5 vinkkiä parhaan VPN-palvelun valitsemiseksi P2P-tiedostojen jakamistoiminnalle

P2P-tiedostojen jakaminen tai torrentit ovat yleensä yksi niistä asioista, joita monet VPN-palveluntarjoajat yrittävät välttää. Tämä johtuu siitä, että tämä toiminta ei kuulu pelkästään Internetin harmaan alueelle, vaan se voi myös tyhjentää heidän käyttämänsä resurssit. Kun teet P2P-tiedostojen jakamistoimintoa, sinun on kytkettävä yhteys koko ajan päälle, ja tiedonsiirto toimii jatkuvasti, lataamalla ja lataamalla tietoja jatkuvasti. Tästä syystä kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa torrent-ominaisuutta palvelussaan.


Itse asiassa vain VPN-palveluiden huippuluokalla on rohkeutta tarjota käyttäjille kyky tehdä torrentitoimintaa, koska se on osa käyttäjän oikeuksia käyttää Internetiä haluamallaan tavalla. Koska palveluita, jotka tarjoavat torrenting-ominaisuuden yksityiseen yhteyteen, ei ole paljon, sinun on valittava niiden välillä huolellisesti. Tässä on 5 vinkkiä parhaan VPN-palvelun valitsemiseksi P2P-tiedostojen jakamistoiminnalle:

1. Varmista, että se ei valvo tietojasi

Tämä on tärkeää, koska kaikki maat eivät salli sinun tehdä P2P-tiedostojen jakamista, koska jotkut maat katsovat sen olevan laitonta. Siksi sinun on valittava yksityinen yhteys, joka ei valvo tietojasi. Et halua, että VPN-palveluntarjoajasi tarkkailee sinua vain siksi, että sinulla on oikeutesi pysyä nimettömänä ja yksityisenä verkossa, ja sinun on vastuullasi käyttää verkkoliikennettä tarpeidesi mukaan. Valitse VPN-palvelu, joka ei sisällä kirjauskäytäntöä, jotta sallitaan täysin nimettömät torrentitoimet.

2. Sillä olisi pitänyt olla jaettu yksityinen IP-osoite

Jaettua yksityistä IP-osoitetta on vaikea jäljittää, koska käytät muiden VPN-käyttäjien käyttämää IP-osoitetta. Tällä tavoin, vaikka joku onnistui seuraamaan IP-osoitteesi, he joutuvat siihen tulokseen, että tällaista IP-osoitetta käyttävät useat käyttäjät samanaikaisesti. Kun teet torrentitoimintaa, jaetusta IP-osoitteesta on hyötyä hämärtää online-jäljitettäsi ja tehdä kolmansien osapuolten mahdottomaksi jäljittää jaettua yksityistä IP-osoitettasi laitteeseesi.

3. Tarvitset erityisiä palvelimia torrentia varten

Koska P2P-tiedostojen jakamistoiminnan on käytettävä paljon verkkoresursseja yksityisiltä palvelimilta, VPN-palveluntarjoajalla on oltava joitain erityisiä palvelimia, jotka on omistettu torrentia varten. Tämä on yleistä useille hyvämaineisille palveluntarjoajille, koska he eivät halua sekoittaa normaalia liikennettä käyttäjiensä kiehtovaan liikenteeseen. Yleensä torrenting-palvelimia käyttämällä saat paremman kokonaissuorituskyvyn, koska nämä palvelimet on optimoitu P2P-tiedostojen jakamiseen.

4. Varmista, että se tarjoaa nopean nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden

Torrentin avulla sinulla on oltava yksityinen yhteys, joka pystyy tarjoamaan parhaan mahdollisen nopeuden. Tämä johtuu siitä, että nopeus on tärkeä, kun kyse on lataamisesta ja lähettämisestä P2P-tiedostojenjakoverkon kautta. Et halua viettää paljon aikaa odottaaksesi vain tietyn, pienen tiedostokokoisen tiedoston lataamista. Sinun on käytettävä myös yksityistä yhteyspalvelua, joka tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, koska kytket tiedonsiirron päälle jatkuvasti, varsinkin jos teet paljon kylvöitä eri torrentteja varten. Nopean nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden yhdistelmän pitäisi antaa sinulle paras mukavuus P2P-tiedostojen jakamistoiminnassa.

5. Siinä pitäisi olla automaattinen tappajavaihtoehto

Kun teet torrentitoimintaa, sinun on tärkeää piilottaa IP-osoitteesi koko ajan, koska et halua minkään kolmannen osapuolen paljastavan todellista henkilöllisyyttäsi. Et halua, että Internet-palveluntarjoajasi tai hallintosi seuraa ja seuraa, ja sinun havaitaan käyttävän yhteydessäsi olevaa P2P-tiedostojenjakoverkkoa. Joten automaattinen tappikytkentäominaisuus on tärkeä sinulle, jotta voit pitää IP-osoitteesi piilossa kolmansilta osapuolilta. Kun havaitset häiriöitä yksityisessä yhteydessäsi, tappajavaihtoominaisuus antaa sinun estää IP-osoitteen tai DNS-vuodon, joka voi tapahtua tämän yhteyden katkeamisen vuoksi. Tällä tavoin pysyt nimettömänä romahtavassa toiminnassasi.

Nämä ovat vinkkejä parhaan VPN-palvelun valitsemiseksi P2P-tiedostojen jakamistoiminnalle. Sallitaanko torrentia maassasi vai ei, on aina parempi, että pidät torrentitoimintosi piilossa kolmansilta osapuolilta. Käyttämällä hyvämaineista VPN-palvelua, joka sallii P2P-tiedostojen jakamistoiminnan, voit ladata ja lähettää tiedostoja P2P-verkon kautta tarvitsematta huolehtia kolmannen osapuolen seuranta- ja seurantatoiminnoista..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map