Kuinka Cryptocurrency voi parantaa online-tietosuojaasi yhdessä VPN: n kanssa

Cryptocurrency, etenkin bitcoin, on saanut suosion nousua Internetin käyttäjien keskuudessa pelkästään sen vallankumouksellisen konseptin ja tekniikan takia. Digitaalisena valuuttana voit käyttää sitä finanssitapahtumien toteuttamiseen ympäri maailmaa ilman, että sinun tarvitsee osallistua finanssilaitoksia online-liiketoimiin.


Ensimmäisellä kerralla, kun se julkistettiin, termi kryptovaluutta on edelleen tuntematon useimmille ihmisille. Vuosien kehityksen jälkeen kryptovaluuttaa on kuitenkin käytetty yhä enemmän ihmisiä arvon kasvaessa ajan myötä. Nyt kryptovaluuttaa ei käytetä vain kaupan välineenä, vaan sitä käytetään myös sijoituksena. Hyvä asia on, että se on täysin digitaalinen ja täysin yksityinen. Se on parasta käyttää hyvän VPN-palvelun kanssa. Näin salausvaluutta voi parantaa online-tietosuojaasi yhdessä VPN: n kanssa:

1. Se tekee online-transaktiosi yksityisiksi

Vaikka VPN pitää verkkotoimintasi yksityisenä ja nimettömänä, se ei tarkoita, että rahoitustransaktiot olisivat myös piilossa kolmansien osapuolien suorittamasta seurannasta yksityistä verkkoa käytettäessä. Vaikka käytätkin VPN-palvelua, voit silti jättää jälkesi rahoitustaloustoimiin kirjautuessasi pankki- tai verkkokaupoissa. Kryptovaluutalla se on erilainen. Voit myös piilottaa rahoitustapahtumat, koska sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään pankki- tai verkkokaupoissa olevaan tiliin käyttääksesi bitcoiniasi.

2. Se on seuraava askel online-yksityisyyden suojaamisessa

VPN saattaa pystyä suojaamaan IP-osoitteesi erityyppisiltä kolmansien osapuolten seurannalta ja seurannalta, mukaan lukien ne, joita hallitus tai Internet-palveluntarjoaja käyttää. Kaikkien verkkotoimintojen suojaamiseksi sinun on kuitenkin pystyttävä pitämään myös liiketoimiasi yksityisinä, varsinkin jos teet paljon liiketoimia verkossa. Cryptocurrency voi tarjota yksityisyyttä transaktioissasi piilottamalla tapahtuman lähettäjän ja vastaanottajan ja pitää myös transaktion määrä piilossa.

3. Se luo parhaan nimettömyyden online-toiminnassasi

Yhdistettynä hyvään VPN-palveluun, salausvaluutta, kuten bitcoin, voi auttaa sinua luomaan parhaan nimettömyyden online-toiminnoissasi. Se tarkoittaa, että se antaa sinulle uusia nimettömyyskerroksia ja antaa sinulle mahdollisuuden piiloutua kokonaan verkossa. Bitcoinilla kukaan ei voi tietää, teetkö kauppaa paikallisesti vai kansainvälisesti. Sama on VPN: n kanssa. Kukaan ei voi tietää missä oikea osoitteesi on, ja näin toimiessasi saat täydellisen suojan kaikelle online-toiminnollesi piilottamalla itsesi täysin verkkoon.

4. Se on täysin turvallinen ja luottamuksellinen

Bitcoin ja muut kryptovaluutat on luotu yksityisyyttä, nimettömyyttä ja turvallisuutta silmällä pitäen. Se on finanssitekniikka, jota tarvitaan tänään eniten sen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden vuoksi. Lisäksi bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja voidaan käyttää täysin turvallisessa ja luottamuksellisessa tapahtumassa, jonka avulla kukaan ei voi seurata. Se on aivan kuin käteisvarojen käyttäminen lompakostasi kuin pankkikortti tai luottokortti. Kukaan ei tiedä minne raha menee, mikä on erittäin hyvä pitämään online-identiteettisi turvassa ja suojassa.

5. Se tekee rahoitustaloustoimesi täysin piilossa

Toisin kuin tavallinen pankkitoiminta, kryptovaluutassa ei ole keskitettyä sääntelyviranomaista, joka säätelee ja kirjaa kaikki käyttäjien kassavirrat. Se käyttää blockchain-tekniikkaa, jolla ei ole mitään keskusohjainta rahoitustapahtumiin. Siten, kun käytät bitcoin-ohjelmaa, rahoituksesi tapahtuu täysin piilossa kaikilta laitoksilta, ja lisäksi se on täysin piilossa yleisöltä tai muilta kolmansilta osapuolilta, jotka ovat kiinnostuneita seuraamaan taloudellista toimintaasi. Tarkoitus on melkein sama VPN: n kanssa, jonka avulla voit tehdä kaiken online-toimintosi piilossa hallitukselta, Internet-palveluntarjoajalta ja muilta kolmansilta osapuolilta..

Näin salausvaluutta voi parantaa yksityisyyttäsi VPN: n ohella. Lyhyesti sanottuna, yksin VPN: n käyttö on jo hyvää, koska se voi auttaa suojaamaan online-yksityisyyttäsi ja tietoturvasi. Mutta kun käytät salaustekniikkaa yhdessä VPN: n kanssa, yksityisyyttäsi suojataan entistä enemmän. Tämä johtuu siitä, että suojella online-toimintaa ja piilottaa online-identiteettiä, voit myös suojata online-tapahtumiasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map