5 syytä valita korkealaatuinen VPN VPN-estotoiminnolla

Kuten jo ehkä jo tiedät, jotkut maat ovat kieltäneet VPN: n käytön, mikä tarkoittaa, että jos asut yhdessä näistä maista, et voi käyttää mitään VPN-ohjelmistoa siellä. Tämä johtuu rajoituksista, joita näiden maiden hallitus soveltaa, ja jotka usein edellyttävät käyttäjiä noudattamaan täysin Internet-lakejaan. Nämä hallitukset haluavat valvoa kansalaistensa käyttäytymistä verkossa, jotta he voivat käydä vain hallituksen hyväksymillä verkkosivuilla. Tietysti monille käyttäjille tämä loukkaa heidän perussääntöjään verkossa ja yksityisyyttä.


Näiden maiden hallitus seuraa virtuaalisen yksityisen verkon käytön kieltämistä koskevien lakiensa lisäksi kansalaistensa toimintaa verkossa. Deep Packet Inspection -tekniikan avulla hallitus tietää mitä kansalaiset tekevät, kun he käyttävät verkkoyhteyttä. Mutta onneksi jotkut VPN-palveluntarjoajat alkavat tarjota VPN-estämisominaisuutta palvelussaan. Siksi on tärkeää valita ensiluokkainen VPN, jolla on esto VPN-estotoiminto, etenkin jos aiot vierailla näissä maissa lähitulevaisuudessa. Tässä on 5 syytä valita premium-VPN, jolla on esto VPN-estotoiminto:

1. Voit silti käyttää VPN-ohjelmistoa, vaikka se olisi kielletty maassa

Yksi VPN-palvelun käytön eduista anti-VPN-estoominaisuuden kanssa on, että sinun ei tarvitse huolehtia yhteyden muodostamisesta Internetiin maasta, joka on kieltänyt VPN: n käytön. Paljon muita virtuaalisia yksityisiä verkkopalveluita saatetaan kieltää tässä maassa. Mutta jos käytät VPN-palvelua VPN: n estämisen kanssa, hallitus ei voi estää yksityisen yhteysohjelmiston käyttöä. Itse asiassa hallitus ei tiedä, että käytät yksityistä yhteyttä, kun muodostat yhteyden Internetiin. Joten kun käytät tätä tiettyä virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajaa, voit silti käyttää ohjelmistoa, vaikka hallitus on estänyt sen virallisesti.

2. Piilotat VPN-liikennettä hallitukselta

VPN-estotoimintoa käyttävä virtuaalinen yksityinen verkko käyttää tosiasiallisesti hiljaista yksityistä liikennettä, jota hallitus ei voi havaita. Yleensä hallitus käyttää Deep Packet Inspection -järjestelmää Internet-liikenteen seuraamiseen. Jos käytät yksityistä verkkoa Internet-yhteyden muodostamiseen, DPI-järjestelmä pystyy havaitsemaan sen. Kun järjestelmä on havaittu, tämä järjestelmä kieltäytyy automaattisesti yhteydestäsi, joten et pääse sivustoon yksityisen verkon kautta. Mutta jos VPN: lläsi on ominaisuus estää tämä estäminen, voit piilottaa Internet-liikenteesi, eikä DPI-järjestelmä pysty tunnistamaan yksityistä verkkoasi, ja siten voit käyttää mitä tahansa verkkosivustoa normaalisti.

3. Se pitää yksityisen yhteyden turvallisuutta

Vain muutama VPN-palveluntarjoaja on kehittänyt tekniikan yksityisen liikenteen piilottamiseksi Deep Packet Inspection -järjestelmällä. Ja tämän tekniikan käyttämiseksi on suoritettava paljon prosesseja. Käyttäjien onneksi nämä prosessit eivät vaikuta yksityisen verkkoyhteyden turvallisuuteen. Toisin sanoen, vaikka voit nauttia Internetin vapaudesta jopa kaikkein rajoittavimmassa maassa, sinun ei tarvitse huolehtia verkkoturvallisuudesta ja yksityisyydestä. Tietosi ovat salattuja, ja hallitus ei voi seurata, mitä teet verkossa.

4. Voit ohittaa Internet-palveluntarjoajan kuristimen

Hallitus työskentelee yleensä Internet-palveluntarjoajan kanssa estääkseen ihmisiä pääsemästä Internetiin VPN-yhteyden avulla. Yksi tapa on suorittaa kuristustoiminto, joka on pohjimmiltaan hidastaa Internet-yhteyttäsi. Kun muodostat yhteyden Internetiin yksityisellä verkolla, Internet-palveluntarjoaja voi määrittää, muodostatko yhteyden tavallisella vai yksityisellä yhteydellä. Kun Internet-palveluntarjoaja havaitsee yhteyden muodostavan yksityisen yhteyden kanssa, se hidastaa automaattisesti yhteyden nopeutta, jotta voit harkita tavallisen Internet-yhteyden käyttöä. Jos valitset VPN: n esto VPN-estotoiminnolla, tällaista Internet-palveluntarjoajan kuristusmenettelyä ei voida soveltaa yhteyteesi, koska Internet-palveluntarjoajasi ei pysty tunnistamaan käyttämääsi yhteystyyppiä, mikä antaa sinulle saman Internet-nopeuden kuin tavallinen yhteys..

5. Et voi valvoa viranomaisia ​​tämän palvelun käytön aikana

Koska näiden maiden hallitus haluaa valvoa kansalaisiaan täysin online-tilassa, jotta he voivat hallita heitä, on välttämätöntä estää yksityisten verkkoyhteyksien käyttö, jotta kansalaiset voivat jatkaa säännöllisen Internet-yhteytensä käyttöä. Mikä on hyvä, kun valitset yksityisen verkon, joka tarjoaa anti-VPN-estotoiminnon, on se, että pystyt vapauttamaan itsesi hallituksen valvonnasta, koska yksityinen yhteys on ehdottoman hiljainen ja hallitus ei havaitse sitä, vaikka he kieltävätkin virtuaaliset verkkoyhteydet.

Nämä ovat 5 syytä valita premium-VPN, jolla on esto VPN-esto. Tämän tyyppisissä virtuaalisissa yksityisissä verkkopalveluissa sinun ei tarvitse huolehtia Internetin tutkimisesta vapaasti niiden maiden sisällä, jotka kieltävät VPN-ohjelmistojen käytön. Joten, valitse palveluntarjoajasi viisaasti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map