5 merkkiä huonosta VPN-palveluntarjoajasta

Nykyään on paljon VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat palveluitaan kohtuuhintaan ja tarjoavat käyttäjille erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat suojata heidän Internet-yhteyttään entisestään. On jopa VPN-palveluita, jotka tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että voit käyttää heidän virtuaalista yksityisverkkoaan maksamatta kuukausittain tai vuosittain. Siihen liittyy kuitenkin monia rajoituksia, ja ne yleensä rajoittavat kaistanleveyttä tai Internet-liikennettä.


Minkä tyyppisiä VPN-palveluita vältetään kaikin kustannuksin?

VPN-yhteyden kysynnän kasvaessa, joka johtuu monista hallituksista ympäri maailmaa sovellettavista erilaisista Internet-rajoituksista, monet Internetin käyttäjät haluavat saada takaisin vapautensa verkkotoiminnoissaan. Siksi VPN-yhteys on yhä suositumpi, ja tämän suosion myötä on yhä enemmän uusia VPN-palveluntarjoajia saatavana.

Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että koska VPN-palveluita on nykyään runsaasti, on yhä vaikeampaa valita oikea. Jotta voisit valita oikean VPN-palvelun, sinun pitäisi pystyä erottamaan hyvä ja huono. Tässä on 5 merkkiä huonosta VPN-palveluntarjoajasta, joka sinun on vältettävä kaikilla kustannuksilla:

1. Sillä ei ole mainetta

Älä ryhdy heti VPN-palveluntarjoajaan, ellei heillä ole todistettua mainetta tukeakseen vaatimustaan. Tämä koskee erityisesti uusia VPN-palveluntarjoajia. Yleensä uusi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa palvelun, jonka väitetään olevan parempi kuin mitä on jo saatavilla. He väittävät, että he suojelevat paremmin online-tietoturvaa ja yksityisyyttä. He väittävät, että heillä on parempia palvelimia, parempi nopeus, parempi salaus ja niin edelleen. Katso aina, mitä ihmiset sanovat tästä VPN-palvelusta, ennen kuin päätät käyttää sitä. Oikean VPN: n valinnassa maine on etusijalla.

2. Se tarjoaa todella edullisia hintoja ilmaisella VPN: llä

Normaalit VPN-palvelun hinnat voivat vaihdella välillä 6–11 dollaria kuukaudessa riippuen ominaisuuksista, joita he tarjoavat asiakkailleen. Jos kuitenkin näet VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa palvelustaan ​​erittäin halvan hinnan, ja he tarjoavat myös ilmaisen VPN-palvelun, sinun tulee olla tietoinen siitä, että he saattavat olla huono palveluntarjoaja. Älä lähesty tyyppisiin VPN-palveluihin, elleivät he järjestä jonkinlaisia ​​kampanjoita. Tämä pätee erityisesti, jos ilmaista VPN-palvelua pommitetaan lukemattomilla mainoksilla, ja se on erittäin hidasta.

3. Se jäljittelee suosittua ja hyvämaineista VPN-palveluntarjoajaa

Oletetaan, että löydät todella hyvän uuden VPN-palveluntarjoajan. Mutta siinä on jotain hämärää. Koko verkkosivusto muistuttaa jo tunnettua suosittua VPN-palveluntarjoajaa, ja se tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia ja tekniikkaa. Se on saatavana sinulle paljon halvemmalla, huomattavasti vähemmän kuin normaali kuukausi- tai vuosikorko. Yleensä tämäntyyppiset VPN-palveluntarjoajat ovat vääriä VPN-palveluita, jotka yrittävät jäljitellä suosittua palvelua siinä toivossa, että ne voivat näyttää hyvämaineisilta asiakkaille. Jos löydät tämän tyyppisen virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan, muista välttää se.

4. Se ei tarjoa tarpeeksi tietoa virallisella verkkosivustolla

VPN-palveluntarjoaja, joka antaa vain tietoja hinnoistaan, ei ole huomion arvoinen. Jos et pysty seuraamaan yritystä, joka on tämän varjoisan VPN-palvelun takana, älä käytä sitä. Kun valitset hyvää VPN-palvelua, sinun tulee ottaa huomioon tämän palvelun takana olevat yritystiedot. Yrityksellä pitäisi olla vakiintunut pääkonttori tai toimisto jossain, ja sinun pitäisi pystyä saavuttamaan se useilla tavoilla, kuten etanalla, puhelimella, chatilla ja sähköpostitse. Virallisen verkkosivuston tulisi myös tarjota käyttäjille paljon tietoa VPN-palveluidensa yksityiskohdista.

5. On liian hyvä olla totta

Jos VPN on liian hyvä ollakseen totta, niin se on yleensä väärennös. Sinun tulisi aina muistaa tämä. Palveluntarjoajalle maksetaan jatkuvasti kustannuksia VPN-palvelimiensa ylläpidosta, ja siksi he eivät voi veloittaa palvelua liian halvalla. Jos ne tarjoavat halpoja hintoja, he yleensä hämmentävät ominaisuuksia vastatakseen palvelun ylläpitokustannuksiin. Joten, jos VPN-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle erittäin halvan hinnan tai ilmaisen VPN: n ilman kiinniottoa tai täydellisiä ominaisuuksia, niin sinun on yleensä vältettävä palvelu. Muista, että on olemassa monia vääriä VPN-verkkoja, joiden sijaan käyttäjän tietojen suojaamisen sijaan he varastavat tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vain olla tietoinen tällaisten varjoisten VPN-palveluiden olemassaolosta.

Nämä ovat 5 merkkiä huonosta VPN-palveluntarjoajasta, jota sinun tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Aina on parempi käyttää rahaa kuukaudessa laadukkaaseen VPN: ään, joka todella suojaa yksityisyyttäsi verkossa, sen sijaan, että riskisit varjoisen VPN-palveluntarjoajan kanssa. Joten, valitse VPN viisaasti.