5 suosituinta vinkkiä YouTuben estämiseen ja YouTube-pääsyn avaamiseen Kiinassa

Kiina tunnetaan tiukeista säännöistään, jotka estävät VPN: n käyttöä maassaan. Paikallinen hallitus voi jopa pidättää kansalaisia, jotka tarjoavat yksityisiä yhteyksiä maan käyttäjille. Se ei kuitenkaan tarkoita, että VPN olisi kokonaan kielletty maasta. Vain VPN-palvelut, joita tämän maan kansalaiset tarjoavat tässä maassa, ovat kiellettyjä. Hallitus vaatii edelleen kansalaisia ​​noudattamaan sääntöjä, jotka koskevat VPN: n käyttämättä jättämistä verkossa, etenkin jos he käyttävät yksityistä yhteyttään kritisoidakseen hallitusta tai aiheuttaen ongelmia maassa.


Monissa tapauksissa, kun Kiinan lainkäyttöalueella toimivien yritysten on käytettävä virtuaalista yksityistä yhteyttä liiketoimintaansa, heidän on saatava hallitukselta lupa tehdä se. Tämä johtuu siitä, että useimpien yritysten on käytettävä palveluita, kuten Google Drive, YouTube, sosiaalinen media ja muut maailman kielletyt maailmanlaajuiset verkkopalvelut. Turistien sallitaan käyttää VPN: tä ohittaakseen hallituksen rajoitukset.

Jos sinulla on vaikeuksia päästä YouTubeen Kiinassa, se voidaan ymmärtää, koska Kiinan hallitus on kieltänyt YouTuben käytön. Joten, jotta pääset YouTubeen Kiinassa, sinun on käytettävä VPN-verkkoa. Mutta kuten sanotaan, tavalliset kansalaiset eivät yleensä saa käyttää mitään yksityistä yhteyttä. Niin, Tässä on 5 vinkkiä YouTube-lukituksen poistamiseen ja YouTube-pääsyn avaamiseen Kiinassa:

1. Asenna VPN ennen kuin tulet maahan

Jos olet turisti tai vierailija, joka haluaa pysyä Kiinassa lyhyen aikaa, sinun on asennettava tai ainakin ladattava haluamasi virtuaalinen yksityinen yhteysohjelmisto ennen maahan tuloa. Tämä johtuu siitä, että kun olet saavuttanut maan, on suuri mahdollisuus, että hallitus estää kaikki VPN-verkkosivustot ja -sovellukset. Joten jos et ole ladannut tai asentanut VPN-ohjelmistoa ennen saapumistasi, sinun on kiinni tässä maassa käytettävissä olevan normaalin yhteyden käytöstä..

Lisäksi on tärkeää, että et käytä mitään ilmaista virtuaalista yksityistä yhteyspalvelua, koska todennäköisesti kaikki niistä ovat käyttökelvottomia. Paras veto on käyttää maksettua VPN: ää oleskellessasi Kiinassa.

2. Tilaa VPN-palvelu, joka erityisesti mahdollistaa ohittaa Kiinan suuren palomuurin

Sinun on tiedettävä, että Kiinan hallitus noudattaa erittäin tiukasti yksityisiä yhteyksiä koskevia sääntöjä kansalaisilleen. Se tarkoittaa, että maan asukkaat eivät ehdottomasti saa ohittaa hallituksen perustamaa suurta palomuuria. Kansalaiset voivat joutua sakkoihin tai vankilaan, kun he yrittävät käyttää VPN: tä ohittaakseen suuren palomuurin. Ulkopuolisille ja yrityskäyttäjille hallitus kuitenkin sallii heidän käyttää VPN: ää tietyillä tavoilla.

Kaikissa VPN-palveluissa ei kuitenkaan ole riittävän vahvaa salausta Kiinan suuren palomuurin ohittamiseksi. Sinun on löydettävä hyvä palveluntarjoaja, joka varmistaa, että on mahdollista ohittaa Kiinan rajoitukset.

3. Tee tämä vain, jos olet turisti tai väliaikainen vierailija

Jos olet Kiinan laillinen kansalainen, sinun ei suositella ohittamaan Kiinan suurta palomuuria, koska se voi olla sinulle vaarallinen. Lisäksi sinun on tarkistettava virtuaalisen yhteyden käyttöä koskevat paikalliset säännöt, onko se mahdollista tai onko se ehdottomasti kielletty. Jotkut paikalliset säännöt saattavat vainota käyttäjiä heti, kun viranomaiset huomaavat käyttävänsä yksityistä yhteyttä. Joten käytä VPN: tä ohittaaksesi Kiinan hallituksen rajoitukset, jos olet turisti tai väliaikainen vierailija maassa.

4. Käytä inkognito-tilaa

Käytä VPN: tä vain tarvittaessa, etenkin kun haluat katsoa YouTube-videoita, ja poista kaikki jäljet ​​selaushistoriastasi jälkeenpäin. On hyvä idea käyttää Incognito-tilaa selaimessa, jos haluat pitää selaushistorian selkeänä. Incognito-tila auttaa sinua pitämään kaiken yksityisenä VPN: n käytön aikana, joten vaikka viranomaiset tarkistavat selaushistorian, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että VPN-käytön jäljet ​​jätetään laitteellesi.

5. Käytä välityspalvelinta tai VPN-selainlaajennusta

Jotta VPN-käytöstä tulee vielä näkymättömämpää, sinun tulisi asentaa myös VPN-selainlaajennus ennen Kiinaan saapumista. Sitten voit piilottaa laajennuksen ja käyttää sitä vain, kun sinun täytyy käyttää YouTubea. Valitse VPN-palveluntarjoaja, jonka avulla voit asentaa palvelun selainlaajennuksen. Tai voit käyttää online-välityspalvelinasivustoja, vaikka hallitus saattaa estää nämä verkkosivustot. Mutta jos löydät toimivan, voit käyttää näitä välityspalvelinasivustoja päästäksesi YouTubeen Kiinasta.