Miksi hallitus seuraa online-aktiivisuuttasi ja kuinka VPN voi auttaa estämään sen

Keskimääräisten kansalaisten mielestä hallitus pitää jotain, joka suojelee heitä koko ajan, ja vaikka he tietäisivätkin, että hallitus seuraa heidän toimintaa, he ovat hyvin siinä, kunhan he eivät tee mitään pahaa. He ovat siis hyvä kansalainen ja noudattavat kaikkia hallituksen sääntöjä, vaikkakin ne ovat toisinaan epäloogisia. Esimerkiksi jotkut hallitukset rajoittavat käyttäjien tapoja käyttää Internetiä pelkääessään, että käyttäjät voivat saada tietoja, jotka saattavat olla ristiriidassa hallituksen propagandan kanssa.


Nykyään monet hallitukset yrittävät saada yhtä paljon tietoa jokaisesta kansalaisesta seuraamalla heidän verkkotoimintaa, selaustottumuksia, hakukoneeseen kirjoittamia hakutermejä, miten he kommunikoivat sosiaalisessa mediassa ja niin edelleen. On monia syitä, miksi hallitus rajoittaa kansalaistensa verkkotoimintaa, ja on tärkeää, että tiedät siitä. On myös tärkeää, että VPN: n päätehtävänä on antaa käyttäjilleen suvereniteetti antamalla takaisin heidän perustietonsa verkkoturvallisuuteen ja yksityisyyteen. Tässä on joitain syitä, miksi hallitus seuraa online-toimintaa ja kuinka VPN voi auttaa estämään sitä:

1. Säilyttää kansallisen turvallisuutensa vakaus

Suurimman osan ajasta hallituksen on otettava käyttöön menetelmä, joka antaa heidän mahdollisuuden seurata kansalaisiaan kansallisen turvallisuuden vakauden ylläpitämiseksi. Kansallinen turvallisuus on tärkein näkökohta, joka pitää maansa käynnissä parhaiten kaikille, joita asia koskee. Tämän tavoitteen saavuttamiseen liittyy kuitenkin paljon ongelmia, koska heidän on ajoittain loukkaava käyttäjän yksityisyyttä verkossa, mistä kaikki ihmiset eivät ole yhtä mieltä.

VPN: n avulla voit aina ottaa takaisin oman tietosuojasi ja tietosuojasi verkossa. Salaamalla Internet-liikenteesi hallitus ei pysty valvomaan tekemäsi toimia, koska jokainen tiedonsiirto on salattu useilla salauskerroksilla, mikä on vaikea murtaa.

2. Tunnistaa mahdolliset uhat heidän kansallisessa turvallisuudessaan

Kansallisesta turvallisuudesta huolimatta hallitus yrittää tarkkailla kansalaisiaan tunnistaakseen mahdolliset uhat, jotka voivat aiheuttaa epävakautta heidän kansallisessa turvallisuudessaan. Vaikka tämä tarkoitus näyttää olevan jalo, se asettaa kaikki kansalaiset samaan paikkaan ja pitää kaikkia heitä mahdollisina uhkina kotimaalleen. Ehkä on hienoa, jos hallitus seuraa vain huonojen ihmisten verkkotoimintaa, mutta todellisuudessa kaikkia kansalaisia ​​pidetään mahdollisesti vaarallisina kuin pahoja ihmisiä.

Siksi VPN-palvelut yrittävät palauttaa Internetin vapauden ja antaa käyttäjille takaisin perusoikeudet online-toiminnassaan. Peittämällä IP-osoitteensa ja tekemällä selaamisesta nimettömiä, käyttäjät voivat nauttia rajoittamattomasta Internetistä ja tutkia Internetiä vapaasti.

3. Pitää heidän auktoriteettinsa ennallaan

Joissakin maissa on tiukka hallitus, joka vaatii kansalaisia ​​noudattamaan kaikkia sääntöjään. Joku, joka yrittää kapinata ja ilmaista erimielisyytensä, otetaan välittömästi kiinni ja pidätetään. Näille hallituksille kokonaisvaltainen Internet-liikenteen hallinta on heidän maassaan erittäin tärkeätä, jotta viranomaiset pysyisivät ennallaan. Ilman rajoittavia sääntöjä he pelkäävät, että kansalaiset uhmatavat oman hallituksensa ja siten oman maansa.

VPN-yhteys voi ohittaa kaikki nämä rajoitukset määrittämällä sinulle uudet IP-osoitteet, jotka kuuluvat maihin, joissa ei ole lainkaan Internet-rajoitussääntöjä. Tällä tavoin sinun ei tarvitse pelätä, että hallitus seuraa online-toimintaa, kun selaat Internetiä muihin maihin kuuluvalla IP-osoitteella.

4. Erilaisten laittomien online-toimintojen estäminen

Esimerkiksi laiton tiedostojen jakaminen on yksi monista laittomista toimista, joita hallitus yrittää estää maassaan. Internetin luonteen, rajattomien alueiden ja rajoittamattoman potentiaalin ansiosta laiton tiedostojen jakaminen on tullut yleväksi, ja jopa tavalliset ihmiset tekevät näitä laittomia toimia verkkoistuntojensa aikana. Siksi hallitus haluaa seurata jokaista kansalaista, jotta he voivat estää tämän tapahtuvan.

VPN ei sitä vastoin kannusta laittomaan verkkotoimintaan, mutta käyttäjille annetaan oikeudet tutustua erilaisiin asioihin, joita Internet tarjoaa. Tällä tavoin käyttäjät voivat katsella esityksiä, jotka ovat saatavilla vain muissa maissa turvautumatta esimerkiksi merirosvoukseen. He voivat myös maksaa tilauspalveluista, joita tarjotaan vain muissa maissa tarvitsematta asua siellä. VPN-yhteys voi tehdä tämän ohittamalla aluerajoituksen Internetissä.

5. Tietää paremmin jokaista kansalaista

Tietäen paremmin jokaisesta kansalaisesta se tarkoittaa, että hallitus haluaa tietää yksityiskohtia aiheistaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla. He haluavat tietää selaustottumuksensa, mitä he tekevät tänään verkossa, heidän sijaintinsa tänään, kuinka he kommunikoivat muiden kanssa, mitä tuotteita he ostavat tänään ja niin edelleen. Hyvänä kansalaisena ei ole ongelma, jos hallituksesi pyytää sinulta tärkeitä tietoja. Mutta jos he pyytävät sinulta arkaluontoisia tietoja ilman lupaasi tai käyttävät online-valvontamenetelmää, joka rikkoo yksityisyyden perusoikeuksiasi, on epäloogista, että annat heidän tehdä tämän.

Siksi VPN on tärkeä, koska se voi pitää selaamisen yksityisenä riippumatta käyttämistäsi laitteista. Se salaa kaiken Internet-liikenteesi ja piilottaa tiedonsiirron hallitukseltasi ja Internet-palveluntarjoajaltasi.

Nämä ovat syitä, miksi hallitus seuraa online-toimintaasi ja kuinka VPN voi auttaa estämään sitä. Jos hallitus yrittää saada sinulta tärkeitä tietoja ilman lupaasi ja rikkomalla online-tietoturva- ja yksityisyysoikeuksiasi, sinulla on oikeudet estää heitä tekemästä tätä. Siksi VPN: ää tarvitaan pitämään sinut suojassa luvattomalta valvonnalta useilta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien hallitus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map