5 turvallisuussyytä, miksi sinun on tehtävä verkkopankkia VPN-yhteyden avulla

Suuri osa ihmisistä käyttää VPN-yhteyttä viihteen vuoksi, esimerkiksi estääkseen verkkosivustot, joihin he eivät yleensä pääse normaalin yhteyden kautta, tai katselemaan ulkomaisia ​​elokuvia tai videoita, joita ei ole saatavana heidän maassaan. VPN: ssä on kuitenkin paljon enemmän. Tämä yksityinen yhteysverkko on alun perin luotu varmistamaan käyttäjän turvallisuus, turvallisuus ja yksityisyys, kun hän selaa verkossa. Se on alun perin luotu työkalu, joka mahdollistaa Internetin vapauden kaikille, samalla kun se on turvallinen ja suojattu koko digitaalisen elämänsä ajan.


Yhä useammat käyttäjät ovat kuitenkin ymmärtäneet VPN: n merkityksen myös online-liiketoimissaan, kuten verkkopankeissa ja ostoksissa. Jos käytät VPN: tä tällä hetkellä vain kolmannen osapuolen sisällön käyttämiseen, elokuvien suoratoistoon tai musiikin kuunteluun, sinun kannattaa harkita VPN: n käyttöä myös verkkopankkitoimintaan. Tässä on 5 tietoturvasyytä, miksi sinun on tehtävä verkkopankkia VPN-yhteydellä:

1. Suojaa pankkitietojasi missä tahansa

VPN-yhteyden käyttäminen verkkopankkitoiminnassa on hiukan erilainen kuin VPN: n käyttö vain videoiden suoratoistoon tai muuhun kevyeen selaustoimintaan. Kun teet verkkopankkitoimintaa VPN: n avulla, voit suojata pankkitoimintasi kaikki näkökohdat, mukaan lukien suojata arkaluontoiset pankkitietosi missä tahansa. Voit käyttää mitä tahansa WiFi-yhteyttä tarkistaaksesi pankkitilisi tai suorittaa joitain verkkopankkitapahtumia huolehtimatta mahdollisista uhista. Olitpa hotellissa, kahvilassa, lentokentällä tai muissa paikoissa, sinun on vain muodostettava yhteys VPN-verkkoon ennen verkkopankkitoiminnan aloittamista..

2. Estä hakkereita yrittämästä varastaa pankkitietojasi

Sinun on oltava tietoinen siitä, että hakkerit väijyvät kaikkialla, missä tiedot voivat rikkoa mahdollisuutta, että he voivat työskennellä. Siksi ei ole harvinaista, että löydät joitain hakkereita, jotka ovat valmiita varastamaan käyttäjän tietoja ilmaisissa langattomissa yhteyspisteissä, koska heidän on helpompi katkaista yhteys ja vakoilla käyttäjän Internet-toimintaa siellä. Suorittaessasi verkkopankkia julkisilla paikoilla, varo, että on huonoja ihmisiä, jotka yrittävät vakoilla Internet-liikennettäsi ja varastaa pankkitietojasi. VPN: n avulla tämä voidaan estää, koska hakkerit eivät voi lukea salattua liikennettäsi, joten he eivät voi varastaa mitään tärkeitä pankkitietojasi.

3. Se on hyvä tietoturva lisäys kaksifaktoriseen todennusprosessiin

Verkkopankkitoiminnan turvallisuuden lisäämiseksi on erittäin suositeltavaa aktivoida kaksifaktorinen todennusprosessi pankkitililläsi. Vaikka se voi edellyttää, että suoritat ylimääräisen todennusprosessin joka kerta, kun kirjaudut pankkitilillesi, se on välttämätöntä pankkitietojesi suojaamiseksi. VPN toimii tällä tavoin lisävarmuutena kaksifaktoriselle todennusprosessillesi, mikä tekee häikäilemättömien ihmisten entistä vaikeammaksi seurata verkkopankkiasi, ja siten voit suorittaa kaikki verkkotapahtumat täysin turvallisella tavalla..

4. Suojaa pankkisi salasanasi

Tapa, jolla hakkerit hakkeroivat paljon sosiaalisen median tilejä, on yleensä varastamalla käyttäjänimiä ja salasanoja, jotka he voivat tehdä monin tavoin. Suojaamattomalla yhteydellä hakkereiden on vieläkin helpompaa varastaa salasanasi, koska he voivat yksinkertaisesti katkaista yhteytesi ja asentaa laitteellesi avainlokerin tai muun vakoiluohjelman seurataksesi kirjoittamaasi. Suojatun VPN: n avulla et kuitenkaan anna hakkereille mahdollisuutta varastaa pankkisi salasanasi tai muita online-tiliesi salasanoja. VPN voi salata liikenteesi, ja hakkerit eivät voi murtautua tähän salaukseen ja valvoa tekemääsi. Seurauksena on, että pankkisi salasanasi ovat aina turvallisia.

5. Pidä pankkitoimintasi yksityisenä

Et halua kenenkään tietävän verkkopankkitottumistasi, etkä halua kenenkään tietävän tapahtumahistoriaasi ja muita arkaluontoisia tietoja. Jos et ole varovainen, häikäilemättömillä ihmisillä saattaa olla mahdollisuus seurata pankkitottumistasi ja jopa tarkastella tapahtumahistoriaasi, jos käytät julkista verkkoa pankkitoimintaasi. Siksi VPN: stä tulee erittäin tärkeä, koska se voi aina pitää pankkitoimintasi yksityisenä sinulle. Jopa julkisen verkon kanssa, VPN voi toimia online-kappaleiden peittämisessä, niin että häikäilemättömät ihmiset eivät edes tiedä mitä teet verkossa, puhumattakaan pankkitoimintasi seurannasta.

Nämä ovat 5 turvallisuussyytä, miksi sinun on tehtävä verkkopankkia VPN-yhteydellä. Huomaa, että vaikka VPN auttaa sinua pitämään verkkopankkitoimintasi turvassa, varmista, että käytät vain hyvämaineista VPN-palvelua verkkopankkipalvelussa. Tämä johtuu siitä, että ilmaisen VPN: n käyttö ei auta sinua turvaamaan pankkitoimintaasi, vaan lisää sen sijaan yhteyden riskiä. Käytä vain hyvämaineisen VPN-yhteyttä, joka on saatu hyvämaineiselta yritykseltä, joka on sitoutunut pitämään käyttäjän käyttäjätiedot turvallisina ja yksityisinä verkossa.