5 tapaa estää torrent-asiakkaita omassa maassasi

Torrentista on tullut yksi kiistanalaisimmista aiheista Internetissä, etenkin kun monet tekijänoikeuksien haltijat väittävät, että torrenteja on käytetty tekijänoikeuksien alaisen ja laittoman sisällön levittämiseen. Huolimatta hallituksen tekemistä torrent-verkkosivustojen useista yrityksistä estää näitä verkkosivustoja on edelleen nykyään, ja torrent-käyttäjät eivät myöskään ole vähentyneet ollenkaan.


Koska torrentiaan on liitetty laitonta tiedostojen jakamista viime vuosina, on maita, joissa on tiukat torjuntaa koskevat säännöt. Jotkut maat eivät salli kansalaistensa pääsyä torrent-verkkosivustoille, ja nämä maat saattavat myös estää torrent-asiakkaiden, kuten BitTorrent ja uTorrent, käytön, jolloin kansalaisten on vaikea jakaa tiedostoja torrent-verkon kautta. Jos maasi kuuluu niiden maiden luetteloon, jotka estävät torrent-asiakkaiden käytön, Tässä on 5 tapaa käyttää estettyjä torrent-asiakkaita omassa maassasi:

1. Käytä torrentia tukevaa VPN-palvelua

Jos hallitus on estänyt suosikki torrent -asiakkaasi, joten et voi käyttää sitä tiedostojen siirtoon P2P-tiedostojenjakoverkon kautta, voit poistaa tällaisen rajoituksen käytöstä käyttämällä torrenttia tukevaa VPN-palvelua. Muista, että kaikki VPN-palvelut eivät salli sinun käyttää P2P-tiedostojenjakoverkkoa, joten muista valita yksi, joka sallii sen. Kun olet tilannut torrentin mahdollistavan VPN-palvelun, sinun on asennettava VPN-sovellus pöytätietokoneeseesi, jotta se voi tehdä koko verkkoyhteytesi yksityiseksi. Tällä tavalla voit käyttää kaikkia estettyjä sovelluksia tai ohjelmistoja, mukaan lukien estetty torrent-asiakas, ilman ongelmia.

2. Käytä Torrent-asiakkaan mobiiliversiota VPN: n kanssa

Jotta voit käyttää torrentin asiakasohjelmaa ilman mitään ongelmia, voit käyttää myös torrent-asiakkaan mobiiliversiota yhdessä mobiili VPN-palvelun kanssa. Tämä menetelmä on erittäin yksinkertainen ja helppo seurata. Asenna vain käyttämäsi torrent-ohjelmiston mobiilisovellus ja asenna sitten VPN-sovellus mobiililaitteeseesi. Ennen torrent-sovelluksen käyttöä sinun on ensin aktivoitava VPN-sovellus salaamaan yhteys mobiililaitteellasi. Tällä tavalla voit ladata ja lähettää tiedostoja P2P-tiedostojen jakamisen kautta mobiililaitteellasi ilman rajoituksia.

3. Käytä porttia 80 normaalin yhteyden kanssa

Jos haluat silti käyttää normaalia Internet-yhteyttä, joutumatta asentamaan mitään VPN-ohjelmistoja, on vielä yksi tapa käyttää estettyä torrent-asiakasohjelmaa. Torrent-asiakkaasi asetuksissa voit muuttaa porttinumeron arvoon 80, joka on porttinumero, jota käytetään säännöllisissä HTTP-tiedonsiirroissa, ja se on hitaampi kuin Internet-palveluntarjoajasi käyttämä tavallinen portti. Niin kauan kuin Internet-palveluntarjoajasi ei estä torrent-asiakkaasi portin edelleenlähetysominaisuutta, voit käyttää tätä porttia ohittaaksesi Internet-palveluntarjoajasi rajoitukset torrent-asiakkaan käyttöön.

4. Käytä verkkopalvelinta, joka tukee torrentiaa

Jos hallitus sulkee torrent-asiakkaat, voit silti ladata torrenteja käyttämällä verkkopalvelinta, joka tukee torrentin lataamista. Vaikka edelleen on monia web-välityspalvelimia, joilla on hyvin rajalliset ominaisuudet ja yleensä heikkolaatuinen palvelu, jotkut verkkopalvelimet tukevat torrentin lataamista ja nopeaa videon suoratoistoa. Kun käytät tämän tyyppistä web-välityspalvelinta, voit hyödyntää sen tarjoamaa ilmaista palvelua sekä sen tarjoamia torrent-ominaisuuksia.

5. Vaihda DNS älykkäällä DNS: llä

Älykäs DNS on toinen vaihtoehto, joka sinulla voi olla, kun sinulla on ongelmia päästä torrenttiverkkoon torrent-asiakkaan kautta. Vaihtamalla yksinkertaisesti DNS-osoitteesi älykkään DNS-osoitteen avulla voit helposti ohittaa hallituksen asettamat rajoitukset, ja se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää torrent-asiakasohjelmaa normaalisti. Se on yksinkertainen ja nopea vaihe, jonka voit muuttaa vaihtamalla normaalin DNS: n yksityiseksi DNS: ksi, johon ei liity mitään rajoituksia.

Nämä ovat tapoja käyttää estettyjä torrenting-asiakkaita omassa maassasi. Vaikka piratismiin saattaa liittyä torrenttia, kaikki P2P-verkon kautta jaetut tiedostot eivät ole laittomia tai laittomia. Esimerkiksi monet koulut ja yritykset käyttävät edelleen P2P-verkkoa tiedostojen jakamiseen oppilaidensa ja työntekijöidensä kanssa. Joten kun torrent-asiakkaat estetään maassasi, nämä menetelmät voivat auttaa sinua saamaan takaisin pääsyn P2P-tiedostojenjakoverkkoon takaisin sinulle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map