Kuinka yritysomistajien tulisi käyttää VPN: ää liiketoimintaympäristössään

VPN: n käyttäminen henkilökohtaisessa laitteessasi ei ole sama kuin sen käyttö liiketoimintaympäristössä. Vaikka itse virtuaalisen yksityisen yhteyden toiminta on suunnilleen sama, virtuaalisen yksityisen yhteyden käyttö liiketoimintaympäristössä vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Paitsi melko korkeiden asennus- ja ylläpitokustannusten, sinun on myös harkittava yleisiä muutoksia, joita joudut käyttämään verkkoosi.


Yrityksesi koosta riippuen, VPN: n käyttö voi olla yksinkertaista tai monimutkaista. VPN: n edut ovat kuitenkin edelleen erittäin tärkeitä yrityksen turvallisuudelle ja yksityisyydelle. Näin yritysomistajien tulisi käyttää VPN: ää liiketoimintaympäristössään:

1. Valitse yrityksille räätälöity VPN-palveluntarjoaja

Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät pysty käsittelemään koko yrityksen asennusta. Tämä pätee erityisesti uusien tai pienten VPN-yritysten kanssa. On parempi, että valitset palveluntarjoajan, joka pystyy käsittelemään yrityksen asennusta ja käyttöä. Yleensä suuret ja hyvämaineiset VPN-yritykset tarjoavat business VPN -ominaisuuden, jota pienet yritykset tai yritykset voivat käyttää. Tämän tyyppisen virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan valitseminen säästää myöhemmin paljon päänsärkyä ja ongelmia, kun tarvitset heiltä kiireellistä tukea tai apua. Erityisesti yrityksille räätälöityssä VPN: ssä on erinomainen tukijärjestelmä, joka on valmis auttamaan sinua milloin tahansa tarvitset sitä.

2. Aktivoi VPN-yhteys koko yrityksen verkossa

Kun olet valinnut VPN-palveluntarjoajasi, sinun tulee asentaa virtuaalinen yksityinen verkko kaikkiin käyttämiisi yritysverkkoihin. Tämä tarkoittaa verkkoa, jota yrityksesi käyttää erilaisiin liiketoimintoihin, sekä verkkoa, jota työntekijät käyttävät pääsyyn yrityksen järjestelmään. Jos palvelusi tarjoaa mahdollisesti mahdollisuuden käyttää verkkoympäristöäsi julkisen verkon kautta, sinun tulee luoda erillinen yhteys vain asiakkaillesi. Ydinliiketoimintojen tulisi pysyä yksityisillä yhteyksillä.

3. Vaadi työntekijöitäsi muodostamaan yhteys vain yksityisen verkon kautta

Tämä on tärkeää, jotta yrityksesi turvallisuus ja yksityisyys pysyvät hallinnassa. Sinun tulisi luoda järjestelmä, joka antaa työntekijöilleen vain yhteyden järjestelmään yksityisen verkon kautta. Tämä on tärkeää etenkin, kun työntekijäsi työskentelevät ulkopuolella tai jopa toisessa maassa. Jos et ole varovainen, he voivat vahingossa vuotaa yritystietojasi, jos annat heidän muodostaa yhteyden yritysjärjestelmään minkä tahansa verkkoyhteyden kautta. Ne voivat muodostaa yhteyden järjestelmääsi epävarmojen julkisten verkkojen kautta, jotka voivat vaarantaa yrityksesi. Kaikkien työntekijöiden tulisi olla pääsy järjestelmään yksityisen yhteyden kautta.

4. Varmista, että online-tiedostovarasto on salattu VPN: llä

Aivan kuten kaikki muut yritykset, yrityksesi saattaa käyttää tiettyä tiedostojen tallennuspalvelua pitääkseen kaikki yrityksen tiedot turvallisina. Vaikka kaikki verkkotiedostojen tallennuspalvelut tarjoavat varmasti hyvän salausjärjestelmän tiedonsiirron suojaamiseksi, hakkerit voivat aina tunkeutua online-tiedostojen tallennustilaan. Joten on parempi kattaa kaikki verkkoyhteytesi VPN: llä, mukaan lukien pääsy tiedostojen tallennuspalveluun. Lähettämällä yrityksesi tiedot paikalliselta palvelimelta online-tallennuspalveluun yksityisen verkon kautta, annat yrityksellesi merkittävän lisäyksen tietoturvassa ja yksityisyydessä varmistaen, että kaikki yksityiset ja arkaluontoiset tiedot ovat suojattuja koko ajan.

5. Kouluta työntekijöitäsi yrityksen yksityisyydestä ja turvallisuudesta

Riippumatta siitä kuinka vahva turvajärjestelmäsi on, työntekijän yksi virhe voi aiheuttaa merkittävän rikkomuksen yrityksesi turvajärjestelmässä. Joten on parempi sijoittaa aikaa ja rahaa kouluttaaksesi työntekijöitäsi yrityksen yksityisyyden ja turvallisuuden parhaista käytännöistä, joita he voivat noudattaa välittömästi. Tähän sisältyy laitteiden ohjelmistojen ajan tasalla pitäminen, yhteyden muodostaminen vain yksityisistä tai salattuista verkoista, salasanojen vaihtaminen säännöllisesti, kaksikerroisen todennusjärjestelmän käyttäminen yhteyden muodostamiseksi koko yrityksen verkkoon ja niin edelleen. Tämä minimoi työntekijöiden mahdollisuuden tehdä suuria virheitä, jotka liittyvät yrityksesi yksityisyyteen ja turvallisuuteen.

Näin yritysomistajien tulisi käyttää VPN: ää liiketoimintaympäristössään. Jos luotat edelleen Internet-palveluntarjoajan tarjoamaan yhteyteen salaamatta sitä, sinun on parempi lisätä VPN-salaus yritysyhteyteesi. Sen avulla voit suojata liiketoimintaasi ja tietojasi kaikenlaisilta mahdollisilta uhilta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map