Kuinka avata Netflix-esto – 5 vinkkiä Netflix-elokuvien suoratoiston aloittamiseen nyt

Netflix on elokuvien suoratoistopalvelu, joka jatkaa palveluidensa laajentamista muihin maihin kuin Yhdysvaltoihin. Yhä useammat maat voivat nyt nauttia Netflixin tarjoamista digitaalisista suoratoistopalveluista, ja näin toimiessaan ne voivat katsella televisiosarjoja tai elokuvia milloin vain haluavat. Tämä johtuu siitä, että sitä ei tarjota vain sovelluksena televisiollesi tai pöytätietokoneellesi, vaan sitä tarjotaan myös monilla muilla alustoilla, kuten pelikonsoleissa ja mobiililaitteissa. Tällä tavalla voit aina käyttää tilaustasi katsellaksesi viimeisimpiä Netflix-televisiosarjoja tai elokuvia sekä katsellaksesi alkuperäisiä sarjoja, jotka julkaisee vain tämä suoratoistopalvelu.


Netflixin ongelmana on, että jotkut maat eivät edelleenkään pysty käyttämään tätä suoratoistopalvelua, koska se ei ole vielä käytettävissä kyseisissä maissa. Vaikka maasi tarjoaa tätä palvelua, jotkut Internet-palveluntarjoajasi saattavat estää sen useista syistä. Tai he saattavat vaatia sinua maksamaan enemmän kuin nykyinen tilauksesi hinta. Tässä on 5 vinkkiä Netflixin estämiseen ja Netflix-elokuvien suoratoiston aloittamiseen nyt:

1. Käytä premium-VPN-tilausta, joka ei salli Internet-palveluntarjoajan kuristamista

Koska Netflix on digitaalinen suoratoistopalvelu, tarvitset Internet-yhteyden, joka pystyy käsittelemään suoratoistoprosessia. Tarvitset todennäköisesti noin 3 Mt / s-yhteyden suoratoistettavan videon laadusta ja tilaamasi valinnasta riippuen. Tätä tarkoitusta varten sinun on valittava ensiluokkainen VPN-palvelu, joka ei salli Internet-palveluntarjoajien kuristamista ja joka tarjoaa rajaton kaistanleveys suoratoistollesi. Kun valitset tämän tyyppisen VPN-palvelun, sinun ei tarvitse käsitellä nopeuden hidastumista suoratoistoprosessin keskellä, ja voit suoratoistaa elokuvia tai TV-sarjoja niin paljon kuin haluat, koska kaistanleveyttä ei ole rajoitettu. Muista, että ilmainen VPN-tilaus ei riitä, koska se tarjoaa hitaan yhteydenopeuden ja sillä on myös usein kaistanleveysraja kuukaudessa.

2. Valitse Yhdysvaltoihin perustuva VPN-palvelin

Kun olet tilannut valitsemasi premium-VPN-palvelun, voit valita, mitä palvelinta käytetään VPN-yhteyteesi. On suositeltavaa käyttää yhdysvaltalaista palvelinta, koska haluat käyttää Yhdysvaltain Netflix-palvelua saadaksesi lisää sisältöä suoratoistettavaksi. Kyllä, vaikka maasi voi tarjota Netflix-tilauksen, maasi tarjottu sisältö ei ehkä ole yhtä kattava kuin Yhdysvaltain Netflix-palvelun tarjoama sisältö. Joten, jos haluat täydellisen Netflix-kokemuksen, siirry Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ja tilaa USA: n alueen Netflix-palvelu.

3. Tilaa Netflix Yhdysvaltain osoitetta käyttämällä

Jos haluat tilata Netflix-palvelun Yhdysvaltojen alueelta, sinulla on oltava USA-osoite laskutusosoitteena. Voit saada paljon Yhdysvaltain osoitteita etsimällä sellaisia ​​osoitteita Internetistä tai tilaamalla virtuaalisen Yhdysvaltain osoitepalvelun. Tämän jälkeen voit tilata Netflixin Yhdysvaltojen alueelle aktivoimalla VPN: n Yhdysvaltain palvelimella ja suorittamalla sitten maksumenettelyn Yhdysvaltain osoitetta käyttämällä. Saatat tarvita myös Yhdysvaltoihin perustuvan pankkikortin tai Yhdysvaltain virtuaalisen luottokortin, joka löydät helposti verkosta.

4. Asenna Yhdysvaltain VPN-verkko kaikkiin laitteisiisi

Kun olet tilannut Yhdysvaltain Netflix-palvelun, voit käyttää palvelua mistä tahansa laitteistasi. Sinun on kuitenkin oltava yhteydessä koko ajan Yhdysvaltain VPN-verkkoon, koska digitaalista suoratoistosisältöä voi käyttää vain ollessasi yhteydessä Yhdysvaltojen IP-osoitteeseen. Joten, sinun on tärkeää asentaa VPN-ohjelmisto kaikkiin laitteisiisi. Lisäksi voi olla tarpeen asentaa VPN myös reitittimeen, mikä auttaa tekemään WiFi-yhteytesi salattuina Yhdysvaltain IP-osoitteella.

5. Nauti rajattomasta viihteestä käden ulottuvilla

Netflix USA: n avulla voit nauttia paljon ja paljon digitaalista suoratoistosisältöä, johon pääset käsillä. Verrattuna maasi tai muiden maiden palveluihin, USA: n Netflix-alue voi antaa sinulle paljon enemmän sisältöä, koska tämä on ensisijainen Netflix-palvelu, jolla on lisenssejä erilaisilta studioilta ja yrityksiltä. Lisäksi suurin osa uusista Netflix-yksinoikeussarjoista tai -elokuvista on yleensä saatavana ensin Yhdysvaltojen alueella ennen kuin ne voidaan saattaa muiden alueiden saataville..

Nämä ovat 5 vinkkiä Netflixin estämiseen ja parhaan digitaalisen sisällön suoratoiston aloittamiseen nyt. Haluatpa katsoa suosikkielokuvasi tai TV-sarjoja, Netflixillä on suurin osa viihdettäsi valmiina millä tahansa valitsemallasi alustalla. Voit käyttää suoratoistosovellusta pelikonsoliesi, älytelevisioiden, pöytätietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map