7 hyötyä, jotka saat, kun peität todellisen IP-osoitteen

Miksi todellisen IP-osoitteesi peittämisestä tulee nyt niin tärkeää? Tämä johtuu siitä, että kun selaat Internetiä oikealla IP-osoitteellasi, muut ihmiset voivat helposti seurata selailutoimintoasi. Hallitus, Internet-palveluntarjoajasi, yritykset ja muut kolmannet osapuolet saattavat tietää selaushistorian ja määrittää selaustottosi näiden tietojen perusteella. Paitsi, että paljastamalla oikea IP-osoitteesi, se tarkoittaa myös sitä, että paljastat oikean henkilöllisyytesi verkossa. Ihmiset tietävät missä asut, mikä on nimesi ja muut tiedot, jotka saattavat olla muuten yksityisiä sinulle.


Siksi yhä useammat ihmiset käyttävät VPN: ää piilottaakseen henkilöllisyytensä online-tilassa. He käyttävät virtuaalista yksityistä verkkoa peittääkseen ja piilottaa IP-osoitteensa muilta kolmansilta osapuolilta, joilla ei ensisijaisesti pitäisi olla tietoja online-identiteetistäsi.. Tässä on 7 hyötyä, jotka saat, kun peität todellista IP-osoitettasi:

1. Selaat Internetiä nimettömästi

Mitä se tarkoittaa, kun selaat Internetiä nimettömästi? Se tarkoittaa, että kukaan ei tiedä todellista henkilöllisyyttäsi verkossa, koska käytät eri IP-osoitetta. Jos käytit todellista IP-osoitetta, ihmiset voivat seurata IP-osoitteesi ja tietää todellisen sijaintisi. Mutta koska peität IP: si yksityisellä IP-osoitteella, näytät yksityisen IP: n todellisen IP: n sijaan. Se tarkoittaa, että voit selata Internetiä yksityisesti ja turvallisesti.

2. Olet turvassa kolmansien osapuolien jäljittäjiltä

Verkkosivustoilla tai kolmansilla osapuolilla on yleinen tapa seurata online-identiteettiasi tunnistaaksesi sinut. Tämä tehdään moniin tarkoituksiin, kuten mainostamiseen, edistyksen tallentamiseen, selaustottumuksen oppimiseen ja niin edelleen. Lyhyesti sanottuna nämä seurantalaitteet seuraavat yleensä selaustoimintaasi ilman lupaasi, koska monista verkkosivustoista on tullut eräänlainen vakiomenetelmä seurata prosessia jokaiselle vierailijalle. Kun peität IP-osoitteesi, olet turvassa näiltä seurantajalta.

3. Kukaan ei voi seurata online-toimintaa

Olipa kyseessä hallitus vai Internet-palveluntarjoaja, verkkoliikenne salataan täysin, kun peität IP-osoitteesi. Se tarkoittaa, että he eivät voi seurata online-toimintaa, ja olet täysin menossa heidän tutkansa alle. Maailmassa, jossa online-valvontajärjestelmä on yleistymässä nykyään, pystyt estämään kolmansia osapuolia, joilla ei ole lupaa, seuraamaan online-toimintaa.

4. Voit käyttää estettyjä tai sensuroituja verkkosivustoja

Jos asut tietyissä maissa, joissa Internet-lait ovat erittäin tiukat, et voi nauttia Internetistä kuten muissa maissa asuvat käyttäjät. Tämä johtuu siitä, että monia verkkosivustoja estetään ja sensuroidaan mistä tahansa syystä. Hallitus ottaa täyden hallinnan siitä, millä verkkosivustoilla voit käydä ja millä verkkosivustoilla et voi käydä. Peittämällä IP-osoitteesi on erittäin helppoa päästä estettyihin tai sensuroituihin verkkosivustoihin.

5. Kukaan ei voi katsoa tiedonsiirtoa

Mitä tiedostoja lähetit tänään? Mitä aiheita kirjoitit tänään sähköposteihisi? Millaisia ​​tietoja siirrät tänään? Millaisilla verkkosivustoilla vierailet tänään? Ilman suojaa Internet-verkollesi muut ihmiset saattavat nähdä tiedonsiirron. Ammattitaitoiset hakkerit voivat helposti tuntea yhteytesi ja hallita hiljaa online-viestintääsi. Kun suojaat ja peität IP-osoitteitasi, voit kuitenkin estää sen tapahtumisen.

6. Yksikään verkkosivusto ei voi kirjata toimintaasi

Tiesitkö, että suurin osa tänään käymistäsi verkkosivustoista kirjaa selaustoimintaasi ilman lupaasi? Tietenkin, teknisesti, he ovat sanoneet sen ehdoissaan. Mutta he eivät kerro sinulle heti, että he kirjaavat toimintaa. Jotkut ilmaiset VPN-palveluntarjoajat tekevät usein saman. He kirjaavat toimintasi syistä, jotka ovat joskus tarpeettomia. Piilottamalla IP-osoitteesi ei ole verkkosivustoa, joka voi kirjata aktiviteettisi, koska olet menossa täysin tuntematon kyseisten verkkosivustojen kanssa.

7. Et paljasta todellista henkilöllisyyttäsi verkossa

Todellisessa IP-osoitteessasi on paljon tietoa, ja jos annat huolimatta tällaiset tiedot, häikäilemättömät ihmiset voivat hyötyä siitä. Esimerkiksi, se sisältää tiedot todellisesta sijainnistasi, etenkin mobiililaitteellasi, kun IP-osoitteesi on kytketty GPS-järjestelmään nykyisen sijaintisi määrittämiseksi. Joskus IP-osoite voi kertoa niin paljon todellisesta henkilöllisyydestänne ja yksityisestä tiedostasi, jota hakkerit voivat käyttää hyväkseen milloin tahansa he haluavat tehdä sen. Joten peittämällä IP-osoitteesi, estät laitetta paljastamasta todellista henkilöllisyyttäsi verkossa, mikä auttaa pitämään verkkotoimintasi turvassa ja estämään erityyppisiä tietoverkkorikoksia..

Nämä ovat 7 hyötyä, jotka saat, kun peität todellista IP-osoitettasi. Jos et ole vielä tehnyt niin, olet silti vaarassa online-tietoturvasi ja yksityisyytesi kanssa ja altistat sen monille mahdollisille online-uhille. Piilottamalla todellisen henkilöllisyytesi verkossa, se antaa sinulle paljon tapoja tutkia Internetiä turvallisesti ja varmasti pitäen sitä yksityisenä ja nimettömänä sinulle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map