Kuinka selviytyä rajoittavasta Internetistä – 5 vinkkiä IP-osoitteesi piilottamiseen

On paljon ihmisiä, jotka valittavat siitä, että Internetistä tulee vähemmän avoimia ja ilmaisia ​​käyttäjien tutkittavaksi. Se hitaasti rajoittuu, etenkin kun otetaan huomioon erilaiset valtion lait, jotka yrittävät rajoittaa käyttäjiä tutkimaan Internetiä aiemmin. Se on nyt paikka, jossa hallituksen ja yritysten valvonta yleistyy, ja nämä uudet rajoittavat Internet-lait vaikuttavat moniin käyttäjiin. Kun yksityisyyttäsi verkossa pilaantuu päivittäin, on normaalia, että olet huolissasi ja pelkäät vuotaa henkilökohtaisia ​​tietojasi verkossa.


Lisäksi kun Yhdysvaltain hallitus poistaa verkon neutraliteettisäännöt, Internet-operaattorisi hallitsee Internet-toimintaa täysin. Joten miten voit selviytyä rajoittavammasta Internet-maisemasta? Onneksi on olemassa VPN-palveluita, jotka tarjoavat sinulle Internetin vapauden ja avoimuuden ilman minkäänlaista hallituksen tai yrityksen valvontaa. Se auttaa sinua piilottamaan IP-osoitteesi ja tekemään selaamisesta nimettömän, jotta kukaan ei voi seurata online-toimintaa. Tässä on 5 vinkkiä IP-osoitteesi piilottamiseen ja rajoittavien Internet-lakien selviämiseen:

1. Aktivoi premium-VPN jatkuvasti

VPN on välttämätön, jos haluat tutkia Internetiä ilman, että hallitus tai kolmannet osapuolet, jotka ovat kiinnostuneita vakoilemaan sinua, eivät havaitse niitä. Sinun on tilattava premium-VPN-suunnitelma, koska se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä online-tietosuojasi ja tietoturvasi kannalta, ja aktivoi sitten VPN-yhteys koko ajan. Laitteesi on suojattava aina, kun muodostat yhteyden Internetiin piilottamalla todellisen IP-osoitteesi, jotta kukaan ei voi kurkistaa mitä teet verkossa. Kaikista tässä selitetyistä välttämättömistä vinkkeistä tämä on yksi, jota sinun on noudatettava, koska on välttämätöntä selviytyä nykyisen päivän Internet-rajoituksista..

2. Selaa aina inkognito-tilassa

Jokaisella nykyään markkinoilla saatavilla olevalla selaimella on ominaisuus, nimeltään inkognito-tila. Kun inkognito-tila on käytössä, voit selata jättämättä jälkeä laitteellesi. Ne web-sivustot, joita selaat inkognito-tilassa tai joita yleensä kutsutaan myös yksityisiksi, eivät näy selaimesi historiassa, kun olet lopettanut selausistunnon. Incognito-tila, kun sitä käytetään yksin, ei anna sinulle merkittävää yksityisyyden lisäämistä. Mutta kun se liitetään VPN: ään, löydät siitä, että se on loistava työkalu, jonka avulla voit selata nimettömästi, koska kukaan, jopa muut ihmiset, jotka jakavat saman tietokoneen kuin sinä, eivät voi seurata selailutoimintaasi.

3. Asenna hyödylliset tietosuojalisäosat selaimeesi

Siellä oleville valtavirran selaimille, kuten Firefox, Chrome ja Opera, löydät paljon laajennuksia, jotka lisäävät selaimeesi enemmän toimintoja. Näille selaimille on saatavana tuhansia laajennuksia, ja voit ladata ne pääosin ilmaiseksi. Lisäosien tai laajennusten hyvä asia on, että on myös paljon hyödyllisiä tietosuojalisäosia, joiden avulla voit parantaa online-tietoturvaa ja yksityisyyttä. Lisäosat, kuten mainosten estäjä, jatkuva HTTPS-salaus, käytönvalvonnan poistaminen, salasananhallinta ja vastaavat, voivat auttaa pitämään online-tietosuojasi koskemattomana, vaikka monet kolmannet osapuolet yrittävät seurata toimintaa.

4. Kirjaudu ulos verkkotileiltäsi käytön jälkeen

Mukavuuden vuoksi kaikki on nyt kytketty tiliisi, mikä tarkoittaa, että yhdellä tilillä voit tehdä erilaisia ​​asioita ja käyttää erilaisia ​​palveluita verkossa. Esimerkiksi yhdellä Google-tilillä voit käyttää Google-hakua, Gmailia, Google Plus -sovellusta, Google Drivea ja muita Google-palveluita helposti. Tätä tiliä voidaan kuitenkin käyttää myös toiminnan seuraamiseen, kun käytät näitä palveluita. Kolmannet osapuolet voivat seurata hakukyselyitäsi, sähköpostiviestejä, lähettämiäsi tiedostotyyppejä ja niin edelleen. Siksi tietosuojasi parantamiseksi on erittäin tärkeää kirjautua ulos verkkotileistäsi heti käytön jälkeen. Tällä tavalla et anna kolmansille osapuolille helppoa tapaa seurata sinua.

5. Tee sama mobiililaitteesi kanssa

Yllä olevia vinkkejä voidaan soveltaa pöytätietokoneisiin. Kuitenkin, sinun on myös tärkeää soveltaa yllä olevia vinkkejä myös mobiililaitteeseesi. Joten kun käytät mobiililaitettasi, sinun tulisi aktivoida premium-VPN jatkuvasti ja käyttää selaimen inkognito-tilaa, asentaa selaimesi tietosuojalisäosat ja kirjautua ulos verkkotileistä käytön jälkeen. Tällä tavalla, riippumatta käyttämästäsi laitteesta, olet aina suojassa hallituksen ja muiden kolmansien osapuolten luvattomalta seurannalta ja valvonnalta..

Nämä ovat vinkkejä IP-osoitteesi piilottamiseen ja rajoittavan Internetin selviämiseen. Jos uskot, että Internetin käyttö ei ole enää turvallista ja yksityistä sinulle, sinun tulee noudattaa näitä vinkkejä varmistaaksesi, että online-toimintasi pysyy turvallisena, turvallisena ja yksityisenä. On paljon tapoja, joilla kolmannet osapuolet voivat seurata selailutoimintaasi, mutta sinulla on myös käytettävissä olevia työkaluja laitteen suojaamiseksi tällaiselta valvonta- ja valvontajärjestelmältä. Sinun on vain piilotettava IP-osoitteesi ja toteutettava tarvittavat toimenpiteet suojataksesi online-tietoturvaa ja yksityisyyttä koskevia oikeuksiasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map