7 tärkeätä ominaisuutta, jotka sinun tulee etsiä valittaessa hyvää VPN-palveluntarjoajaa

VPN-teollisuus kasvaa nopeasti tällä hetkellä, kun yhä useammat ihmiset ovat tietoisia online-tietosuojan ja tietoturvan tärkeydestä. Siksi löydät markkinoilta monia uusia VPN-palveluntarjoajia, joilla on omat edut ja haitat. Kun tarkistat mobiili-käyttöjärjestelmän virallisen sovelluskaupan, voit nähdä, että käytettävissä on satoja ilmaisia ​​VPN-sovelluksia. Mutta vaikka yksityiseen yhteyteen on saatavana monia ohjelmistoja ja sovelluksia, kaikki eivät ole laadukkaita.


Vain muutama VPN-yrityksestä tarjoaa todella korkealaatuista yksityistä verkkopalvelua. Joten, on erittäin tärkeää, että sinulla on jonkin aikaa tutkia erilaisia ​​käytettävissä olevia VPN-ohjelmistoja ennen päätöksen tekemistä. Koska VPN voi maksaa satoja dollareita vuodessa, sinun on viisasta käyttää vain laadukasta yksityistä verkkopalvelua. Tässä on 7 tärkeätä ominaisuutta, jotka sinun tulee huomioida valittaessa hyvää VPN-palveluntarjoajaa:

1. Sotilasluokan salausjärjestelmä

Vaikka melkein kaikki premium-VPN-palvelut tarjoavat kehittyneen salausjärjestelmän yksityiseen verkkoonsa, jossa on useita suojauskerroksia, kaikki premium-palvelut eivät tarjoa armeijan luokan salausjärjestelmää. Voit sanoa, että armeijan luokan salausjärjestelmä on perimmäinen salausjärjestelmä, joka millä tahansa virtuaalisella yksityisellä verkolla voi olla, koska sitä korkeampaa salausjärjestelmää ei ole käytettävissä. Tämä on sama salausjärjestelmä, jota sotilaslaitokset käyttävät kommunikointiin päivittäin erittäin turvallisen verkkoyhteyden avulla.

2. Suurin yhteysnopeus

Et halua kokea huonoa tai hidasta yhteyttä selausistunnosi aikana. Joten, sinun on tärkeää valita VPN-palvelu, jolla on suurin yhteysnopeus. Kun palveluntarjoaja tarjoaa tämän ominaisuuden, se tarkoittaa, että kukaan kolmas osapuoli ei voi kurottaa yksityistä yhteyttäsi. Jos palveluntarjoaja ei voi taata yksityisen yhteytesi enimmäisnopeutta, se tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi tai muut kolmannet osapuolet voivat hidastaa VPN-yhteyttäsi.

3. Rajoittamaton tiedonsiirto

Et myöskään halua olla rajoitettu niiden tietojen määrään, joita voit siirtää yksityisen yhteytesi kanssa. Kuluttaisitpa 1TB kaistanleveyttä kuukaudessa vai vain 10 Gt dataa kuukaudessa, on tärkeää, että VPN-palveluntarjoajasi ei rajoita kaistanleveyttä. Tämä johtuu siitä, että jos VPN-yhteydellä on rajoittamaton kaistaleveys, sinulla on rajattomat vaihtoehdot verkkosivustoihin, joissa voit käydä, sekä sisältöön, jota voit kuluttaa online-toimintasi aikana. Sinun ei tarvitse huolehtia kaistanleveyden tai tiedonsiirron säästöstä kuukausittain.

4. Palomuuri

Kaikissa VPN-palveluissa ei ole tätä ominaisuutta, mutta kun löydät palvelun, joka tarjoaa palomuuriominaisuuden yksityisen yhteyden lisävarmuudeksi, sinun pitäisi etsiä se. Tämä johtuu siitä, että VPN-verkossa olevan palomuurin avulla voit suojata laitettasi hakkerihyökkäyksiltä. Jos et halua, että hakkerit sekoittavat tietojasi, tämän ominaisuuden tulisi olla etusijalla valittaessa hyvää VPN-palvelua. Ilman palomuuria VPN-yhteys on edelleen turvallinen, mutta palomuurilla se tulee ainakin 10 kertaa turvallisemmaksi.

5. Usean laitteen tuki

Et halua huolehtia siitä, mitä laitetta käytetään VPN: n kanssa, jos voit varmistaa, että VPN tarjoaa usean laitteen tukea. Tämän ominaisuuden avulla se tarkoittaa, että VPN-ohjelmisto on saatavana useille laitteille ja alustoille, ja voit suojata kaikkia laitteitasi samanaikaisesti. Voit käyttää yhtä tiliä jokaisessa laitteessasi, olipa kyse sitten pöytätietokoneesta, mobiililaitteesta, reitittimestä, pelikonsolista, älytelevisiosta, tabletista tai muista laitteista. Mitä enemmän laitteita se tukee, sitä parempi VPN-palvelu on sinulle.

6. Maailmanlaajuiset palvelimet

Palvelimien valinnan tulisi myös olla hyvä, koska et halua selata Internetiä yksityisesti samalla palvelimella päivittäin. VPN-palvelun pitäisi tarjota sinulle paljon valintoja palvelimilla, joita voit käyttää, ja palvelimien tulisi sijaita eri maissa ympäri maailmaa. Jotkut VPN-palvelut tarjoavat palvelimia vain Yhdysvalloissa tai Euroopassa, mutta ne eivät tarjoa enemmän palvelimia muista maista. On parempi valita se, joka tarjoaa sinulle erilaisia ​​palvelimia eri puolilta maailmaa.

7. VPN-estämisen estäminen

Jotkut maat eivät salli VPN: n käyttöä, mutta tähän rajoitukseen on olemassa kiertotapa. Jos arvelet, että maasi ei salli VPN: n käyttöä, valitse VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa VPN-estämisen estämisen. Se tarkoittaa, että VPN-yhteys menee saumattomasti syvän paketin tarkistusjärjestelmän alla, joten sitä ei tunnisteta yksityisenä yhteytenä. Seurauksena on, että voit edelleen käyttää VPN-ohjelmistoa, vaikka hallitus on kieltänyt VPN: n käytön maassasi.

Nämä ovat 7 tärkeätä ominaisuutta, jotka sinun tulee huomioida valittaessa hyvää VPN-palveluntarjoajaa. Muista, että yksityisen verkkoyhteyden käyttö tarkoittaa sinulle suurta sijoitusta. Joten, sinun on tärkeää valita vain paras tarjoaja, jonka voit löytää, jotta voit pysyä siinä pitkään. Tutustu heidän tarjoamiinsa ominaisuuksiin ja valitse yksi, joka tarjoaa nämä tärkeät ominaisuudet.