5 tapaa saada VPN-yhteys piilotettua valtion DPI-järjestelmästä

Kun asut tai oleskelet rajoittavassa maassa, jossa henkilökohtaiset oikeudet yleensä romutetaan, sinulla on todennäköisesti ongelma yrittäessäsi käyttää tiettyjä Internet-sivustoja. Rajoittavat maat valvovat suurimmaksi osaksi Internet-lakejaan kansalaisilleen pakottaen heidät noudattamaan hallituksen antamia ohjeita. Hallitus valvoo täysin ihmisten käyttäytymistä Internetissä käyttämällä tekniikkaa, joka ei salli heidän käyttää yksityisyyttä koskevia online-oikeuksiaan tai henkilökohtaista vapauttaan Internetissä. Yksi rajoittavan hallituksen käyttämistä menetelmistä online-liikenteen estämiseksi on käyttää DPI- tai Deep Packet Inspection -nimistä järjestelmää..


DPI-järjestelmä tekee, että se analysoi Internet-palveluntarjoajan kautta tulevaa Internet-liikennettä. Se tunnistaa liikennetyypisi ja joko antaa liikenteen päästä Internetiin tai estää sen. Jos käytät tavallista Internet-palveluntarjoajan liikennettä, järjestelmä antaa sinulle pääsyn Internetiin. Jos käytät VPN-liikennettä, järjestelmä tunnistaa sen ja estää yhteyden pääsyä Internetiin. Tämä on edistyksellinen liikenteenvalvontajärjestelmä, jonka rajoittava hallitus on asentanut estämään ihmisiä käyttämästä yksityisiä yhteyksiä ja pakottamaan heidät noudattamaan hallituksen Internet-määräyksiä. Tässä on 5 tapaa tehdä VPN-yhteytesi piilotettuina hallituksen DPI-järjestelmältä:

1. Käytä VPN-palvelua, jonka avulla voit ohittaa DPI-järjestelmän

Yksityinen yhteystekniikka, jota tarvitaan DPI-järjestelmän ohittamiseen, on melko edistynyt, eikä kaikki VPN-palvelut tarjoa tätä tekniikkaa. Kyllä, kaikkien VPN-palveluiden avulla voit ohittaa useimpien maailman maiden hallitusten rajoitukset, antamalla käyttäjille pääsyn hallituksen estämiin verkkosivustoihin sekä verkkosivustoihin, joita ei yleensä ole saatavana heidän maissaan. Kuten DPI-järjestelmän tapauksessa, hallitus käyttää kuitenkin erittäin edistynyttä salausjärjestelmää, joka tekee melkein mahdottomaksi, että säännöllinen VPN-yhteys ohittaa rajoitukset. Siksi sinun on käytettävä yksityistä yhteyspalvelua, jonka avulla voit ohittaa DPI-järjestelmän omalla omistamallaan salausmenetelmällä.

2. Käytä Obfsproxya OpenVPN: n kanssa

Jos yksityinen yhteys käyttää tavanomaista PPTP- tai L2TP-protokollaa pääsyyn estettyyn verkkosivustoon, se ei voi ohittaa rajoittavan maan hallituksen asentamaa syvää pakettivalvontaa. Tämän tyyppinen yksityinen liikenne tunnustetaan yksityiseksi liikenteeksi ja hallitus estää sen. Toisaalta OpenVPN on tällä hetkellä vahvin ja muokattavin VPN-protokolla, jota kuka tahansa voi käyttää yksityisen yhteyden luomiseen, jota DPI-järjestelmä ei tunnista. Voit tehdä sen käyttämällä Obfsproxy-sovellusta OpenVPN-asetuksissa. Se on välityspalvelintyyppi, joka hämärtää Internet-liikennettäsi, jolloin hallitus voi huomaamatta sinua.

3. Käytä Tor-selainta

Tor-selain on ollut tunnetuin paras yksityisyyden selain, jota kuka tahansa voi käyttää todennäköisesti yli vuosikymmenen ajan. Kun käytät tätä selainta, voit piilottaa liikenteesi kokonaan hallituksen seurantajärjestelmältä. Itse asiassa aiemmin mainittu Obfsproxy oli osa Tor-hanketta, jonka päätarkoitus oli ohittaa DPI: n kaltainen rajoittava järjestelmä, jonka avulla pääset tukketuille verkkosivustoille ilman mitään ongelmia. Käyttämällä yksinkertaisesti Tor-selainta voit surffata Internetissä rajoittavasta maasta nimettömästi, antamatta hallitukselle havaita tai seurata liikennettäsi.

4. Käytä OpenVPN over SSL -yhteyttä

Internet-vapauden saavuttamiseksi rajoittavissa maissa OpenVPN on paras salausprotokolla, jota voit käyttää. Lisäksi sillä on oma erityinen ohjelmisto tai sovellus, jota voit käyttää ja mukauttaa itse. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tilata mitään VPN-palvelua, jos haluat käyttää OpenVPN-protokollaa. Niin kauan kuin tiedät kuinka luoda yksityinen yhteys siihen ja on pääsy yksityisiin palvelimiin, voit käyttää tätä protokollaa itsenäisesti. Temppu DPI-järjestelmän ohittamiseen on käyttää OpenVPN: ää SSL-yhteyden kautta. Vaikka tämä menetelmä voi auttaa sinua ohittamaan DPI-suojauksen, sitä voidaan käyttää vain TCP-tiedonsiirtoon, mikä tarkoittaa, että sen suorituskyky voi olla hidas.

5. Käytä Patched OpenVPN -yhteyttä

Voit myös korjata OpenVPN-protokollan, jotta voit luoda mukautetun yksityisen yhteyden, joka voi ohittaa DPI-tarkistuksen viranomaisilta. Näin toimimalla pääset kaikkiin estettyihin verkkosivustoihin, vaikka ne olisivat DPI-järjestelmän suojaamia. Voit korjata OpenVPN-kokoonpanon käyttämällä xorpatch-nimistä korjaustiedostoa, joka antaa sinulle VPN-pääsyn rajoitetuissa maissa, kuten Israelissa ja Ranskassa. Tämä on melko monimutkainen tehtävä, mutta kun olet onnistuneesti korjannut OpenVPN-protokollan, voit ohittaa DPI-järjestelmän helposti hallitukseltasi muodostamalla yhteyden tuettujen maiden yksityisiin palvelimiin..

Nämä ovat tapoja tehdä VPN-yhteytesi piilossa hallituksen DPI-järjestelmästä. Jos asut maassa, jossa hallitus on erittäin rajoittava, mihin verkkosivustoihin voit käyttää ja mihin sivustoihin, joille et pääse, sinun on parempi käyttää yhtä näistä temppuista ohittaaksesi hallituksen DPI-järjestelmän ja nauttia online-yksityisyydestäsi ja vapaus tekemällä niin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map