Kuinka VPN voi suojata yritystäsi DDoS-hyökkäyksiltä ja muilta hakkerointiyrityksiltä

Yrityksen omistajana, joka johtaa yritystä, jolla on erilaisia ​​online-omaisuuksia ja infrastruktuureja, on tärkeää tietää, että online-varojen ja infrastruktuurien turvallisuus- ja yksityisyysnäkökohdat on suojattava jatkuvasti. Tämä johtuu siitä, että jopa suuret yritykset voivat joskus pudota. Jotkut hakkerit voivat edelleen hyökätä isoihin yrityksiin tai yrityksiin, joilla on jo melkein täydelliset turvatoimenpiteet, ja ne voivat varastaa heidän tärkeän online-omaisuuden..


Et voi koskaan aliarvioida taitoja, joita joillakin online-hakkereilla on nykyään. He voivat hyökätä palvelimiin ja aiheuttaa DDoS: n (Distributed Denial of Service), yrittää kaapata järjestelmän, varastaa käyttäjän salasanat ja luottokorttitiedot ja niin edelleen. Näin VPN voi suojata yritystäsi DDoS-hyökkäyksiltä ja muilta hakkerointiyrityksiltä:

1. IP-osoitteesi piilottaminen tarkoittaa järjestelmän estämistä kohdistamisesta

Käyttämällä VPN-tietokonetta yrityksesi järjestelmässä, piilotat fyysisten palvelimiesi IP-osoitteita ja käytät sen sijaan yksityisten palvelimien IP-osoitetta. VPN-yhteys toimii välineenä peittää oikea IP-osoitteesi ja piilottaa siksi kaikki yritykseesi liittyvät yksityiset tiedot. Tämä auttaa estämään hakkereita paikantamasta palvelimia ja aloittamasta hyökkäyksiä, jotka voivat aiheuttaa DDoS: n tai muita järjestelmäongelmia.

Virtuaali yksityinen yhteys auttaa sinua suojaamaan järjestelmääsi helposti haitallisilta kolmansilta osapuolilta, jotka saattavat haluta häiritä yritystäsi millään tavalla. Tämä pätee erityisen hyvin, jos käytät vähintään kahta yksityisen yhteyden kerrosta yritykseesi.

2. Palomuurisuoja pitää hakkereita lahti

Useimpiin VPN-palveluihin sisältyy nykyään palomuuriohjelmisto niiden tietoturvan ja yksityisyyden suojan parantamiseksi etenkin yrityksille, jotka tarvitsevat sitä vieläkin kiireellisemmin. Palomuurin tehtävänä on luoda kuvitteelliset “palomuurit” järjestelmäverkon ympärille, joka estää hakkereita tai hyökkääjiä pääsemästä järjestelmään. Palomuuri tunnistaa kaikki hakkerit yrittäneet häiritä järjestelmän vakautta ja turvallisuutta.

Joten VPN: n avulla voit saada vahvan suojan hakkereilta käyttämällä mukana olevaa palomuuritoimintoa. Ilman palomuuria saatat pystyä piilottamaan yrityksesi hakkereilta, mutta palomuurin avulla voit puolustaa järjestelmääsi, jos kyseessä ovat häikäilemättömien ihmisten käynnistämät raa’at voimat tai äkilliset hyökkäykset..

3. Voit vaihtaa yksityisiä palvelimia milloin tahansa

Kun käytät virtuaalista yksityistä yhteyttä, voit käyttää mitä tahansa yksityisiä palvelimia, joita haluat käyttää. Joten esimerkiksi jos käytät Yhdysvalloissa sijaitsevaa yksityistä palvelinta, voit vaihtaa palvelimeen, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa milloin haluat. Tämä on tärkeää, koska DDoS-hyökkäyksen tapauksessa voit vaihtaa toiseen palvelimeen saadaksesi sen poistumaan kokonaan.

Turvallisuuden vuoksi yksityisten palvelimien säännöllinen vaihtaminen voi todella auttaa parantamaan palvelimiesi turvallisuutta. Tällä tavalla voit piilottaa yrityksesi verkon edelleen hakkereilta tällä säännöllisellä yksityisten palvelimien vaihdolla, koska hakkerit eivät tiedä tarkalleen, mitä palvelimia käytät tietyssä ajassa.

4. Online-omaisuuteen ja infrastruktuureihin voi päästä vain yksityisellä yhteydellä

Kun asennat VPN-yhteysjärjestelmän koko järjestelmään, sinun tulee varmistaa, että työntekijät tai henkilöt, joilla on pääsy online-omaisuuteen ja infrastruktuureihin, voivat käyttää sitä vain yksityisen yhteyden kautta. Tällä tavalla voit lisätä uuden suojakerroksen yrityksesi tietoturvaan.

Jos annat työntekijöillesi ja järjestelmänvalvojille pääsyn liiketoiminnan infrastruktuureihin julkisen verkon kautta, hakkerit saattavat yrittää seurata kirjautumisjälkeään ja päästä sitten yritykseesi järjestelmään käyttämällä työntekijän laitetta siltaksi. Sitä ei kuitenkaan voida tehdä, kun vaadit työntekijöitä pääsemään online-sisältöön ja infrastruktuuriin vain yksityisellä yhteydellä, koska sekä työntekijän laite että yritysjärjestelmä ovat täysin salattuja..

5. Hakkerit eivät tiedä palvelimiesi todellista sijaintia

Hakkerit voivat hyökätä yrityksesi verkkoon tai käynnistää DDoS-hyökkäyksen vain, kun he tietävät palvelimiesi sijainnin. Tämä vaaditaan heidän täsmällisten kohteidensa löytämiseksi. Siksi yritykset, joille ei ole asennettu VPN: tä, voivat olla helppo saalis niille hakkereille, koska ne voivat helposti löytää palvelimet ja hyökätä heihin suoraan.

Mutta VPN: n kanssa sitä ei voida tehdä, koska palvelimen todellinen sijainti on piilotettu yleisöltä. Hakkerit eivät tiedä sen todellista sijaintia, koska verkkoasi on salattu ja käytössä on muita turvatoimenpiteitä. Joten tällä tavalla VPN voi todella auttaa sinua estämään kaikki DDoS-hyökkäykset ja muut hakkerointiyritykset.