5 staattisen IP-osoitteen käytön etuja VPN-yhteydessä

On olemassa kahden tyyppisiä IP-osoitteita, joita voit käyttää verkkoyhteydessä. Ensimmäinen on staattinen IP ja toinen on dynaaminen IP. Tämä on myös sama, kun käytät VPN-yhteyttä. Se tarjoaa sekä staattisen että dynaamisen IP: n. Staattinen IP on IP-osoite, joka annetaan sinulle jatkuvasti, ja käytät samaa IP-osoitetta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa päivität yhteyttä. Toisaalta dynaaminen IP on IP-osoite, joka muuttuu jatkuvasti päivittäessäsi yksityisen yhteytesi.


Sekä staattisella että dynaamisella IP-osoitteella on etuja ja haittoja. Yksityisissä yhteyksissä on kuitenkin parempi käyttää staattista IP-osoitetta, koska se voi antaa sinulle paljon etuja, joita dynaaminen tai jaettu IP ei voi antaa sinulle. Jotkut VPN-palvelut tarjoavat staattisen IP-osoitteen käytön lisähintaan kuukaudessa tai vuodessa. Staattisen IP-osoitteen käytöstä VPN-yhteydessä on 5 hyötyä:

1. Eri online-palvelut eivät ole mustalla listalla

Suurin osa dynaamista tai jaettua IP-osoitetta, jota käytetään erilaisissa VPN-palvelimissa, on käyttänyt erityyppisiä ihmisiä. Jotkut näiden VPN-palveluiden käyttäjät saattavat käyttää yksityistä yhteyttään laillisiin verkkotoimintoihin, kun taas toiset käyttävät sitä laittomaan toimintaan. Koska monia ihmisiä käyttää samaa IP: tä samanaikaisesti, et tiedä mitkä käyttävät sitä hyväksi ja mitkä käyttävät sitä huonoksi. Seurauksena on, että monet näistä jaetuista IP-osoitteista ovat mustissa luetteloissa erilaisissa verkkopalveluissa, estäen sinua pääsemästä niiden sisältöön. Staattisessa IP-osoitteessa tätä ongelmaa ei tapahdu, koska olet ainoa, joka käyttää IP: tä.

2. Sitä pidetään laillisena IP-osoitteena maantieteellisesti rajoitetuille palveluille

Monet siellä olevat verkkopalvelut kieltäytyvät käsittelemästä pyyntöjäsi, jos käytät mustalla listalla olevaa IP-osoitetta, koska se voi muodostaa uhan heidän verkkopalveluilleen. Tämä johtuu siitä, että monia näistä jaetuista osoitteista käytetään DDoS-hyökkäysten käynnistämiseen kyseisille palveluille sekä erityyppisten uhkien lähettämiseen palveluiden häiritsemiseen. Siksi monet verkkopalvelut käsittelevät vain käyttäjiä, joilla on staattinen IP, koska he pitävät niitä laillisina ja luotettavina. Saatu staattinen IP-osoite on puhdas kaikesta huonosta maineesta, koska VPN-palveluntarjoaja antaa sinulle uuden tuoreen osoitteen..

3. Tiedät tarkalleen, kuinka tätä IP-osoitetta käytetään

Kun käytät staattista IP-osoitetta, tiedät tarkalleen, kuinka sitä käytät, koska olet ainoa käyttäjä, jolle se on osoitettu. Jos jotkut palvelut joutuvat koskaan mustalle listalle, se johtuu ehdottomasti siitä, että käytät sitä huonoihin tarkoituksiin. Käyttämällä erillistä IP: tä, voit hallita ja hallita yksityistä yhteyttäsi vielä paremmin, koska käytät sitä itse ja jaat sen muiden kanssa. Tämä on toisin kuin jaetun IP-osoitteen käyttäminen, jossa et voi hallita sen käyttöä.

4. Sitä voidaan käyttää ohittamaan sensuuri tai rajoitus

Monissa tapauksissa käyttäjät eivät voi ohittaa tiettyä sensuuria maissaan, vaikka käyttäisivät yksityistä yhteyttä pääsemään sensuroituihin verkkosivustoihin. Yleensä tämä johtuu heidän IP-osoitteidensa käytöstä palvelussa, mikä estää heitä pääsemästä siellä olevaan sisältöön. Riippumatta siitä, käytätkö yksityistä yhteyttä, et voi käyttää rajoitettua tai sensuroitua sisältöä, jos yksityinen IP-osoitteesi on kielletty. Siksi erillinen IP on parempi, koska se on puhdas kaikenlaisista kieltoista tai mustista luetteloista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia sensuroituja tai rajoitettuja verkkosivustoja..

5. Voit käyttää sitä useisiin turvallisiin online-toimintoihin ilman mitään riskejä

Omistetulla IP: llä sinulla on pysyvä IP-osoite yhteydellesi, jonka avulla voit tehdä erilaisia ​​online-toimintoja, jotka vaativat korkeampaa tietosuojaa. Koska sinua pidetään laillisena ja luotettavana käyttäjänä, joka kuuluu määränpäämaasi (valitsemastasi palvelinpaikasta riippuen), sinulla ei ole mitään ongelmia pääsemällä useille tietoturvaa vaativille verkkosivustoille, kuten pankki- ja osto-verkkosivustoille, jotka käyttävät tätä IP: tä osoite. Ei ole mitään riskiä, ​​että verkkosivustosi estävät IP-osoitteesi, tai muista turvallisuusriskeistä, jotka yleensä liittyvät jaettuun IP: hen.

Nämä ovat etuja staattisen IP-osoitteen käytöstä VPN-yhteydessä. Vaikka se voi vaatia lisäinvestointia teiltä, ​​staattisen IP-osoitteen käyttäminen tarjoaa sinulle enemmän mukavuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta selatessasi Internetiä yksityistä yhteyttä käyttämällä.