5 tapaa, kuinka VPN voi suojata sinua edistyneiltä huijausuhilta, jotka käyttävät HTTPS-protokollaa

Tavallisesti huonot ihmiset, jotka yrittävät varastaa muiden ihmisten henkilökohtaisia ​​tietoja, rakentavat tietojenkalastelusivustoja tavalliseen HTTP-verkkotunnukseen. Tämä johtuu useimmiten siitä, että suurin osa näistä laittomista ja laittomista verkkosivustoista ei voi saada viranomaisilta mitään sivuston varmennuslupaa, koska on selvää, että ne käyttävät laitonta sivustoa. Viimeaikaisen tietoisuuden kautta HTTPS-protokollan tärkeydestä monet käyttäjät ovat kuitenkin onnistuneesti välttäneet tietojenkalasteluhyökkäyksiä, jotka yrittävät jäljitellä laillista sivustoa halpojen temppujen avulla. He tekevät sen vain tarkastelemalla vihreää riippulukkoa, joka liittyy HTTPS-protokollaan.


Asiat kuitenkin hidastuivat phishing-kohtauksessa, koska monet taitavat hakkerit ovat onnistuneesti ohittaneet HTTP-salausrajan. Tarkoittaa sitä, että tietojenkalastelusivustojen määrä, jotka käyttävät verkkotunnuksessaan HTTPS-protokollaa, on lisääntynyt, huolimatta näiden sivustojen epäluotettavuudesta. Tämän seurauksena tämä uusi ja edistynyt tietojenkalastelujärjestelmä on pettänyt enemmän ihmisiä, mikä johtaa heidän henkilökohtaisten tietojen varastamiseen. Saman ongelman välttämiseksi on tärkeää, että käytät VPN-yhteyttä Internet-selaamisen aikana. Tässä on 5 tapaa, jolla VPN voi suojata sinua edistyneiltä verkkohuijausuhilta, jotka käyttävät HTTPS-protokollaa:

1. VPN-yhteyden mukana tulee haitallinen verkkosivustoilmaisin

Vaikka kaikilla VPN-palveluilla ei ole edistynyttä suojaustoimintoa selailutoiminnoillesi, on monia hyviä palveluita, jotka tarjoavat sinulle sekä yksityisyyden että tietosuojan verkkosivustollesi. Nämä VPN-palvelut tulevat yleensä haitallisten verkkosivustojen tunnistimien avulla, mikä on käytännössä tietokanta, joka sisältää yksityisyytellesi vaarallisia erilaisia ​​tietojenkalastelusivustojen linkkejä. Yksityistä yhteyttä käyttäviä käyttäjiä varoitetaan heti, kun he kohtaavat tällaisia ​​huonoja verkkosivustoja, ja heille ilmoitetaan olla jakamatta tietoja sen kanssa..

2. Hakkerit eivät voi seurata liikennettäsi ja johtaa sinut tietokalastelusivustoon

Selaimen kaappaamiseksi kutsutaan jotain, jolla tietyn laillisen verkkosivuston vierailijat ohjataan uudelleen ilman heidän suostumustaan ​​laittomaan verkkosivustoon. Edistyneiden tietojenkalasteluverkkosivustojen temppujen avulla hakkerit käyttävät yleensä selaimen kaappausmenetelmää kaappaamaan käyttäjänsa laillisesta verkkosivustosta kalastelusivustoon. Tämä on joskus onnistunut, koska jotkut käyttäjät pitävät tietojenkalasteluverkostoa laillisena vihreän riippulukon symbolin takia. VPN-yhteys voi suojata verkkoliikennettä ja estää hakkereiden suorittamat kaappausyritykset, jotka yrittävät johtaa sinut tietokalastelusivustoon..

3. VPN estää roskapostit, jotka johtavat laittomiin verkkosivustoihin

Useimmat käyttäjät houkutellaan tietojenkalastelusivustoihin monien asioiden vuoksi. Yksi yleisimmistä asioista on hakkereiden lähettämä sähköpostiviesti. Kun käyttäjät saavat näennäisesti laillisen sähköpostiviestin, joka johtaa heidät vierailemaan tietojenkalasteluverkkosivustolle, he saattavat jakaa henkilökohtaisia ​​tietojaan, koska heidän mielestään se on laillinen verkkosivusto, jolla on HTTPS-protokolla. Tämä voidaan helposti estää yksinkertaisesti käyttämällä VPN-yhteyttä, koska yksityinen yhteys ei salli hakkereiden seurata sähköpostiosoitettasi ja lähettää sinulle tietojenkalasteluviestiä..

4. VPN: n mukana tulee palomuuri, joka estää kaikenlaiset tietojenkalasteluuhat

Kun valitset VPN-palvelua, on tärkeää valita se, jolla on palomuuriominaisuus yksinkertaisesti siksi, että se voi suojata sinua erityyppisiltä hyökkäyksiltä, ​​mukaan lukien tietojenkalasteluuhilta. Palomuuri estää hakkereita tai haittaohjelmia pääsemästä laitteeseesi ilman lupaasi ja hallitsemassa sitä. Tällä tavalla voidaan estää kaikenlaiset tietojenkalasteluuhat, riippumatta siitä, käyttääkö HTTPS-protokollaa vai ei.

5. VPN pitää yleisen selausistunnon turvallisena

On tärkeää pitää selausistunto kokonaisuudessaan turvassa, koska kun teet sen, pystyt suojaamaan yksityisyyttäsi kaikessa online-toiminnassasi. Se on kuitenkin vaikea tehdä niin käyttämällä tavallisia selaimen suojausominaisuuksia. Tarvitset VPN-yhteyden, joka suojaa verkkoliikennettä ja suojaa siten selausistuntoa kaikenlaiselta seurannalta ja uhkilta. Tällä tavalla aktivoimalla yksityinen yhteys pystyt turvaamaan tiedonsiirron verkossa ja mahdollistamaan sen, että kaikki haitalliset tai tietokalastelusivustot voivat estää yksityisten tietojen varastamisen..

Näillä tavoilla VPN voi suojata sinua edistyneiltä verkkohuijausuhilta, jotka käyttävät HTTPS-protokollaa. Koska nykypäivän verkkohyökkäykset muuttuvat entistä edistyneemmiksi, sinun on suojauduttava parhaalla mahdollisella suojausjärjestelmällä, joka on käytettävissä online-toimintasi aikana. VPN on yksi turvatyökaluista, joita tarvitset estääksesi kaikki tietojenkalasteluuhat, joita voit kohdata.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map