5 vinkkiä VPN-yhteyden nimettömyyden maksimoimiseksi

Vaikka saatat väittää, että VPN: n ainoa tarkoitus on suojata yksityisyyttäsi verkossa, monet ihmiset käyttävät virtuaalista yksityistä verkkopalvelua tietämättä tarkalleen mitä se tekee. VPN: stä he tietävät, että se voi auttaa heitä pääsemään sivustoihin, jotka hallitus tai Internet-palveluntarjoaja on estänyt. He eivät tiedä, että virtuaalinen yksityinen verkko pystyy myös suojaamaan verkkoyhteyttään useilta online-uhkilta ja pitämään selausistuntonsa nimettömänä.


Tämän tietämättömyyden takia monet ihmiset käyttävät VPN: tä ilman toisia ajatuksia ja käyttävät palvelua tarkistamatta palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöä. Seurauksena on, että he eivät hyödynnä täysin VPN-palvelun tarjoamaa nimettömyysominaisuutta. Jos olet yksi näistä käyttäjistä, sinun tulee harkita VPN: n online-nimettömyysominaisuuden täysimääräistä hyödyntämistä. Tässä on 5 vinkkiä VPN-yhteyden nimettömyyden maksimoimiseksi:

1. Älä asenna vain VPN-sovellusta selaimeesi

Monet VPN-palvelut tarjoavat käyttäjille VPN-sovellusten selainlaajennukset, vaikka tuettujen selainten lukumäärä saattaa vaihdella. Useimmat palvelut tarjoavat kuitenkin ainakin yhden selainlaajennuksen, jonka käyttäjät voivat asentaa selaimeensa, jotta kyseisen selaimen kautta suoritettavat tiedonsiirrot salataan. Valitettavasti suurin osa käyttäjistä asentaa VPN: n vain selaimeensa, mikä tarkoittaa, että he hyötyvät yksityisyydensuojasta vain niin kauan kuin käyttävät sellaista selainta. Jos haluat maksimoida nimettömäsi, sinun ei pitäisi asentaa VPN-sovellusta vain selaimeesi, vaan myös käyttöjärjestelmääsi.

2. Asenna VPN kaikille laitteillesi, jotka sinulla on

Jos haluat saada täyden hyödyn online-suojauksesta käyttämästäsi virtuaalisesta yksityisestä verkkopalvelusta, on aina parempi asentaa VPN-sovellukset kaikkiin käyttämiisi laitteisiin. Sen lisäksi, että sinun tulee asentaa se mobiililaitteisiin, kuten useimmat ihmiset tekevät, myös asentaa se pöytätietokoneisiin, Linux-koneisiin, älytelevisioihin tai jopa pelikonsoliin. Tietenkin, et ehkä pysty asentamaan VPN-sovellusta suoraan tiettyihin laitteisiin, kuten pelikonsoliin ja älytelevisioon, mutta voit asentaa sen aina reitittimellesi..

3. Tarkista yksityisestä yhteydestäsi IP-osoite ja DNS-vuodot

VPN-yhteyden käyttäminen ei tarkoita vielä sitä, että yhteytesi on vielä täysin tuntematon, ellet tarkista, onko IP-osoitetta vai DNS-vuotoa. On tiettyjä verkkosivustoja, joiden avulla voit tarkistaa, vuotako yksityinen yhteys IP-osoitteesi tai DNS-tietojasi. Voit tarkistaa näiden verkkosivustojen avulla, onko verkkoyhteytesi täysin yksityinen, ennen kuin käytät yhteyttä tavalliseen online-toimintaan. IP-osoitteen ja DNS-osoitteen vuoto ei ehkä näy heti, ellet tarkista sitä IP-osoitteen ja DNS-vuotojen tarkistussivustolla.

4. Varmista, että tappajakytkin ja palomuuriominaisuus on käytössä

Verkkoyhteydelläsi ei ole paljon merkitystä, jos yksityinen yhteys katkesi yhtäkkiä tietyistä syistä. Itse asiassa VPN-palvelussa yhteyspudotukset ovat melko yleisiä. Joten estääksesi VPN-yhteytesi vuotamisen todellisesta tiedostasi verkossa yhteyden ollessa katkeamassa, sinun pitäisi ottaa käyttöön tappauskytkin-ominaisuus estääksesi sitä. Tämä ominaisuus auttaa sinua sammuttamaan koko verkkoyhteyden siinä tapauksessa, että yhteys katkeaa yksityisessä yhteydessäsi. Muista myös ottaa palomuuriominaisuus käyttöön suojataksesi laitteitasi hakkereilta ja muilta online-uhkilta.

5. Käytä erillistä yksityistä IP-osoitetta

Jotkut VPN-palvelut tarjoavat sinulle oman yksityisen IP-osoitteen käytön jaetun yksityisen IP-osoitteen sijasta. He tarjoavat sinulle tämän palvelun lisähintaan. Vastineeksi saat kuitenkin täyden hyödyn nimettömästä verkkotoiminnastasi, koska oma yksityinen IP-osoitteesi on IP-osoite, jota vain sinä käytät. Muut VPN-käyttäjät eivät käytä sitä, joten käytät VPN-palveluntarjoajan osoitettua IP-osoitetta samalla tavalla kuin käytät ISP: n osoitettua IP-osoitetta. Se antaa sinulle paljon enemmän yksityisyyden suojan etuja online-toiminnassasi.

Nämä ovat vinkkejä VPN-yhteytesi nimettömyyden maksimoimiseksi. Älä käytä vain VPN-yhteysasi päästäksesi estettyihin verkkosivustoihin. Käytä sitä maksimoidaksesi online-nimettömyys noudattamalla näitä vinkkejä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map