Kuinka piilottaa IP-osoitteesi VPN: llä, kun käytetään julkisia WiFi-verkkoja

Nykyään kenellekään ei ole liian vaikea löytää julkisia WiFi-verkkoja, joihin he voivat kytkeä mobiililaitteitaan ilmaiseksi. Löydät nämä yhteyspisteet julkisissa puistoissa, kouluissa, yliopistoissa, kahviloissa, ravintoloissa, hotelleissa, lentokentillä ja monissa muissa paikoissa. Jotkut verkot ovat suojattuja, kun taas monet muut ovat suojaamattomia. Suojattu WiFi-verkko tarkoittaa, että verkkoon pääsee vain, jos tiedät verkon salasanan, kun taas suojaamaton verkko tarkoittaa, että siihen voidaan päästä ilman salasanaa..


Koska monet julkiset WiFi-verkot eivät ole suojattuja, se tarkoittaa, että kuka tahansa voi päästä verkkoon ilman, että hänen täytyy asettaa siihen salasana. Suojaamatonta yhteyttä ei myöskään salata, mikä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet, kuten WiFi-verkon omistaja, Internet-palveluntarjoaja, hallitus ja jopa hakkerit, voivat valvoa tiedonsiirtoa. Siksi on aina suositeltavaa suojata yhteys VPN: llä aina, kun käytät julkista verkkoa, varsinkin jos se ei ole suojattu. Tämä on peittää todellinen IP-osoitteesi, jotta voit selata turvallisesti ja yksityisesti kyseistä yhteyttä käyttämällä. Tässä on joitain vinkkejä IP-osoitteesi piilottamiseen VPN: llä käytettäessä julkisia WiFi-verkkoja:

1. Tilaa premium-VPN-palvelu

Tämä on ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, koska et voi käyttää yksityistä yhteyttä tilamatta ensin haluamaasi premium-VPN-palvelua. Miksi sinun pitäisi käyttää premium-palvelua, vaikka siellä on monia ilmaisia ​​VPN-palveluita? Tämä johtuu siitä, että premium-palvelu tarjoaa sinulle enemmän suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia ja ovat yleisen suorituskykynsä kannalta luotettavampia. Ilmaisissa VPN-palveluissa puolestaan ​​on yleensä heikompaa tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa, ja taitava hakkeri voi helposti rikkoa niitä. Joten, sinun on aina sijoituksen arvoista käyttää premium-palvelua ilmaisen palvelun sijasta.

2. Asenna VPN-sovellus matkapuhelimeesi

Kun olet valinnut ensisijaisen premium-VPN-palvelun ja tilannut heidän palvelun, sinun on aika asentaa VPN-sovellus mobiililaitteeseesi. Varmista, että asennat sovelluksen palveluntarjoajan tarjoamasta virallisesta linkistä. Kun asennus on valmis, voit tarkistaa, toimiiko sovellus oikein vai ei. Voit myös oppia sovelluksesta ja tutustua sovelluksen käyttöliittymään. Muista, että tätä sovellusta käytät usein, joten sinun on tiedettävä siitä.

3. Yhdistä julkiseen WiFi-verkkoon

Nyt on aika testata VPN-sovellus oikein. Kun menet julkiseen verkkoon, kuten kahvilaan tai ravintolaan, voit aloittaa laitteen yhdistämisen WiFi-verkkoon tavalliseen tapaan. Napauta ensin mobiililaitteesi WiFi-kuvaketta nähdäksesi käytettävissä olevat WiFi-verkot. Yhdistä sitten nykyiseen sijaintiisi kuuluvaan, kuten kahvilan julkiseen verkkoon. Kun olet muodostanut yhteyden, älä tee vielä mitään selaustoimintoja. Sinun on avattava VPN-sovelluksesi ennen verkkotoiminnan aloittamista.

4. Avaa VPN-sovellus

Ennen kuin aloitat selaamisen julkisella WiFi: llä, sinun on ensin avattava VPN-sovelluksesi. Kun sovellus on avattu, voit aloittaa yhteyden VPN-palveluun napsauttamalla Käynnistä- tai Yhdistä-painiketta. Sinun on kirjoitettava käyttäjänimi ja salasana VPN-tiliisi ennen yhteyden muodostamista. Kun tämä on tehty, voit muodostaa yhteyden VPN-palveluun heti. Kun VPN näyttää avainkuvakkeen ilmoitusalueella, se tarkoittaa, että yhteys on nyt yksityinen ja olet yhteydessä virtuaalipalvelimeen.

5. Aloita selaus

Voit nyt aloittaa selaamisen normaalisti mobiililaitteellasi. Sinun ei tarvitse huolehtia, koska yhteytesi on nyt salattu. Se tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden pankkitilillesi turvallisesti, tehdä joitain rahoitustapahtumia ja käydä tukkituilla verkkosivustoilla yhteyden kautta. Kukaan ei voi tässä vaiheessa tarkkailla online-toimintaa. Voit vaihtaa palvelinpaikkojen välillä VPN-sovelluksesi kautta, jos haluat piilottaa IP-osoitteesi tietyn maan IP-osoitteella.

Nämä ovat vinkkejä IP-osoitteesi piilottamiseen VPN: llä, kun käytät julkisia WiFi-verkkoja. Muista, että sinun on erittäin suositeltavaa muodostaa yhteys yksityiseen verkkoosi joka kerta, kun käytät suojaamatonta julkista WiFi-yhteyttä. Tämä varmistaa, että Internet-liikenteesi on salattu, ja voit pysyä nimettömänä verkossa piilottamalla todellisen IP-osoitteesi.