Kuinka käyttää VPN: ää helposti reitittimessäsi ja muissa laitteissa

Jotkut VPN-palvelut tarjoavat virtuaalisen yksityisen yhteyden vain pöytätietokoneille, kun taas toiset tarjoavat palvelujaan useille laitteille. Jos mahdollista, sinun tulisi valita VPN-palvelu, joka tarjoaa heidän palvelujaan useille laitteille, jotta voit käyttää heidän yksityistä yhteyttä mobiililaitteissa, pelikonsoleissa, älytelevisioissa ja niin edelleen. Useimpien VPN-palveluiden ongelma on, että VPN-yhteyden asentaminen reitittimeen on melko monimutkaista. Kun olet kuitenkin varmistanut reititinyhteyden VPN: llä, voit kytkeä laitteesi helposti reitittimeen saadaksesi yksityisen yhteyden etuna automaattisesti.


Miksi on tärkeää perustaa virtuaaliverkko reitittimellesi? Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse määrittää yksityistä verkkoa manuaalisesti jokaiselle laitteelle, kun olet määrittänyt reitittimen VPN: n avulla. Reitittimen määrittäminen yksityisellä yhteydellä on kuitenkin melko monimutkaista, joten prosessia on seurattava huolellisesti. Tässä on vinkkejä VPN: n helppoon käyttämiseen reitittimessäsi ja muissa laitteissa:

1. Varmista, että VPN-yhteys tukee reitittimiä

Kaikissa VPN-palveluissa ei voida määrittää yksityistä yhteyttä reitittimillesi. Yleensä virtuaalinen yksityinen verkkopalvelu antaa sinulle ohjelmiston pöytätietokoneille ja mobiililaitteille, eikä reitittimen tukea ole millään tavoin. Jotkut muut palvelut tarjoavat reitittimen tukea vain lisäominaisuutena, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan ylimääräisen voidaksesi luoda yksityisen yhteyden reitittimellesi. Joten, sinun on tärkeää tietää, että VPN-yhteytesi tukee reitittimiä, koska kaikki palvelut eivät tarjoa sinulle tätä etua.

2. Katso reitittimen asennusohjeet viralliselta verkkosivustolta

Yleensä täydellinen käyttöohje on VPN-palveluntarjoajan virallisella verkkosivustolla, joka opastaa sinua askel askeleelta reitittimen asennusprosessissa. Sinun on siirryttävä VPN-palveluntarjoajasi viralliselle verkkosivustolle ja etsittävä tällaisia ​​tietoja. Jos tietoja ei ole saatavilla, voit yrittää puhua asiakaspalvelun kanssa ja kysyä heiltä menetelmää, jolla yksityinen yhteys voidaan asettaa reitittimellesi. Ne tarjoavat todennäköisesti linkin ohjeisiin ja auttavat apua, jota saatat tarvita asennusprosessin aikana.

3. Sinun ei tarvitse määrittää VPN: ää manuaalisesti jokaiselle laitteellesi, joka sinulla on

Suurin etu VPN-yhteyden asettamisessa reitittimelle on, että sinun ei oikeastaan ​​tarvitse määrittää yksityistä yhteyttä jokaiselle laitteellesi, joka sinulla on. Kun reitittimeesi on määritetty VPN-yhteys, kaikilla reitittimeen yhteydessä olevilla laitteilla on automaattisesti suojattu ja suojattu yhteys. Tämä on hyödyllinen laitteille, joissa ei ole mitään VPN-sovelluksia, kuten pelikonsolia ja älytelevisiota. Vaikka käytät pöytätietokoneita, sinun ei tarvitse asentaa mitään VPN-ohjelmistoja työpöydällesi, koska sinun on muodostuttava yhteys reitittimeen vain saadaksesi hyötyä tietoturvasta, yksityisyydestä ja nimettömästä verkosta.

4. Varmista, että reititinmalliasi tuetaan

Vaikka VPN-palveluntarjoajasi tukee reitittimen asennusta, se ei tarkoita, että reititintäsi tuettaisiin. Kaikkia reitittimien malleja tai tuotemerkkejä ei tueta VPN-yhteydellä. Joten sinun on tarkasteltava tietoja reitittimistä, joita virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajasi tukee. Kun olet varma, että reititintä tuetaan, voit aloittaa asennuksen noudattamalla palveluntarjoajan ohjeita. Jos reititintä ei tueta, valitettavasti sinun on ostettava uusi reititin, jota palveluntarjoaja tukee.

5. Osta reititin, joka on esiasetettu VPN-yhteyden kanssa

Useimmat VPN-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat tukea reitittimen yhteydelle, myyvät yleensä valmiiksi määritetyt reitittimet käyttäjilleen. Ostamalla yhden näistä reitittimistä voit saada erilaisia ​​etuja käyttämästäsi palveluntarjoajasta riippuen. Esiasetettujen reitittimien VPN-yhteys on määritetty alusta alkaen, joten sinun ei tarvitse käsitellä ongelmia sen määrittämisessä manuaalisesti. Näitä reitittimiä voi yleensä ostaa VPN-palveluntarjoajan virallisilta verkkosivuilta, ja se on yksi helpoimmista tavoista, joilla VPN-yhteys voidaan määrittää helposti reitittimeesi..

Nämä ovat joitain vinkkejä, joita voit noudattaa, jotta VPN: ää voidaan käyttää helposti reitittimessäsi ja muissa laitteissa. Itse asiassa on parempi, että käytät reititintä VPN-verkkoasi varten sen sijaan, että määrität yksityisen yhteyden manuaalisesti kaikille laitteillesi. Sinun on määritettävä reititin vain kerran, ja sitten voit kytkeä minkä tahansa laitteen siihen, jotta voit nauttia verkossa olevasta yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Se voi säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map