Kuinka parantaa VPN-yhteyden nopeutta ja poistaa puskuri suoratoistoprosessistasi

Tärkein syy siihen, että monet ihmiset käyttävät VPN: tä, etenkin maissa, joissa on tiukat Internet-lait, ei oikeastaan ​​ole yksityisyyden tai lisätyn tietoturvan vuoksi, vaan hallitusten rajoitusten ohittamiseksi. He käyttävät VPN: ää, koska haluavat käyttää verkkosivustoja tai kolmansien osapuolien sisältöä, jota he eivät normaalisti pääse käyttämään tavallisella Internet-yhteydellä. Siksi he käyttävät yksityistä yhteyttä ohittaakseen tällaiset hallituksen rajoitukset tai sensuurin, jotta he voivat käyttää mitä tahansa haluamaansa verkkosivustoa.


Suuri joukko ihmisiä käyttää VPN: ää myös aluerajoitettujen videoiden suoratoistoon. Se tarkoittaa, että videot ovat saatavana vain tietyissä maissa, eikä niitä voida katsella tai suoratoistaa käyttämällä normaalia yhteyttä maista, joille ei sallita sitä nähdä. Tällaisen VPN: n suositun käytön myötä monet ihmiset vaativat yksityisen verkon parhaata yhteysnopeutta, koska tällaisen sisällön suoratoisto on erittäin tärkeää heidän mukavuudelleen. Jos VPN-yhteytesi ei ole liian nopea sisällön suoratoistoon, tässä on joitain vinkkejä VPN-nopeuden parantamiseksi ja puskurin poistamiseksi streaming-prosessistasi:

1. Yritä vaihtaa käyttämääsi palvelinta

Suurin osa VPN-yhteyden nopeusongelmista tulee käyttämästäsi palvelimesta. Yleensä, jos palvelin on ylikuormitettu liian monelle käyttäjälle, jotka käyttävät palvelinta samanaikaisesti, se voi helposti aiheuttaa suorituskykyongelmia, kuten hidas nopeus, tiettyjen verkkosivustojen avaamisen epäonnistuminen ja niin edelleen. Joten ensimmäinen askel, joka sinun pitäisi tehdä, on vaihtaa käyttämääsi palvelinta. Oletetaan, että käytät nyt Yhdysvaltain palvelinta. Yritä vaihtaa palvelin Kanadan palvelimeksi, Saksan palvelimeksi tai muuhun palvelimen sijaintiin. On myös hyvä idea vaihtaa sijaintiasi lähimpään palvelimeen. Se antaa sinulle huomattavan nopeuden lisäyksen, jota tarvitset.

2. Valitse langallinen verkkoyhteys

Langattoman verkkoyhteyden ongelma on, että se riippuu yleensä signaalin voimakkuudesta. Sijainnistasi riippuen, WiFi-yhteytesi signaalin voimakkuuteen vaikuttavat useat asiat, kuten sääolosuhteet, langattomat häiriöt, etäisyys lähimmästä tornista ja niin edelleen. Siksi on parempi käyttää Internet-yhteyttä, joka käyttää kiinteää verkkoyhteyttä, kuten valokuituyhteyttä. Kiinteällä yhteydellä saat vakaamman yhteyden, minkä seurauksena voit estää VPN-yhteyden hidastumisen. Mitä vähemmän häiriöitä verkkoyhteyteen tulee, sitä vakaampi yksityisen verkon nopeus on.

3. Käytä VPN-palvelua, joka ei vähennä yhteyden nopeutta

On monia VPN-palveluita, jotka eivät anna sinulle täydellistä suorituskykyä, ja sinun on oltava tietoinen näiden palvelujen käytöstä. Jotkut VPN-palvelut kurottavat yhteyden nopeutta, jos saavutat tietyt rajat tai jos käytät liian suurta kaistanleveyttä. Siksi on tärkeää käyttää VPN-palvelua, joka ei rajoita kaistanleveyden käyttöä, samoin kuin antaa sinulle koko yhteyden nopeuden koko ajan. Yleensä nämä VPN-palvelut mainostavat näitä ominaisuuksia virallisella sivullaan ilmoittaakseen käyttäjille, että ne tarjoavat täyden nopeuden yksityiselle verkolleen. Jos nykyinen VPN-palveluntarjoajasi antaa sinulle hitaasti, sinun on todennäköisesti parempi idea siirtyä toiseen palveluun.

4. Käynnistä reititin tai WiFi-verkko uudelleen

Joskus hidas VPN-nopeutesi voidaan helposti korjata käynnistämällä reititin tai WiFi-verkko uudelleen. Tämä pätee erityisesti, jos et ole käynnistänyt laitetta uudelleen pitkään aikaan. On hyvä idea käynnistää reititin tai Internet-verkko aika ajoin uudelleen yhteyden vakauden varmistamiseksi. Reitittimesi tai WiFi-verkko yrittää päivittää vastaanottamansa yhteyden, kun laite käynnistetään uudelleen, mikä tarjoaa sinulle paremman signaalin vastaanoton ja paremman Internet-suorituskyvyn. Kun olet tehnyt tämän, sinun tulisi myös käynnistää VPN-ohjelmisto uudelleen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

5. Varmista, että virustentorjuntaohjelmasi ei ole ristiriidassa VPN: n kanssa

Tietoturvaohjelmistona virustentorjuntaohjelmallasi on oma tapa suojata laite erilaisilta online-uhkilta. Vaikka VPN-ohjelmistolla on samanlainen tavoite suojata laitteen turvallisuutta ja yksityisyyttä, se on joskus ristiriidassa virustorjuntaohjelman kanssa. Tämä ristiriita vaikuttaa yleensä laitteen VPN-yhteyden suorituskykyyn. Kokeile käyttää VPN-yhteyttä toisessa laitteessa, jossa ei ole virustorjuntaohjelmistoa, ja tarkista, onko sillä nopeampi. Jos näin on, on hyvä idea sammuttaa virustorjuntaohjelma väliaikaisesti VPN-ohjelmiston käytön aikana.

Nämä ovat muutamia vinkkejä VPN-yhteyden nopeuden parantamiseksi ja puskurin poistamiseksi streaming-prosessistasi. Noudattamalla näitä vinkkejä, voit vähentää puskurointiprosessia sisällön tai median suoratoistossa VPN: n avulla, mikä puolestaan ​​parantaa palvelun käyttökokemustasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map