5 tapaa käyttää yksityistä yhteyttä Smart TV: ssä

Älytelevisio on yksi asia, joka helpottaa erilaisten asioiden tekemistä televisiossa samalla tavalla kuin älypuhelimella tai tablet-laitteella. Voit pelata pelejä, katsella elokuvia, kuunnella musiikkia, selata verkkoa ja tehdä monia muita online-toimintoja yksinkertaisesti yhdistämällä älytelevisiosi Internetiin. Koska tämäntyyppisellä televisiolla on samanlainen ominaisuus kuin älypuhelimilla ja tablet-laitteilla, voit myös käyttää älytelevisiotasi ohittaaksesi erilaiset Internet-rajoitukset käyttämällä yksityistä yhteyttä.


Jos et ole vielä tehnyt niin, sinun on ymmärrettävä, että voit käyttää VPN: ää älytelevisiossasi ja nauttia Internetin vapaudesta paljastamatta todellista henkilöllisyyttäsi. Älytelevisioissa ei kuitenkaan ole paljon oppaita yksityisen yhteyden muodostamisesta tai käytöstä, koska varsinkin kehitysmaissa on vielä muutama henkilö, jolla on tai käyttää tätä tyyppistä televisiota.. Tässä on 5 tapaa käyttää yksityistä yhteyttä älytelevisiossa:

1. Asenna VPN suoraan App Storesta

Hyvä asia älytelevisioissa on, että osa niistä perustuu tosiasiallisesti Androidiin, joka on siellä yksi suosituimmista mobiiliympäristöistä. Siten pääset sovelluskauppaan älytelevisiosta aivan kuten älypuhelimellasi. Joten ensimmäinen askel yhteyden muodostamiseen yksityiseen yhteyteen televisiossa on asentaa VPN-sovellus suoraan sovelluskaupasta. Mene vain sovelluskauppaan ja löydä VPN-sovellus, jonka haluat asentaa. Parhaan tietoturvan, yksityisyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi sinun tulee käyttää hyvämaineista VPN-palvelua, joka tarjoaa yhteydellesi parhaan yksityisyyden ja suojauksen. Kun olet asentanut sen, aloita yhteys yksityiseen verkkoon seuraamalla vain ohjeita.

2. Asenna VPN reitittimellesi

Jos älytelevisioon ei ole asennettu sovelluskauppaa tai jos sinun on mahdotonta lisätä siihen uusia sovelluksia, voit asentaa VPN-reitittimeesi. Käyttämällä VPN-palveluntarjoajan tukemaa reititintä voit yksinkertaisesti noudattaa ohjeita soveltaaksesi yksityistä yhteyttä reitittimellesi. Tietysti, jotta voit tehdä sen, sinun on täytettävä kaksi välttämätöntä ehtoa. Ensimmäinen ehto on, että VPN-palvelun on sallittava reitittimen asennus. Toinen ehto on, että VPN-palvelu tukee reitittimen mallia. Tällä tavalla voit kytkeä television reitittimeen ja nauttia yksityisestä yhteydestä heti.

3. Käytä reititinlaatikkoa, jos VPN on asennettu

Jotkut VPN-yritykset myyvät VPN-reititintä laatikossa, mikä tarkoittaa, että ne myyvät pääasiassa reititinlaitetta, jonka VPN-palvelu on esiasennettu siihen. Tämä on loistava tapa käyttää sitä älytelevisiosi kanssa. VPN-reitittimen laatikko antaa sinun luoda yksityisen plug-and-play-yhteyden kaikille laitteillesi. Lisäksi sinun ei tarvitse määrittää sitä. Ei ladattavaa ohjelmistoa. Kytke se vain päälle ja kytke televisio laitteeseen, ja sillä on automaattisesti yksityinen verkko. Tämän menetelmän hyvä etu on, että pystyt tilaamaan vähintään vuoden hyvän VPN-palvelun reitittimen ostolla.

4. Jaa kannettavan tietokoneesi yksityinen yhteys Smart TV: hen

Jos VPN-palvelusi ei salli yksityisen yhteyssovelluksen asentamista reitittimeen, on toinen tapa yhdistää yksityinen verkko televisioosi. Se on ensin luomalla yksityinen yhteys kannettavalle tietokoneellesi tai pöytätietokoneeseesi ainakin Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmällä ja jakamalla sitten hotspot-jakamisohjelman yksityinen yhteys televisioosi. Tämä saattaa olla hiukan työläs vaihe, mutta kun se on määritetty, sinun on vain kytkettävä televisio kannettavaan tietokoneeseen ja on hyvä mennä.

5. Käytä älykästä DNS-menetelmää

Älykästä DNS: tä voidaan silti pitää yksityisenä yhteytenä yksinkertaisesti siksi, että se auttaa sinua ohittamaan Internet-rajoitukset eri palvelimella. Joten älykäs DNS ei tarjoa paljon yksityisyyden suojaamisominaisuuksia, älykäs DNS voi auttaa sinua ohittamaan kaikki alueiden suojan ja antamaan pääsyn verkkosivustoille tai sovelluksiin, jotka on estetty tällä rajoituksella. Asennus on myös helppoa, koska sinun on muutettava vain DNS-osoitteesi älytelevisiosi Asetukset-valikossa, ja voit käyttää yhteysasi kuten yksityistä yhteyttä, koska voit käyttää erilaisia ​​ulkomaisia ​​sovelluksia ja verkkopalveluita älykäs DNS-osoite.

Nämä ovat tapoja käyttää yksityistä yhteyttä älytelevisiossa. Jos sinulla on vielä “tyhmä” televisio kotona ja haluat antaa sinun mahdollistaa Netflixin tai Hulun suoratoiston suoraan televisiosta, voit käyttää sitä Android TV- tai Apple TV -ruudulla. Se muuttaa “tyhmästä” televisiosta älytelevisiota, ja voit myös hyötyä näistä vinkistä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map