5 syytä, miksi hakkerit eivät voi hakkeroida yksityistä yhteyttäsi

Miksi VPN: ää markkinoidaan keinona suojata online-yksityisyyttäsi? Kuinka käyttämäsi virtuaalinen yksityinen yhteys estää sinua mahdollisista hakkerihyökkäyksistä? Nämä ovat kysymykset, jotka saatat mielessäsi joutua tilaamaan hyviä VPN-palveluita. Saatat ajatella, että säännöllinen yhteytesi on riittävän hyvä suojelemaan sinua, koska toistaiseksi sinulla ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia yhteytesi suhteen. Saatat myös ajatella, että useimmilla hyvämaineisilla verkkosivustoilla on jo salausjärjestelmänsä, joten sinun ei tarvitse käyttää yksityisiä yhteyksiä lisätäksesi salausta verkkoosi.


Jos niin luulet, saatat joutua ajattelemaan uudestaan. Tämä johtuu siitä, että hakkerit eivät valitse ja valitse kohteitaan, etenkin kun hyökkäävät useisiin asiakaskoneisiin. Tosiaan, ne saattavat olla nirso, kun he valitsevat suuria kohteita, kuten yrityksiä. Mutta kun kyse on pienimuotoisista hakkerointirikoksista, kuten salasanojen varastaminen, tiedostojen varastaminen pilvisäilöstä, sosiaalisen median tilien kaappaus ja muut vastaavat, hakkerit eivät ole mikään nirso. Joten he voivat tulla luoksesi milloin tahansa.

He eivät kuitenkaan voi tehdä mitään, kun verkkoyhteytesi on suojattu VPN: llä. Tässä on 5 syytä, miksi hakkerit eivät voi tunkeutua yksityiseen yhteytesi:

1. Todellinen IP-osoitteesi on peitetty ja piilotettu

VPN: n päätoiminto on piilottaa ja peittää IP-osoitteesi. Joten sen sijaan, että näyttäisit todellisen IP-osoitteesi yleisölle ja käymillesi verkkosivustoille, näytät yksityisen IP-osoitteen. Hyvä asia VPN: n yksityisessä IP-osoitteessa on, että voit valita sijainnin mieltymystesi perusteella. Voit valita yksityisen IP-osoitteen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Singaporessa ja muissa maissa riippuen VPN-palveluntarjoajasi tarjoamista palvelinpaikoista.

Koska oikea IP-osoitteesi on peitetty ja piilotettu, kaikki vierailemasi sivustot tunnistavat vain yksityisen IP-osoitteesi. Tämä pätee myös kolmansiin osapuoliin, jotka yrittävät jäljittää sinua, mukaan lukien hakkerit.

2. Koko verkkoasi on salattu erittäin monimutkaisella algoritmilla

VPN ei ole vain työkalu, jonka avulla voit piilottaa tai peittää IP-osoitteesi, vaan se on myös työkalu, jota voidaan käyttää salaamaan koko verkko. Kun asennat VPN-sovelluksen tai -ohjelmiston laitteellesi, et asenna vain pientä ja merkityksetöntä sovellusta. Itse asiassa rakennat laitteellesi infrastruktuuria, jonka avulla voit suojata ja salata koko käyttämäsi verkkoyhteys.

Tämän salauksen avulla VPN-sovellus tai -ohjelmisto luo useita suojaus- ja yksityisyyssuojatasoja yhteydellesi. Jos virtuaalisessa yksityisessä yhteydessä on lisätyökaluja, kuten virustorjunta tai palomuuri, se on vielä parempi. Verkon salauskerrokset tekevät hakkereille mahdotonta rikkoa sitä.

3. Voi kestää vuosia, että hakkerit voivat rikkoa VPN-yhteytesi

Vaikka hakkerit ovat niin päättäneet tunkeutua yksityiseen yhteyteesi ja he ovat niin pysyviä sen suhteen, saattaa kestää vuosia, ennen kuin he murtautuvat yksityiseen yhteytesi. Algoritmi on liian monimutkainen, jotta säännölliset hakkerit murtuvat vain muutamassa minuutissa. Tämä pätee erityisesti, jos VPN: ssä on vähintään 256-bittinen salaus. Se tekee hakkereista lähes mahdotonta tunkeutua järjestelmään.

Yksityisen yhteyden algoritmi on yksinkertaisesti liian monimutkainen kenellekään asialle. Jopa VPN-yritys itse ei pysty jäljittämään tai hakkeroimaan omia käyttäjiään, kun he ovat kirjautuneet yksityiseen verkkoon.

4. IP-osoitteesi muuttuu jatkuvasti

Yksi tärkeä ominaisuus, jonka voit saada VPN-käyttäjänä, on kyky valita yksityiset palvelimet mieltymyksesi mukaan. Useimmat virtuaaliset yksityiset verkkopalvelut eivät rajoita käyttäjien vaihtoa palvelimien välillä. Siten voit vaihtaa helposti Yhdysvaltojen yksityisestä palvelimesta toiseen Ison-Britannian palvelimeen yhdellä napsautuksella.

Tämä hämmentää hakkereita, koska kun he ovat löytäneet yksityisen palvelimen osoitteesi, voit helposti vaihtaa sen toiseen osoitteeseen ja he menettävät seuran sinusta. Se on loistava tapa kadota hakkerin tutka heti.

5. Yksityisiä IP-osoitteita on mahdoton seurata

Ihmisiä, jotka käyttävät yksityisiä IP-osoitteita ympäri maailmaa, on paljon. Et vain voi käyttää yksityistä IP-osoitettasi, mutta se voidaan jakaa myös muiden käyttäjien kanssa. Joten tässä suhteessa yksityisiä IP-osoitteita on mahdoton jäljittää. On mahdotonta määrittää tarkkaa käyttäjää, joka tekee jotain verkossa yksityistä osoitetta käyttämällä, koska se voi olla kuka tahansa.

Tästä syystä yksityisen IP-osoitteen käyttäminen voi todella tehdä online-toiminnastasi turvallisen ja nimettömän. Lisäksi hakkerit eivät voi estää VPN-yhteyttä.