5 syytä, miksi DuckDuckGo on paras hakukone käytettäväksi vuonna 2018

Iällä, jolloin Google hallitsee melkein kaiken kaikkien digitaalielämässä, on normaalia, että ihmiset kokevat virvoittamisen tarpeen. Ei siksi, että Google on tylsää, vaan kaikista tekniikkayrityksistä, jotka keräävät tietoja käyttäjiltä, ​​Google todennäköisesti kerää eniten tietoja. Siksi se voi tietää kaiken sinusta paremmin kuin tiedät kaiken itsestäsi.


Google aloitti hakukonealustana, ja kun ihmiset käyttävät tätä alustaa, kaikki kirjataan Googlen palvelimiin. Se tarkoittaa, että kaikki hakutietosi, samoin kuin kaikki tuotteet, joita käytät Google-logolla, kaikki kirjataan nimesi tai tilisi alle. Tämä saattaa olla hyvä tapa tehdä kaikesta helppoa ja käytännöllistä käyttäjille. Se ei kuitenkaan ole hyvä tapa pitää online-tietosuojasi turvassa. Siksi DuckDuckGo voi olla paras hakukone käytettäväksi vuonna 2018. Tässä on 5 syytä, miksi DuckDuckGo on paras hakukone käytettäväksi vuonna 2018:

1. Se on täysin yksityinen käyttää

Yksi syy siihen, että DuckDuckGo on hyvä Google-vaihtoehto, johtuu sitoutumisesta käyttäjän yksityisyyteen. Tämä on hakukone, joka luodaan ratkaisuna käyttäjille, joiden mielestä Google on tunkeutunut heidän online-tietosuojaansa suurella tavalla. Siksi tämä hakukonevaihtoehto tarjoaa yleisölle tavan etsiä ja tutkia Internetiä ilman seurantaa.

Vaikka Google seuraa kaikkea mitä teet heidän hakukonealustallaan, DuckDuckGo ei seuraa ollenkaan. Se on täysin yksityinen, ja sitä on täysin turvallinen käyttää.

2. Se ei kirjaa tietojasi ollenkaan

Hakukoneen lisäksi Google tarjoaa paljon liittyviä digitaalisia tuotteita, joita käyttäjät voivat käyttää ilmaiseksi vain yhdellä tilillä. Se omistaa myös Android-käyttöjärjestelmän, joka on mobiili käyttöjärjestelmä, joka nykyään toimii useimmissa älypuhelimissa.

Huono uutinen on, että tämä yritys seuraa kaikkea mitä teet heidän tuotteisiinsa, ja se lokoi säännöllisesti tietosi. Se kerää käyttäjiltä massiivista tietoa ja käyttää sitä pääasiassa mainosliiketoimintaansa. DuckDuckGon kanssa se on päinvastainen. Tämä vaihtoehtoinen hakukone ei kirjaa tietojasi ollenkaan.

3. Olet täysin hallinnassa tietosi

DuckDuckGo tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden hallita tietojaan täysin. Se tarkoittaa, että ei ole mitään hätää siitä, että tämä hakukonealusta varastaa tietosi, koska tiedät tarkalleen, mitä tietoja kerätään, ja voit hallita kuinka tietoja kerätään.

Vaihtoehtoisen hakukoneen takana oleva yritys antaa käyttäjille täyden hallinnan tietoihinsa. Itse asiassa, koska se ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjiltä, ​​sinun ei tarvitse huolehtia tämän foorumin yksityisyysasetusten mukauttamisesta, koska niitä ei ole muokattavissa. Käytät yksinkertaisesti hakukonealustaa nimettömästi murehtimatta siitä, että “suuret veljet” seuraavat sinua.

4. Se ei myy tietojasi kolmansille osapuolille

Yksi syy siihen, miksi DuckDuckGo ei kerää minkään tyyppistä tietoa käyttäjiltä, ​​on se, että sillä ei ole mainosalustaa, jolla voitaisiin ansaita rahaa. Googlen tapauksessa he keräävät käyttäjän tietoja, koska haluavat räätälöidä käyttäjiensä mainoksia, ja yritys tarjoaa tällaisia ​​tietoja mainostajilleen.

DuckDuckGo ei tee sitä, mikä tarkoittaa, että tietosi ovat aina turvassa tämän vaihtoehtoisen hakukonealustan kanssa. Tietojasi ei tule myymään kolmansille osapuolille, eikä niissä edes näytetä henkilökohtaista mainontaa käyttäjille.

5. Se ei näytä henkilökohtaisia ​​mainoksia

Tämä hakukonealusta ansaitsee edelleen rahaa mainonnan ja tytäryhtiöiden tulojen avulla, mutta ilman käyttäjän tietojen seurantaa ja kirjaamista. Joten jos haet tietyltä tuotteelta DuckDuckGon kautta, yritys saattaa ansaita rahaa tytäryritystuloista, mutta sen ei tarvitse seurata sinua voidaksesi tehdä sen.

Toisin kuin Google, joka yrittää näyttää henkilökohtaista mainontaa ja suosituksia jokaiselle käyttäjälle, DuckDuckGo yksinkertaisesti ansaitsee mainostamisesta rahaa eri tavalla. Vaihtoehtoinen hakukone käyttää yksinkertaisesti käyttäjiltä tulevaa liikennettä ja ohjaa heidät sopiville mainostajille tarvitsematta tietää kunkin käyttäjän henkilöllisyydestä ja mieltymyksistä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map