7 vinkkiä online-tietosuojasi pitämiseksi turvassa pelatessasi online-moninpelejä

Online-moninpelit vaativat jatkuvaa Internet-yhteyttä, ja se edellyttää myös kirjautumista tilillesi ennen pelaamista. Saatat olla myös vuorovaikutuksessa monentyyppisten ihmisten kanssa pelisessioiden aikana, koska pelaat pääasiassa peliä ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Joskus se voi olla erittäin vaarallinen online-yksityisyytellesi, varsinkin jos profiilisi tietoihin pääsee julkisesti ja ne voidaan linkittää useisiin arkaluontoisiin tietoihisi, joita sinulla on, kuten henkilökohtaisia ​​tietoja ja luottokorttitietoja.


Sinun on aina suojattava online-yksityisyytesi pelatessasi jotakin näistä moninpeleistä. Tässä on 7 vinkkiä online-tietosuojasi pitämiseksi turvassa pelatessasi online-moninpelejä:

1. Pidä profiilitietosi yksityisinä

Profiilitiedot eroavat tilitiedoista. Profiilitiedot ovat sivut, joilla kuka tahansa voi nähdä profiilisi tietoja, kuten tason, pokaalin, sijainnin / maan, ystävät ja niin edelleen. Useimmat online-moninpelit julkistavat tämän profiilin tiedot oletuksena. Se tarkoittaa, että ihmiset voivat nähdä peliprofiilisi riippumatta siitä ovatko he ystäviäsi vai eivät. On parempi pitää nämä tiedot yksityisinä, koska se voi olla ensimmäinen askel kaikille häikäilemättömille henkilöille saadaksesi lisätietoja sinusta.

2. Älä koskaan paljasta henkilökohtaisia ​​tietojasi online-vuorovaikutuksen aikana

Kun pelaat online-pelejä, olet vuorovaikutuksessa pelaajien kanssa ympäri maailmaa joko chat-viestien tai äänen kautta. Koska et tiedä tarkalleen, mitkä nämä pelaajat ovat, sinun ei pitäisi olla liian innokas jakamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi heidän kanssaan vuorovaikutuksessa. Vaikka voit sanoa, että olet pelannut heidän kanssaan pitkään ja he kuuluvat joukkueeseesi, on silti parasta pitää kaikki henkilökohtaiset tiedot yksityisesti sinulle paljastamatta niitä muiden pelaajien kanssa..

3. Käytä aina VPN: ää pelisessioissasi

VPN: n avulla salaat verkkoyhteytesi ja varmistat, että pystyt pitämään nimettömäsi ehjänä online-pelaamisen aikana. Tämä johtuu siitä, että hakkerit voivat yrittää paikantaa sinut ensin selvittämällä IP-osoitteesi. Löytyneensä he löytävät Internet-palveluntarjoajalta kaikki muut merkitykselliset tiedot sinusta. Suojaamalla verkkoasi VPN: llä, et anna hakkereille mahdollisuutta saada selville henkilökohtaisista tiedoista.

4. Älä ole vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa, joihin et luota

Jos löydät uusia käyttäjiä, jotka haluavat yhtäkkiä olla vuorovaikutuksessa kanssasi, etkä luota heihin täysin, sinun tulee lopettaa vuorovaikutus heti. Tämä saattaa olla tapa hakkereille yrittää saada yhteys uhriin. He saattavat kysyä sinulta erilaisia ​​asioita, jotka liittyvät henkilökohtaiseen elämääsi ja yrittävät olla ystävällinen kanssasi. Koska olet kuitenkin tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, jota et edes tiedä tosielämässä, sinun tulee olla tietoinen siitä, että hän saattaa yrittää poimia sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja.

5. Aktivoi kahden tekijän todennus tilillesi

Muista, että hakkerit voivat hakkeroida tilisi salasanan, jos et suojaa sitä oikein. He voivat käyttää sitä eri tavoilla saada aikaan se, joten ole tietoinen siitä. Ainoa tapa estää hakkereita varastamasta salasanasi on pitää se turvallisena. Sinun on aktivoitava kaksifaktorinen todennusjärjestelmä tilillesi ja vaihdettava salasanasi säännöllisesti, mieluiten kerran viikossa. Tällä tavoin se on näiden hakkereiden ulottumattomissa.

6. Älä pelaa hakkeroituja moninpelejä

Online-moninpelejä on pelattava sellaisena kuin ne on tarkoitettu pelaamaan. Sinun on pelattava sitä sääntöjen mukaan, jos haluat pitää siitä hauskaa ja pitää tilisi turvassa. Toisin sanoen, sinun ei pitäisi käyttää mitään huijauskoodia online-peleissäsi, koska et koskaan tiedä, mikä kyseiseen huijausohjelmistoon sisältyy. Laitteeseen voi olla sisällytetty haittaohjelmia, kun asennat huijausohjelmiston. Lisäksi sinun on pidettävä erillään hakkeroiduista moninpeleistä, etenkin peleistä, jotka käyttävät tuntemattomia kolmannen osapuolen palvelimia. Ensinnäkin hakkeroidut sovellukset voivat sisältää haittaohjelmia, ja toiseksi palvelin itse voi olla täynnä hakkereita. Joten sinun on pidettävä poissa siitä.

7. Pidä pelisi aina ajan tasalla

Pidä pelisi ajan tasalla, jotta tilillesi ja henkilökohtaisille tietoillesi ei aiheutuisi vuotamista järjestelmän haavoittuvuuksien vuoksi. Jokainen moninpelin laastari sisältää tietoturvaparannuksia, jotka auttavat pitämään tiliäsi turvassa useilta online-uhilta. Lisäksi käyttämällä uusinta moninpelien versiota, voit pelata pelejä tasaisemmin ja nautinnollisemmin huolehtimatta mahdollisista uhista, jotka saattavat piiloutua nurkkaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map