5 vaihetta VPN: n asentamiseen Amazon Fire TV: hen Aluerajoitetun sisällön virtauttamiseksi

Amazon Fire TV on pieni laite, jonka voit liittää HDTV: hen HDMI-portin kautta. Se tarjoaa sinulle erilaisia ​​suoratoistokanavia, joista voit nauttia heti. Tämä tuote on saatavana yksinomaan Amazonilla, ja sitä käytetään ensisijaisesti helpottamaan asiakkaiden videoiden suoratoistoa Amazon Prime Video -sovelluksesta, vaikka tämän tuotteen kanssa on saatavana monia suoratoistokanavia, kuten Netflix, Hulu, PlayStation Vue ja Kuten. Voit myös asentaa siihen mukautettuja sovelluksia, koska se toimii mukautetussa Android-käyttöjärjestelmässä. Saatat joutua säätämään sitä hiukan sen tekemiseksi.


Vaikka näyttää siltä, ​​että tämä on go-to-laite, joka muuttaa TV: stäsi parhaimman suoratoistoviihteen, sinun tulee olla tietoinen siitä, että suurin osa streaming-palveluista on saatavana vain Yhdysvalloissa ja ne ovat pääsääntöisesti Yhdysvaltojen kansalaisten käytettävissä. Koska suurin osa näistä kanavista on aluesuojattu, et voi suoratoistaa kaikkia käytettävissä olevia kanavia ilman VPN: tä. Joten, jotta voit tehdä Amazon Fire TV: stä kykenevän virtaamaan näitä kanavia omassa maassasi, sinulla on oltava VPN aktiivinen käyttäessäsi sitä. Tässä on 5 vaihetta VPN: n asentamiseksi Amazon Fire TV: hen aluerajoitetun sisällön virtauttamiseksi:

1. Ota kädet laitteeseen ensin

Fire TV -laite on saatavana yksinomaan Amazonilla, eikä sitä lähetetä asiakkaille, jotka asuvat tuettujen maiden ulkopuolella. Suurimman osan ajasta se lähetetään vain Yhdysvaltojen osoitteisiin. Joten ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä, on ostaa laite itse Amazonista. Koska se ei tue lähetystä useimmissa maailman maissa, voit käyttää Yhdysvaltain virtuaaliosoitetta ja huolintapalvelua lähettääksesi tuotteen kotiisi.

Itse tuotteen hinta on erittäin edullinen verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin, kuten Apple TV tai Android TV -laatikko, ja laitteelle tarjottu erittely on myös erittäin hyvä, joten voit nauttia useista teräväpiirtovideoista ilman viiveitä tai ongelmia

2. Tilaa premium-VPN-yhteys reitittimen asennustuella

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on tilata premium-VPN-palvelu, joka tukee heidän VPN-sovelluksensa asennusta reitittimiin. Sen pitäisi myös tukea Amazon Fire TV- tai OpenVPN-kokoonpanon asennusta. Ilman tätä tukea et voi käyttää VPN-verkkoasi ostamassasi Fire TV -laitteessa.

Muista olla käyttämättä ilmaisia ​​virtuaalisia yksityisiä verkkopalveluja tähän tarkoitukseen, koska useimmilla ilmaisilla palveluilla on rajallinen kaistanleveys, jota voit käyttää muutaman videon suoratoistoon. Sinun on tilattava todellinen ja hyvämaineinen VPN-palvelu, jotta voit suorittaa rajoittamattoman suoratoiston Amazon Fire TV: ssä.

3. Asenna OpenVPN-sovellus Amazon Fire TV: hen

Sen lisäksi, että asennat VPN-yhteyden reitittimeen ja kytke Fire TV -muistisi reititinverkkoon, on myös toinen tapa käyttää VPN-yhteyttä Fire TV: ssä. Sinun tarvitsee vain asentaa OpenVPN-sovellus siihen. Laite ei salli kolmannen osapuolen sovellusten asentamista oletuksena, joten tämä ominaisuus on otettava käyttöön Asetukset-valikossa.

Sitten voit ladata OpenVPN-sovelluksen asennusohjelman ja asentaa sen Fire TV -muistitikkuosi. Kun se on asennettu, voit siirtyä VPN-palvelun viralliselle verkkosivustolle ladataksesi OpenVPN-määritykset.

4. Lataa moduuli VPN-palveluntarjoajalta OpenVPN-sovellukseen

Asentamasi OpenVPN-sovellus ei toimi, jos et anna sille yhteensopivaa määritystiedostoa. Joten OpenVPN-sovelluksessa sinun on määritettävä OpenVPN-yhteys VPN-palveluntarjoajaltasi saamilla VPN-määrityksillä. Tätä määritystiedostoa voidaan käyttää OpenVPN-sovelluksen yhdistämiseen tilaamasi virtuaalisen yksityisen verkon tarjoamiin palvelimiin..

Kun olet määrittänyt OpenVPN-yhteyden VPN-palveluntarjoajaasi, voit testata yksityisen yhteyden nähdäksesi, toimiiko se Amazon Fire TV: ssä.

5. Käytä vain Yhdysvaltain palvelimia, kun käytät Fire TV: tä

Kun olet määrittänyt oikein, juuri Fire TV -laitteeseesi asentamasi OpenVPN-sovellus muodostaa yhteyden erilaisiin yksityisiin palvelimiin virtuaalisen yksityisen yhteyspalvelun tarjoamana. Jotta pystyt kuitenkin suoratoistamaan erilaisia ​​Fire TV -laitteessa olevia kanavia, suoratoistoon on käytettävä vain yhdysvaltalaisia ​​palvelimia..

Muista, että useimpien Fire TV: lle käytettävissä olevien kanavien, kuten Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, PlayStation Vue ja muiden, suoratoisto edellyttää, että tilaat kyseiset suoratoistopalvelut. Muista myös, että monet heistä hyväksyvät vain yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita ja sinun on maksettava kuukausittainen tai vuosittainen tilausmaksu, jotta he nauttivat heidän sisällöstään. Joten joudut ehkä käyttämään virtuaalista Yhdysvaltain osoitettasi suurimman osan ajasta ja maksamaan suoratoistotilauksista lahjakorteilla.