ESPN3: n ymmärtäminen ja kuinka ohittaa ESPN3-esto

Monet ihmiset valittavat yleensä ESPN-3: n estämisestä yrittäessään käyttää ESPN: n suoraa suoratoistosisältöä. Mutta ennen kuin voit ratkaista tämän ongelman, sinun on ymmärrettävä, mistä tällä esityksellä on kyse. Ensinnäkin ESPN on kaapelitelevisiokanava, joka keskittyy viihteen ja urheiluun liittyvän sisällön toimittamiseen. ESPN tarkoittaa viihde- ja urheiluohjelmointiverkostoa, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1979. Nyt ESPN: n omistavat The Walt Disney Company ja Hearst Corporation. ESPN-3 on toisaalta sovellus, jonka avulla voit suoratoistaa ESPN-kanavan sisältöä Internetin kautta kaapelitilauksen sijaan..


Voit pitää ESPN-3: ta kuten Hulu tai Netflix. Ainoa ero on, että se keskittyy ESPN-kanavan julkaiseman sisällön suoratoistoon. Kuitenkin, kun käytät ESPN-3-sovellusta tai yrität käyttää linkkiä selaimesi kautta, saatat huomata, että yritys on estänyt yhteytesi. Joten miten voit ohittaa ESPN3-esto?? Tässä on muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä ESPN3: sta ja kuinka ohittaa ESPN3: n esto:

1. ESPN-3-sisältö on aluesuojattu

Ensimmäinen asia, jota monet ihmiset eivät ymmärrä, on se, että ESPN-kanavan suoran suoratoiston sisältöön ei vain kukaan pääse. Sitä voivat käyttää vain tietyissä maissa, etenkin Yhdysvalloissa, olevat käyttäjät. Joten jos et asu Yhdysvalloissa ja käytä Yhdysvaltain verkkoyhteyttä, saatat estää tämän suoran suoratoiston sinulle. Ainoa asia, jonka voit tehdä ohittaaksesi tämän alueen suojauksen, on käyttää VPN: ää, jonka avulla voit poistaa tämän ESPN-3-eston. Ja huono uutinen on, että kaikki VPN-palvelut eivät pysty siihen.

2. Kaikilla VPN: llä ei ole pääsyä ESPN-3: n suoratoistoon

Yrityksenä ESPN soveltaa heidän alueidensa estämistä erittäin vakavasti. Toisin sanoen heillä on edistynyt alueellisen lukituksen suojaus sisällölleen, jotta vain heidän lailliset käyttäjät voivat käyttää suoratoistosisältöä. Vaikka käytät VPN-palvelua, se ei takaa, että pääset käyttämään suoraa suoratoistoa ESPN-3: lta, varsinkin jos käytät ilmaisia ​​virtuaalisia yksityisiä palveluita. Lisäksi yritys on estänyt monia VPN-palveluntarjoajia pääsemästä sisältöön yksityisillä palvelimillaan, mikä vaikeuttaa sinun alueiden suojaamisen ohittamista..

3. Poista hyvä ESPN-3-esto käytöstä hyvämaineisella VPN: llä

Hyvä uutinen on, että edelleen on kourallinen VPN-palveluita, joiden avulla voit käyttää sisältöä ESPN: n suoratoistona. Kun valitset virtuaalista yksityistä verkkoa, varmista, että se tukee Netflixin, Hulun ja ESPN: n alueiden vapauttamista, jotta et takertuisi käyttämään yksityistä verkkoa, joka ei tee työtä hyvin. Hyvämaineinen VPN-palvelu voi auttaa sinua poistamaan ESPN-reaaliaikaisen streaming-alueen lukituksen eston ja sallimaan pääsyn sisältöön kodin mukavuuksilla, vaikka et asu tuetussa maassa..

4. ESPN-3-esto tapahtuu, jos et kuulu samaan alueeseen kuin suoratoistoverkko

Koska ESPN-kanava on soveltanut alueelukitusmenetelmää käyttäjille, jotka eivät asu tueissa maissa, se tarkoittaa, että et näe heidän suoratoiston suoraa sisältöä, jos et asu yhdessäkään tuetuista maista. Yhtiö toteaa jopa, että sisältö on saatavana vain Yhdysvalloissa ja muissa tietyissä maissa eikä se ole käytettävissä, jos muutat sijaintiasi, eli et pääse siihen, jos muutat ulkomaille. Siksi tarvitaan hyvä VPN peittääksesi IP-osoitteesi niin, että näyttää siltä, ​​että se kuuluu samaan alueeseen kuin suoratoisto, joka tässä tapauksessa on Yhdysvaltain alue.

5. Varmista, että sinulla on ESPN-3-tili

Muista, että vaikka olet jo käyttänyt hyvää VPN-yhteyttä, joka voi poistaa ESPN-3: n eston, se ei salli pääsyä sisältöön, ellei sinulla ole ESPN-3-tiliä. Kyllä, tämä suoratoistokanava on aivan kuten Netflix, jossa sinun on luotava tili ESPN: ssä ennen kuin voit lähettää heidän sisältöä. Ennen kuin valitat edelleen, että VPN-palvelusi ei toimi, muista luoda tili ESPN: ssä ennen kuin yrität käyttää suoraa suoratoistoa, joka on saatavana ESPN-3: ssa.

Nämä ovat asioita, jotka sinun on tiedettävä ESPN-3: sta ja kuinka ESPN-3: n esto voidaan poistaa. Hyvän ja luotettavan VPN: n avulla voit helposti katsella suosikki urheilosisältöäsi tästä verkosta. Se on katseltavissa olevan monien hyvien viihde- ja urheilutietojen koti. Sinun tarvitsee vain aktivoida VPN ja käyttää ESPN-3-sovellusta nauttiaksesi kanavasta..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map