Kuinka käyttää hakukonetta jättämättä jäljitettäsi verkkoon

Hakukoneista on tullut osa kaikkien elämää siitä lähtien, kun Internetistä on tullut yleinen tekniikka, jota ihmiset käyttävät päivittäin. Mitä tietoja Internetistä haluat löytää, sinun on käytettävä heidän alustaa ja kirjoitettava kyselyt hakukenttään. Sen jälkeen se toimittaa sinulle paljon linkkejä verkkosivuille, jotka sisältävät etsimäsi tiedot. Käytätpä sitten Googlea, Bingiä tai mitä tahansa muuta palvelua, näistä palveluista löydät Internetistä mitä tahansa haluamasi tietoa..


On kuitenkin yksi ongelma, joka sinun on pidettävä mielessä näitä palveluita käytettäessä. Ongelmana on, että käyttämäsi palvelu tallentaa kyselyt ja muut tiedot. Tietoja voidaan sitten käyttää henkilöllisyytesi profilointiin ja paljastaa muun tyyppisiä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka saattavat kuulua sinulle. Toisin sanoen useimmat hakukoneet ovat vaarallisia online-yksityisyytellesi. Näitä palveluita käyttämällä voit jättää jälkiä online-toimintaasi ja paljastaa todellisen henkilöllisyytesi. Tässä on vinkkejä hakukoneen käyttämiseen jättämättä jälkeäsi verkossa:

1. Käytä yksityisen hakukoneen palvelua

Verkkopalveluita, kuten Google ja Bing, ylläpitävät suuret yritykset, jotka ovat kiinnostuneita tietämään käyttäjiensä henkilökohtaiset tiedot. Itse asiassa se on tapa, jolla he voivat ansaita enemmän rahaa yrityksilleen, siten laajentaa liiketoiminta-imperiumiaan. On kuitenkin tyyppisiä vaihtoehtoisia palveluita, joita kutsutaan yksityisiksi hakukonepalveluiksi, joiden avulla voit löytää tietoja Internetistä jättämättä jälkiä. Sitä kutsutaan myös yksityisyyden hakukoneeksi, ja tätä palvelua käyttämällä voit suojata yksityisyyttäsi online-hakuja suoritettaessa. Tämä palvelu voi olla saatavana sinulle ilmaiseksi tai maksettu käyttämästäsi yrityksestä riippuen.

2. Älä kirjaudu tilillesi online-hakuja suorittaessasi

Yksi asia, jonka voit varmistaa varmistaaksesi, ettet anna henkilökohtaisia ​​tietoja hakukoneyritykselle, ei ole kirjautuminen sisään etsiessäsi tietoja verkosta. Käytätpä Googlea, Bingiä tai muita palveluita, älä kirjaudu tiliisi lähettäessäsi kyselyjä. Tämä johtuu siitä, että kun olet kirjautuneena sisään, palvelu tallentaa kyselysi ja myös selaustehtäviäsi seurataan. Voit varmistaa, että et ole kirjautunut sisään, käyttämällä selaimesi inkognito-tilaa.

3. Käytä Privacy Search -selaimen laajennusta

Jotkut selainlaajennukset auttavat kaikkia online-hakujasi tekemättä minkäänlaista valvontaa. Käyttämällä yksityisyyshakuselaimen laajennusta voit löytää tietoja suosikkihakukoneesi alustastasi yksityisesti ja löytää haluamasi tiedot poistumatta jäljityksestä verkossa. Tämä laajennus toimii ohjaamalla liikenne yksityiseen palvelimeen, joka kuuluu laajennuskehittäjälle, toimittaen siten hakutuloksen yksityisen palvelimen kautta. Tämän laajennuksen avulla voit varmistaa, että kaikki kyselyt pysyvät piilossa hakukoneiden seuranta- ja seurantajärjestelmästä.

4. Käytä VPN-yhteyttä

VPN-yhteys voi myös auttaa sinua piilottamaan hakutoiminnot pitämällä verkkoliikennettä salatun koko ajan. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on olla kirjautumaton tilillesi suorittaessasi hakuasi. Kun kuitenkin vaihdat Internet-yhteytesi yksityiseksi yhteydeksi, kirjaudutaan automaattisesti ulos tililtäsi, koska muodostat yhteyden toisen maan yksityiseen palvelimeen, ja hakukoneet pitävät IP-osoitteesi uutena käyttäjänä, joka siksi et ole kirjautunut tiliisi käyttäessäsi yksityistä yhteyspalvelua.

5. Käytä Tor-selainta

Tor-selain on yksityinen selain, joka salaa automaattisesti kaikki tiedonsiirrot ja piilottaa IP-osoitteesi. Kun käytät tätä selainta, voit päästä Tor-verkkoon ja piilottaa IP-osoitteesi useiden tämän verkon palvelimien joukossa. Itse asiassa IP-osoitteesi on piilotettu erittäin kauniisti, koska käyttämäsi verkkoliikenne ohjataan palvelimelta palvelimelle useita kertoja, mikä poistaa online-jäljet ​​kokonaan. Tämän tietosuojaselaimen avulla voit myös piilottaa hakutoimintosi ja pitää ne poissa hakukoneiden valvontajärjestelmästä.

Nämä ovat muutamia vinkkejä hakukoneen käyttämiseen jättämättä jälkeäsi verkossa. Poistamalla jälkiä online-hakutoiminnostasi pystyt estämään kaikenlaisen seurannan tai seurannan, jota hakukoneyritys soveltaa käyttäjiensä profilointiin kyselyidensä perusteella.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map