Kuinka saada VPN toimimaan Kodissa ja Smart TV: ssä

Kodi on avoimen lähdekoodin mediakeskussovellus, jota voidaan käyttää useissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, Linux, Android, iOS ja OSX. Koska se on saatavana useilla alustoilla ja sitä on täysin ilmainen käyttää, ihmiset käyttävät sitä nyt mediakeskuksensa hallintaan entistä helpommin erilaisilla laitteillaan, kuten mobiililaitteilla ja älytelevisioilla. Kodi antaa sinun hallita kaikkia digitaalisia mediaasi yhdessä paikassa, mukaan lukien elokuvat, TV-ohjelmat, musiikki, valokuvat ja muut. On myös erilaisia ​​lisäosia, jotka voit asentaa Kodiin parantaakseen sen toimivuutta.


Jos sinulla on älykäs televisio ja haluat asentaa siihen Kodin, voit tehdä sen eri tavoin television käyttöjärjestelmästä riippuen. Jotkut älytelevisiomallit saattavat olla jo asentaneet Kodi -sovellukseen, ja joissakin muissa malleissa voit vain ladata asennustiedoston viralliselta verkkosivustolta ja asentaa sen USB: n kautta.

VPN: n käyttö Kodilla ja älytelevisiossa voi parantaa online-tietosuojaasi, kun käytät tätä alustaa erilaisten medioiden suoratoistoon televisioon.. Näin saat VPN: n toimimaan Kodissa ja älytelevisiossa:

1. Varmista, että VPN tukee reitittimen asennusta

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä saadaksesi virtuaalisen yksityisen yhteyden toimimaan Kodissa ja älytelevisiossa, on asentaa se reitittimeesi. Ensin on kuitenkin varmistettava, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa ominaisuuden asentaa yksityinen yhteys suoraan reitittimeesi. Siitä huolimatta, huomaa, että virtuaalinen yksityinen yhteys saattaa tukea vain tiettyjä reitittintyyppejä tai malleja.

Siksi sinun on tarkistettava virallinen VPN-verkkosivusto varmistaaksesi, tukeeko se reitittimen asennusta, ja jos se on, sinun on varmistettava, että virtuaalinen yksityinen verkko tukee reititintäsi..

2. Asenna VPN-sovellus suoraan älytelevisioon, kun mahdollista

Jotkut älytelevisiot käyttävät mukautettuja Android- tai Linux-käyttöjärjestelmiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin käyttämäsi mobiililaitteet. Jos näin on, voi olla mahdollista asentaa VPN-sovellus suoraan älytelevisiollesi USB: n kautta ilman, että sinun tarvitse muuttaa sitä millään tavalla. Asennat vain VPN-sovelluksen älytelevisiollesi saatavan sovelluskaupan kautta ja se toimii heti, kun se aktivoidaan.

Kun VPN on aktiivinen, voit suorittaa Kodin ja aloittaa erityyppisen sisällön, joka on maantieteellisesti rajoitettu, suoratoiston.

3. Asenna VPN-yhteys reitittimeesi

Koska Kodi voi suoratoistaa erilaista sisältöä Internetistä ja koska Internet-palveluntarjoajasi voi estää tai kuristaa yhteyden, VPN: n avulla voidaan ohittaa Internet-palveluntarjoajasi asettamat rajoitukset ja varmistaa sisällön saumaton suoratoisto Kodissa. Aktivoi vain reitittimen yksityinen yhteys ja voit ottaa käyttöön yksityisen yhteyden Kodissa, kun yhdistät älytelevisiosi reitittimeen.

Sinun on vain noudatettava VPN-palveluntarjoajasi antamia ohjeita, koska jokaisella palveluntarjoajalla on erilaiset menetelmät yksityisen yhteyden asentamiseen eri reitittimille..

4. Android TV Boxin käyttäminen VPN: n ja Kodin kanssa

Jos älytelevisiosi ei tue minkään kolmannen osapuolen sovellusten asentamista, eikä se salli Kodin asentamista suoraan älytelevisioon, voit käyttää mitä tahansa Android TV -ruutua. Android TV -laatikko on laite, jonka avulla voit käyttää Android-käyttöjärjestelmää älytelevisiossa. Sitä on saatavana suurissa vähittäismyyjissä ja yleensä erittäin edullinen. Mikä parasta, monissa Android TV -laatikkotuotteissa on Kodi asennettu oletuksena, joten sinun ei tarvitse miettiä sitä vain saadaksesi Kodi toimimaan älytelevisiossasi..

Kun olet kytkenyt Android TV -ruudun älykäyttöön, pääset helposti Play Kauppaan asentamaan VPN-sovelluksesi ja aktivoimaan se samalla tavalla kuin kun aktivoit VPN Android-puhelimellasi..

5. VPN: n käyttäminen Fire TV -muistikortilla, kun Kodi on asennettu

Amazon Fire TV Stick on samanlainen kuin Android TV -laatikko, vain että se on Amazonin tarjoama yksinomainen tuote. Fire TV Stick -sovellukseen on jo asennettu erilaisia ​​suoratoistopalveluita, kuten Amazon Prime Video, PlayStation Vue, Netflix, Hulu ja vastaavat. Sillä ei kuitenkaan ole oletusarvoisesti asennettua sovelluskauppaa, joten sinun on harkittava sitä hieman. Voit hankkia Play Kaupan asentajan kolmannelta osapuolelta ja jatkaa sitten Kodin asentamista Fire TV Stick -sovellukseen.

Kun Kodi on asennettu, voit aloittaa tilaamasi VPN-sovelluksen asentamisen Play Kaupan kautta. Kun kaikki on valmis, voit aloittaa erityyppisen online-sisällön suoratoiston Kodin kautta Amazon Fire TV Stick -sovelluksella. Mikä parasta, yhteytesi on salattu koko ajan.