Erilaisia ​​VPN-lakeja ympäri maailmaa, jonka haluat tietää

Kaikki maat eivät salli sinun käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa niiden lainkäyttöalueella. Itse asiassa jotkut erittäin konservatiiviset maat saattavat laittaa sinut vankilaan tai jopa soveltaa kuolemanrangaistusta vain yksityisen yhteyspalvelun käytöstä. Tässä tilanteessa sinun on aina oltava tietoinen VPN: n laillisuudesta maassasi, ennen kuin yrität käyttää tätä palvelua. Tämä ei tarkoita pelästyttää sinua tai edes estä sinua käyttämästä yksityistä verkkopalvelua. Tämän tarkoituksena on suojata sinua ja antaa sinulle tarvittavat tiedot ennen minkä tahansa tyyppisen virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun käyttämistä, olipa se ilmainen tai maksullinen..


Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että niiden maiden lukumäärä, jotka pitävät VPN: tä laittomana, on todella pieni, luultavasti alle 10 maata ympäri maailmaa. Toisaalta suurin osa maista ympäri maailmaa antaa sinun käyttää minkä tahansa tyyppisiä yksityisiä yhteyksiä ilman mitään ongelmia. Antaa sinulle lisätietoja tästä asiasta, tässä on erilaisia ​​VPN-lakeja ympäri maailmaa, jotka haluat ehkä tietää:

1. Kiina

Miljardien Kiinan kansalaisten kanssa on tärkeää tietää, kuinka maan hallitus onnistuu pitämään kansalaisensa hallinnassa. Hallinnallaan tapaa, jolla he pääsevät Internetiin, hallitus on onnistunut pitämään kansalaiset kunnossa. Kiinassa on jotain nimeltä Suuri palomuuri, joka estää kansalaisia ​​pääsemästä tietyille verkkosivustoille. Yleensä tavalliset kansalaiset lannistuvat käyttämästä yksityisiä verkkoyhteyksiä, kun taas yritysten on haettava lupa käyttää VPN: ää. Yksittäiset käyttäjät voivat käyttää yksityistä yhteyttä ilman ongelmia niin kauan kuin alue, jossa he asuvat, ei valvo paikallisten kansalaisten yksityisiä yhteyksiä koskevaa lakia..

2. Venäjä

Venäjä alkoi seurata Kiinan hallitusta VPN-saarrossaan, mutta ne eivät ole yhtä rajoittavia kuin Kiinan hallitus. Vaikka jotkut VPN-palveluntarjoajat ovat kiellettyjä Venäjältä, on edelleen paljon tapoja ohittaa sensuuri muilla hyvämaineisilla palveluilla. Käyttäjiä ei ehkä rohkaista käyttämään yksityistä yhteyttä, mutta lait eivät ole kovin rajoittavia, koska monet Venäjän kansalaiset käyttävät edelleen VPN-palveluita ilman ongelmia.

3. Saudi-Arabia

Saudi-Arabiassa heillä on rajoituksia käyttää VPN-palveluita jonkin kolmannen osapuolen tietoliikenneohjelmiston tai sovelluksen käyttämiseen. Esimerkiksi, jos käytät VPN: ää Skypelle Saudi-Arabiassa, hallitus saattaa vainota sinua yrittäessä ohittaa maan televiestinnän tarjoajat ja käyttää sen sijaan kolmansien osapuolten ohjelmistoja. Jotkut VPN-palvelut ovat kiellettyjä tässä maassa, ja tämä maa on yksi tiukimmista maista, joka rankaisee VPN-palveluiden käyttäjiä..

4. Pohjois-Korea

Pohjois-Korea tunnetaan rajoittavasta järjestelmästään tai hallituksestaan, joka asettaa kaikki kansalaiset kurissa. Tässä maassa Internetiä pidetään edelleen harvinaisena näkynä. Toisin sanoen suurin osa ihmisistä ei käytä Internetiä, joten se tarkoittaa, että he eivät ehkä tiedä mitään VPN: stä. Jos olet kuitenkin matkustaja tässä maassa, VPN: n käyttö on sallittua, ja voit käyttää sitä kiertämään sensuroituja verkkosivustoja ilman ongelmia. Pohjois-Korean hallitus kuitenkin asettaa paljon seurantaa ja seurantaa paikallisille, jotka haluavat käyttää Internetiä VPN: n avulla. Et voi ehdottomasti päästä sivustoihin, jotka sisältävät pornografiaa, Etelä-Koreaan liittyvää mediaa ja Raamattuun liittyvää sisältöä..

5. Iran

Tässä maassa on erittäin vaikea päästä VPN-palvelimeen pelkästään siksi, että Iranin hallitus sammuttaa kaikki mihin tahansa yksityiseen palvelimeen kytketyt portit. Toisin sanoen suurin osa VPN-palveluista ei ole käytettävissä tässä maassa. Tässä maassa voidaan käyttää vain kourallisia VPN-palveluita, jotka voivat ohittaa tällaisen portin estävän toiminnan. Mutta VPN on ehdottomasti laiton tässä maassa, ja saatat mennä vankilaan vain yksityisen verkkopalvelun käytöstä.

6. Arabiemiirikunnat

Yleensä yksityinen yhteys on sallittu tässä maassa. Et voi kuitenkaan käyttää VPN: tä laittomaan toimintaan, koska se antaa sinulle enemmän maksuja, jos hallitus on sinut kiinni. Tämä rajoitus koskee vain henkilöitä. Liikelaitokset voivat kuitenkin käyttää VPN-palveluita ilman rajoituksia.

7. Muu maailma

Näiden maiden lisäksi useimmissa maailman maissa ei ole mitään rajoituksia minkään yksityisen yhteyden käyttöön. Esimerkiksi länsimaissa voit käyttää mitä tahansa haluamaasi verkkosivustoa edes käyttämättä mitään yksityistä yhteyttä. Joten jos asut suurimmassa osassa maita ympäri maailmaa, sinun on hienoa käyttää kaikkia VPN-palveluita.

Nämä ovat erilaisia ​​VPN-lakeja ympäri maailmaa, jotka haluat ehkä tietää. Varo, että jos aiot matkustaa maihin, joissa VPN on ehdottomasti kielletty, sinun on ymmärrettävä paikalliset lait ennen kuin yrität käyttää minkäänlaista yksityistä yhteyspalvelua..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map