7 tapaa, jolla VPN voi suojata WiFi-yhteyttäsi matkustettaessa muihin maihin

Muihin maihin matkustaminen vaatii usein paljon valmistautumista, ja valmistelut tehdään usein muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen ennen. Tämä pätee erityisesti, jos matkustat pitkään, yli 2 viikkoa. Sinun on tehtävä paljon valmisteluja, mukaan lukien lentoliput, majoitukset, päivittäinen aikataulu, passi, viisumi ja niin edelleen. Sinun on myös mietittävä paras tapa tehdä päivittäisiä toimintoja, kuten selata Internetiä, verkkopankkia ja niin edelleen, jotta voit tuntea olosi mukavaksi matkoillasi.


Kun matkustat muihin maihin, sinun on muistettava, että eri maissa on erilaiset Internet-lait. Jotkut maat rajoittavat kansalaistensa pääsyn tiettyihin verkkosivustoihin, joita ei pidetä heille sopivina. Joillakin muilla mailla ei ehkä ole minkäänlaisia ​​rajoituksia. Siksi sinulla on oltava VPN-yhteys valmiina kansainvälistä matkaa varten. Tässä on 7 tapaa, jolla VPN voi suojata WiFi-yhteyttäsi matkustettaessa muihin maihin:

1. Sinun ei tarvitse huolehtia kyseisen maan Internet-rajoituksista

Tämä on ensimmäinen ja tärkein syy, miksi VPN-yhteyden pitäisi olla sinulla ulkomaille matkustettaessa. Monet maat rajoittavat Internet-yhteyttään. Jotkut maat eivät edes salli kansalaistensa pääsyä yleisiin sosiaalisen median sivustoihin, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube. Joten kun sinulla on VPN-yhteys kanssasi, sinun ei tarvitse murehtia maata koskevista Internet-rajoituksista, ja voit silti käyttää Internetiä normaalisti.

2. Voit tehdä verkkopankkisi turvallisesti

Jos joudut todella suorittamaan joitain verkkopankkitoimintoja, kun olet toisessa maassa, on vaara, että tietosi eivät ole riittävän turvallisia. Jotkut maat tarkkailevat turistikävijöitään erilaisten ongelmien estämiseksi maassa, ja siksi maan hallitus voi valvoa jopa pankkitoimintaasi. VPN: n avulla voit pitää pankkitoimintasi turvassa, koska pidät itsesi nimettömänä, kun teet verkkopankkitoimintoja.

3. Voit käyttää kaikkia julkisia WiFi-yhteyspisteitä turvallisesti

Tietysti useimmat maat tarjoavat julkisia WiFi-yhteyspisteitä kaikille, jotka haluavat muodostaa yhteyden Internetiin, ja ne ovat yleensä hajallaan ympäri maata. Joten on olemassa mahdollisuus, että löydät lähellä olevia WiFi-yhteyspisteitä, joita voit käyttää matkoilla, ja sinun on erittäin kätevää muodostaa yhteys näihin julkisiin Internet-yhteyksiin. Ongelmana on, että suurin osa julkisista yhteyspisteistä ei ole turvallisia. Joten yhteyden turvaamiseksi tarvitaan VPN-yhteys aina joka kerta, kun yrität muodostaa yhteyden Internetiin noilla WiFi-yhteyspisteillä.

4. Voit pitää selaamisen yksityisenä ilman minkäänlaista hallituksen valvontaa

Suurimmalla osalla hallituksista on valvontajärjestelmä, jolla voidaan seurata kansalaistensa selaustoimintaa erilaisten turvallisuusongelmien estämiseksi maassa. Se tarkoittaa, että jos muodostat yhteyden suoraan paikallisen Internet-palveluntarjoajan kautta, on suuri mahdollisuus, että hallitus tarkkailee ja kirjaa selaustasi. Joten VPN auttaa suojaamaan Internet-yhteytesi viranomaisten seurannalta, jotta voit pitää sen yksityisenä puolestasi.

5. Voit silti käyttää suosikki sosiaalista mediaasi ja sisältöäsi

Älä ihmettele, kun huomaat, että et pääse Facebookiin ja Netflixiin saapuessasi kohdemaahan siellä olevien paikallisten Internet-tietoturvalakien vuoksi. Jotkut maat eivät halua antaa kansalaisilleen pääsyä yhteisiin sosiaalisen median alustoihin, vaan antavat heille sen sijaan omat paikalliset sosiaalisen median alustansa. VPN: n avulla kaikki kuitenkin käsitellään helposti. Voit silti kommunikoida ystävien kanssa Facebookissa tai päivittää viimeisintä tilaa Instagramissa. Voit myös käyttää Netflixiä tavalliseen tapaan, jos sinun on katsottava suosikkisarjojasi.

6. Voit salata yhteytesi jatkuvasti

VPN: n hyvä asia on, että se auttaa sinua pysymään turvassa koko ajan, kun käytät Internetiä mistä tahansa. Tämä johtuu siitä, että yhteytesi on aina salattu, kun käytät VPN-yhteyttä. Joten käyttämäsi Internet-verkko on riippumatta siitä, voit aina suojata sen VPN: llä, jotta voit silti selata Internetiä mielenrauhalla. Kaikki tiedonsiirrot ovat salattuja, ja yhteys suojataan selausistunnon aikana.

7. Voit vakauttaa Internet-nopeutesi

Joillakin Internet-palveluntarjoajilla saattaa olla outo sääntö Internetin nopeuden ohjaamiseksi haluamallaan tavalla. Jotkut niistä antavat käyttäjille pääsyn paikallisille verkkosivustoille täydellä nopeudella, kun taas, jos he haluavat käyttää kansainvälisiä verkkosivustoja, Internet-palveluntarjoaja hidastaa yhteysnopeutta. Jos löydät Internet-palveluntarjoajan, joka tekee tämän, älä paniikki. Voit käyttää VPN: ää Internet-nopeuden vakauttamiseen, jotta pääset mihin tahansa verkkosivustoon turvallisesti vakaalla yhteysnopeudella. Se pitää selaamisen mukavuuden jatkuvasti.

Nämä ovat 7 tapaa, jolla VPN voi suojata WiFi-yhteytesi matkustettaessa muihin maihin. Muista, että jokaisella maalla on omat internetlakejaan, joten VPN-verkkoa tarvitaan kansainvälisten vierailijoiden pääsyyn Internetiin ilman, että nämä lait vaikuttavat niihin. Jotkut maat jopa rohkaisevat turisteja käyttämään VPN: ää säilyttääkseen selaamisen mukavuuden ja turvallisuuden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map