saatat olla varovainen heidän vaatimuksensa suhteen. Monissa tapauksissa virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajat tarjoavat VPN-yhteytensä ilmaiseksi, mikä osoittautui käyttävän käyttäjän tietoja ilman heidän suostumustaan. Jotkut muut ilmaiset yksityiset verkot kirjaavat myös selaintottosi ja myyvät tietojasi kolmansille osapuolille. Tämä johtuu siitä, että heidän suuntauksensa on voittoa, ei käyttäjän yksityisyyttä. VPN-selaimet ovat suurimmaksi osaksi sitoutuneet käyttäjän yksityisyyteen ja yrittävät tarjota parhaan suojauksen heidän verkkotoiminnalleen. Tämä johtuu siitä, että niitä rakentavat voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, jotka keskittyvät Internetin parantamiseen, ei pelkästään voittojen hankkimiseen.

4. Se on täysin turvallinen ja ilmainen

Järjestelmään asentamasi yksityinen selain on täysin turvallinen ja vapaa sekä maksuliittymärakenteesta että haittaohjelmista. Tämä johtuu siitä, että he eivät halua menettää käyttäjien luottamusta, jota he ovat vuosien ajan rakentaneet. Suurin osa heidän palveluistaan ​​tarjotaan ilmaiseksi, ja heidän ohjelmistonsa on joko avoimen lähdekoodin tai rakennettu avoimen lähdekoodin projekteista. Vaikka muiden ilmaisten yksityisten verkkopalveluntarjoajien käyttäminen on riskialtista, sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta ja yksityisyydestä, kun käytät VPN-selainta.

5. Sitä voidaan käyttää VPN-varmuuskopioyhteytenä

Jos käytät jo hyvämaineisen VPN-palveluntarjoajan VPN-yhteyttä, se ei satuta sinua asentamaan VPN-selainta vain siltä varalta, että tarvitset varmuuskopion yksityiseen yhteyteesi. Joskus saatat kohdata ongelmia omistetun yksityisen verkkoyhteyden kanssa, joko se on palvelinongelma tai yhteysnopeus ei ole tarpeeksi hyvä. Tällä hetkellä voit käyttää VPN-selainta varmuuskopiona, jolloin voit jatkaa online-toimintaa, kun odotat yksityisen pääverkon yhteyden korjaamista.

Näistä syistä joudut asentamaan laitteeseesi vähintään yhden VPN-selaimen. On olemassa monia toimintoja, joista voit hyötyä, ja mikä tärkeintä, selaimen yksityisen yhteyden käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei kuitenkaan välttämättä ole saatavana kaikille alustoille, ja selain ei ehkä tarjoa sinulle samaa suorituskykyä kuin mitä useimmat markkinoilla olevat premium-välityspalvelut tarjoavat. Mutta silti, se kannattaa asentaa yksi järjestelmällesi.