5 erilaista tapaa piilottaa IP-osoitteesi selaamalla ja pitämään nimettömiä Internet-aktiviteetteja

Tietoturvahyökkäysten ja online-uhkien lisääntyessä nykypäivänä keskimääräisille Internet-käyttäjille on yhä tärkeämpää pitää verkkotoimintansa turvallisena ja yksityisenä. Yksi parhaimmista tavoista on piilottaa IP-osoitteesi selaamisen aikana. Käyttämällä erityyppisiä palveluita voit tehdä sen melko helposti. Kun IP-osoitteesi on peitetty tai piilotettu, voit selata Internetiä nimettömästi, ja selailutoimintasi on suojattu ja suojattu.


Todellisen IP-osoitteesi paljastaminen aiheuttaa tiettyjä riskejä online-yksityisyydellesi ja tietoturvallesi. Paljastamalla todellisen IP-osoitteesi, hallitus pystyy seuraamaan selailutoimintaasi. Sama on Internet-palveluntarjoajasi ja käymiesi verkkosivustojen kanssa. Hakkerit voivat kartoittaa sijaintisi helposti, jos et piilota IP-osoitteesi Internet-selaamisen aikana. Joten IP-osoitteesi piilottaminen on tärkeää poistaa kaikki jäljet ​​selaamisesta.

Muista, että selaimesi inkognito- tai yksityistilassa se ei piilota IP-osoitteitasi. Tässä on 5 eri tapaa piilottaa IP-osoitteesi selaamisen aikana ja pitää nimettömät Internet-toiminnot:

1. Välityspalvelimen käyttäminen selaimeesi

Jokaisessa selaimessa on aina mahdollisuus muodostaa yhteys Internetiin välityspalvelimien kautta. Tapa tehdä tämä on, että sinun täytyy löytää avoimet välityspalvelimet, joita voit käyttää selaimesi kanssa, ja laittaa palvelimen IP-osoite vain selaimeesi. Sitten voit asettaa selaimen muodostamaan yhteyden välityspalvelimiin, jotka olet määrittänyt sille. Kun teet niin, pystyt peittämään IP-osoitteesi välityspalvelimien IP-osoitteella. Joten aina kun vierailet verkkosivustolla, tallennettava IP-osoite on välityspalvelimen osoite, ei oikea IP-osoitteesi.

Turvallisuustaso: LOW

2. Yksityisen selaimen käyttäminen

Yksityinen selain, kuten Tor-selain, voi auttaa pitämään Internetisi suojattuna ja yksityisenä. Kun käytät tätä selainta, sinun ei tarvitse määrittää selaimen lisäasetuksia. Asennat vain selaimen ja voit aloittaa selaamisen nimettömästi heti. Koska yksityinen yhteys on kuitenkin saatavana vain tämän selaimen kautta, voit piilottaa IP-osoitteesi vain, kun selaat Internetiä tällä selaimella. Kun siirryt normaaliin selaimeen, todellinen IP-osoitteesi näkyy. Myös yksityisen selaimen, kuten Torin, tiedetään olevan erittäin hidas yhteysnopeus, ja on myös monia vahingollisia verkkosivustoja, jotka käyttävät samaa yksityistä verkkoa kuin Tor. Joten, ole tietoinen tästä riskistä.

Turvallisuustaso: KESKITTY

3. VPN-yhteyden käyttäminen

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on yksi parhaista työkaluista piilottaa IP-osoitteesi, koska se tarjoaa sinulle täydellisen järjestelmän pitääksesi selaamisen yksityisenä. Se ei vain piilota IP-osoitteitasi, mutta suojaa myös selaustoimintasi hakkereilta ja muilta online-uhkilta. Jotkut VPN-yhteydet tarjoavat myös haittaohjelmasuojauksen pitääksesi sinut poissa haitallisilta verkkosivustoilta. Lisäksi VPN-yhteys voi auttaa pitämään pankkisi ja muut tärkeät tiedot suojassa hakkereiden ulottuvilla. Voit myös piilottaa IP-osoitteesi koko järjestelmässä, ei vain tietyllä selaimella, ja voit käyttää sitä myös muissa laitteissa.

Turvallisuustaso: KORKEA

4. Verkkopohjaisen välityspalvelimen käyttö

Toinen yksinkertainen tapa peittää IP-osoitteesi on käyttää verkkopohjaista välityspalvelinta. Vierailet vain verkkosivustolla, joka tarjoaa tällaista palvelua, ja selaa kaikkia verkkosivustoja, joihin haluat päästä, käyttämällä tätä verkkosivustoa. Joten, selaat sivustoja kehyksillä ja näet verkkosivuston IP-osoitteen IP-osoitteesi selaamisen aikana. Tämä on kaikkein turvallisin tapa piilottaa IP-osoitteesi, ja sitä tulisi käyttää vain kevyessä selaamisessa, koska tämäntyyppisissä palveluissa on omat rajoituksensa, kuten kaistanleveysrajoitus, yhteyden nopeus jne..

Turvallisuustaso: LOW

5. Julkisen Internet (WiFi) -verkon käyttö

IP-osoitteesi on laitteen osoite, jonka Internet-palveluntarjoajasi antaa. Joten jos vaihdat verkkoa, IP-osoitteesi muuttuu myös. Siksi on hyvä idea käyttää julkista Internet-verkkoa (WiFi) piilottaaksesi IP-osoitteesi, koska laitteellesi osoitettu IP-osoite sidotaan käyttämääsi WiFi-verkkoon. Jos et ole varovainen, hakkerit voivat tarkkailla Internet-aktiviteettiasi, jos käytät julkista WiFi-verkkoa, varsinkin jos julkinen verkko ei ole suojattu.

Turvallisuustaso: LOW

Nämä ovat 5 eri tapaa piilottaa IP-osoitteesi selaamisen aikana ja pitää nimettömät Internet-toiminnot. Muista, että yhteyden suojaaminen on aina parempi, kun käytetään hyvää VPN-yhteyttä, koska se ei piilota vain IP-osoitettasi. Kaiken kaikkiaan, ole valppaana, kun olet online-tilassa, ja tee aina tarvittavat toimenpiteet pitääksesi Internet-yhteytesi turvallisena koko ajan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map