5 asiaa, joita voit tehdä, kun poistat verkkosivustojen lukituksen ja ohitat Internet-rajoitukset

On edelleen monia maita, jotka soveltavat tiukkoja Internet-lakeja kansalaisiinsa soveltamalla suodattimia, jotka estävät tiettyjä verkkosivustoja pääsemästä yleisöön. Harvat maat saattavat myös toteuttaa äärimmäisen toimenpiteen estääkseen kaikenlaiset verkkosivustot, jotka eivät palvele hallituksen tarkoituksia. Jotkut maat vaikeuttavat myös ihmisiä estämään hallituksen estämät verkkosivustot. Esimerkiksi VPN: n käyttö saattaa myös olla laitonta joissakin maissa.


Asumastasi riippumatta, jos sinulla on ongelmia, kuten Internet-rajoitukset ja online-toiminnan seuranta, voit käyttää näitä rajoituksia läpi. Muista, että vaikka jotkut maat soveltavat tietyntyyppisiä Internet-rajoituksia kansalaisiinsa, monet maat eivät sovella tällaista rajoitusta. Internetvapautta kunnioittavien maiden lukumäärä on suurempi kuin niiden maiden lukumäärän, jotka ovat rajoittaneet internetlakeja, joissa ei kunnioiteta yksilöiden online-tietosuojaa ja tietoturvaa. Esimerkiksi Yhdysvallat, Kanada, Japani, Iso-Britannia ja monet muut maailman maat kunnioittavat kansalaistensa online-yksityisyyttä ja turvallisuutta. Joten, jos haluat kokea Internetin vapauden, VPN on paras tapa aloittaa. Tässä on 5 asiaa, jotka voit tehdä, kun poistat verkkosivustojen lukituksen ja ohittaa Internet-rajoitukset:

1. Voit selata Internetiä kuin koskaan ennen

Kun olet rajoittavan Internet-lainsäädännön alainen, voit selata enimmäkseen paikallisia verkkosivustoja, joihin hallitus antaa sinulle pääsyn. Vierailtavia verkkosivustoja on rajoitetusti, etkä ehkä edes voi käydä sosiaalisen median sivustoissa, jotka ovat saatavilla muissa maissa. Internetistä saatava tiedon määrä on myös erittäin rajallinen, koska hallitus hallitsee sitä. Mutta kun olet ohittanut tällaiset Internet-rajoitukset, voit selata Internetiä kuten et ole koskaan tehnyt sitä aiemmin. Voit laajentaa näkökulmaasi maailmaan, koska sinulla on paljon valintoja ja paljon uusia asioita, jotka voit oppia.

2. Olet turvassa kaikenlaiselta hallitukselta ja Internet-palveluntarjoajan valvonnalta

Suurin osa Internetin rajoitusta koskevista laeista on laadittu Internetin käyttäjien hallitsemiseksi online-toiminnassaan ja heidän verkkokäyttäytymisensä seuraamiseksi. Jos sinulla on rajoittava hallitus, et voi ilmaista itseäsi Internetissä. Hallitus ja Internet-palveluntarjoajasi seuraavat kaikkia vierailemasi verkkosivustoja. Kaikkia kirjoittamasi kommentit ja keskustelut seurataan aina. Tätä ei tapahdu, kun vapaudut internetrajoituksista. Kun olet vapaa, pystyt suojaamaan itseäsi kaikenlaisilta hallituksilta ja Internet-palveluntarjoajien valvonnalta koko ajan.

3. Voit selata verkkoa nimettömästi ja yksityisesti

Ilman VPN: n tai virtuaalisen yksityisen verkon suojausta et voi selata Internetiä paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Kun selaat verkkoa, paljastat aina todellisen henkilöllisyytesi näyttämällä todellisen IP-osoitteesi verkkosivustoillesi, joissa käyt. IP-osoitteestasi monet kolmannet osapuolet voivat jäljittää todellisen henkilöllisyytesi, todellisen sijaintisi ja monia muita tietojasi, joita sinulla on. Tämä ei tietenkään ole turvallista sinulle, varsinkin jos nurkan takana piilee paljon hakkereita, jotka yrittävät varastaa tietojasi. Ohittamalla Internet-rajoituksia voit selata verkkoa nimettömästi ja yksityisesti paljastamatta todellista IP-osoitettasi ja siis todellista henkilöllisyyttäsi verkossa.

4. Voit käydä kaikilla verkkosivustoilla

Sivustojen lukituksen poistaminen tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia Internetissä olevia verkkosivustoja. Verkkosivustot, jotka hallitus yleensä estävät tai sensuroivat, ovat sinulle täysin käytettävissä. Se tarkoittaa, että sensuuria tai muuta sellaista ei käy, kun vierailet millään Internet-sivustolla. Tämä antaa sinulle täydellisen vapauden ja täydellisen hallinnan verkossa, koska annat vain itsesi päättää, millä verkkosivustoilla voit käydä ja millä verkkosivustoilla et halua käydä. Vierailemalla kaikilla verkkosivustoilla pystyt oppimaan monia muita asioita muista maista ja muista kulttuureista, ja siten voit laajentaa näkymiäsi helposti.

5. Voit ohittaa kaikenlaiset maantieteelliset sijaintirajoitukset

Jos esimerkiksi haluat katsoa tiettyä elokuvaa, joka on saatavana vain toisessa maassa, voit tehdä sen ohittamalla Internet-rajoitukset ja poistamalla verkkosivustojen lukituksen. Mistä tahansa alueellisesti suojatusta sisällöstä tulee sinulle pääsyä, ja voit suoratoistaa tai ladata haluamiasi elokuvia. Voit jopa tilata palveluita, jotka ovat saatavana vain muissa maissa. Tämä voi antaa sinulle täydellisen kokemuksen Internetin nauttimisesta, jolloin voit nauttia kaikesta Internetin tarjoamasta sisällöstä.

Nämä ovat 5 asiaa, jotka voit tehdä, kun poistat verkkosivustojen lukituksen ja ohitat Internet-rajoitukset. Jos haluat miettiä kuinka tehdä, voit aloittaa tilaamalla premium-VPN-palvelun. VPN tai Virtual Private Network on eräänlainen palvelu, jonka avulla voit ohittaa Internet-rajoituksesi ja antaa online-vapautesi takaisin sinulle. Se auttaa suojaamaan turvallisuutta ja yksityisyyttä myös online-toimintojen aikana.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map