Kuinka voit käyttää Amazon Prime -videoita, jos maasi ei tueta

Amazon on maailman suurin verkkokauppa, ja se tarjoaa erilaisia ​​tuotteita useilta myyjiltä ympäri maailmaa. Se toimii kuitenkin yleensä vain tietyissä maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Intiassa, Japanissa ja harvoissa muissa maissa. Toki, jos asut näiden valittujen maiden ulkopuolella, voit silti ostaa joitain tuotteita Amazonista ja lähettää ne kotimaahan, mutta kaikkia tuotteita ei voida lähettää kotimaasi. Jotkut maat eivät edes tue Amazonia, joten ne eivät missään nimessä pysty lähettämään tuotteitaan näihin tukemattomiin maihin.


Amazonilla on Amazon Prime -niminen jäsenominaisuus, joka tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​etuja, kuten ilmainen toimitus ja muut lisäominaisuudet. Yksi pääjäsenen ominaisuuksista on, että voit katsella videoita, jotka julkaistaan ​​yksinomaan tälle alustalle. Se toimii kuten Netflix ja Hulu, ja se on melko suosittu Yhdysvalloissa, koska se kilpailee suoraan useiden muiden Yhdysvalloissa saatavien suoratoistopalveluiden kanssa. Vain tiettyjä maita tuetaan kuitenkin jälleen.

Entä jos haluat katsoa joitain videoita Amazon Primeltä, jos maasi ei tueta? Vastaus on, että voit tehdä sen käyttämällä VPN: tä. Näin pääset Amazon Prime Video -sovellukseen, jos maasi ei tueta:

1. Tilaa VPN-palvelu, joka tukee Amazon Prime Video -sovellusta

Ensinnäkin, kaikki VPN-palvelut eivät tarjoa ominaisuutta, jonka avulla voit suoratoistaa Amazon Videoa ilman mitään ongelmia. Itse asiassa suurin osa VPN-palveluista tarjoaa vain yksityisiä IP-osoitteita, joita voit käyttää ilman mitään takeita siitä, että pystyt käyttämään Netflix-, Hulu- tai Amazon Video -sovelluksia. Tämä johtuu siitä, että näiden streaming-palveluiden on tiedetty sisällyttävän mustat listan virtuaaliset yksityiset yhteydet ja että ne hyväksyvät vain lailliset IP-osoitteet tuetuista maista.

Joten, muista valita VPN-palvelu, joka tarjoaa erityispalvelimet Prime Video- ja muiden streaming-palveluiden suoratoistoon. Hyvä ja hyvämaineinen virtuaalinen yksityinen verkko sisällyttää tämän ominaisuuden tilaussuunnitelmaansa.

2. Hanki virtuaalinen Yhdysvaltain osoite

Koska vain Yhdysvaltojen kansalaiset ja muut tuetut rajoitetut maat voivat käyttää Amazon Videoa, on aina hyvä saada virtuaalinen Yhdysvaltain osoite tämän palvelun tilaamista varten. On joitain hyviä Yhdysvaltain virtuaalisen osoitteen tarjoajia, jotka voivat antaa sinulle virtuaalisen Yhdysvaltain osoitteen ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Yleensä näitä virtuaalisia Yhdysvaltain osoitteita käytetään auttamaan sinua ostoksilla useissa vain Yhdysvalloissa toimivissa verkkokaupoissa ja lähettämään lähetys sitten oikeaan osoitteeseesi..

On tärkeätä saada virtuaalinen Yhdysvaltain osoite Amazon-tiliisi vain Prime Video -palvelun käyttämistä varten.

3. Osta Amazon-lahjakortteja jäsenyytesi kattamiseksi

Jotta vältettäisiin luottokorttisi hylkääminen Prime-jäsenyytesi maksuprosessissa, on parempi käyttää Amazon-lahjakortteja tilauksen maksamiseen. Maksuprosessi on helppo ja yksinkertainen, ja voit ostaa lahjakortteja joko Amazonilta tai muilta kolmansien osapuolien myyjiltä. Amazon-lahjakortteja käyttämällä voit tilata Prime-jäsenyyssuunnitelman vain muutamassa vaiheessa.

4. Tule pääministeriksi käyttämällä virtuaalista Yhdysvaltain osoitettasi

Ennen kuin suoritat Prime-tilauksen tapahtuman, sinun tulee asettaa toinen tili Prime-tilauksellesi. Jos olet tavallinen Amazon-shoppailija, on parempi perustaa toinen tili jollakin toisella sähköpostiosoitteella vain päävideon nauttimiseksi. Muista, että Amazon antaa sinulle mahdollisuuden tilata vain Prime Video -palvelu täyden jäsenyyden sijaan, joka sisältää ilmaisen kuljetuksen ja muut edut. Ja ensimmäinen 30 päivä on ilmainen, joten voit nauttia Prime-videosta täysimääräisesti ensimmäisen kuukauden aikana joutumatta maksamaan mitään.

Nyt kun uusi Amazon-tilisi ja USA-osoitteesi ovat valmiit ja olet ladannut tiliisi jonkin verran saldoa Amazon-lahjakorteilla, voit aloittaa Prime Video -palvelun tilaamisen heti.

5. Aktivoi VPN Yhdysvaltain yksityisellä palvelimella, jotta voit nauttia Prime Video -sovelluksesta

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on aktivoida VPN ja nauttia tuhansien elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistosta Prime Video -jäsenyytesi avulla. Muista käyttää VPN-palvelun ohjeiden mukaan Prime Video -sovelluksen suoratoistoon tarkoitettua palvelinta. Käytä vain yhdysvaltalaista palvelinta, kun suoratoistat elokuvia ja TV-ohjelmia Amazon Video -palvelusta, koska streaming-palvelu tukee maata, ja se vastaa Yhdysvaltain virtuaaliosoitettasi..

Prime Video tarjoaa eksklusiivisia ohjelmia, joita ei ole saatavana muualla, joten voit nauttia näistä ohjelmista niin kauan kuin olet tämän palvelun tilaaja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map