Trust.Zone áttekintés

Előnyök


  • Az egyszerű felhasználói felület kevesebb konfigurációval „könnyen használható” VPN szolgáltatóvá teszi.
  • Az Állapot panelen nyomon követheti a letöltési és feltöltési sebességet.
  • A „Kill Switch” opció menti az adatszivárogást, ha a VPN váratlanul leesik.
  • A „DNS szivárgás elleni védelem” biztosítja annak biztosítását, hogy a DNS-kérelmeket biztonságos alagúton küldjék el.
  • Különböző protokollválasztások érhetők el különböző portokkal.

Hátrányok

  • Nem sok konfiguráció érhető el, így nem teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy változtatásokat végezzen az igényei szerint, de akkor talán az egyszerűség fenntartása érdekében.
  • A kiszolgálókat semmilyen módon nem lehet szortírozni vagy kiszűrni, és a kiszolgálót manuálisan kell kiválasztani.
  • Előfordulhat, hogy hibát mutat, miközben megpróbál kapcsolódni. Az újracsatlakozás azonban megoldhatja a problémát.

Weboldal: Látogasson el a webhelyre

Áttekintés

gyors áttekintés
HonlapVisit webhely
jegyzőkönyvekOpenVPN és L2TP
állványokAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
igazságszolgáltatásSeychelles
FakitermelésNincs napló
TitkosításAES 256 bites
kapcsolatokLegfeljebb 5 kapcsolat
Helyszínek34 ország
szerverek164
Netflix / P2PP2P elérhető
Fizetési lehetőségekPayPal, hitelkártya, Bitcoin, kriptovaluták, PaymentWall
Támogatási lehetőségekTámogatási jegy
Árképzés -tól2,88 USD / hónap 24 hónapra számlázva
GaranciaNincs garancia
Ingyenes próbaverzió3 napos ingyenes próbaverzió

A Trust.Zone egy virtuális magánhálózati szolgáltatás, amelyet a Trusted Solutions Ltd, a Kelet-Afrikában, Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező internetes biztonsági cég nyújt. E szolgáltatás elsődleges célja, hogy segítse a felhasználókat az internetszolgáltatók bármiféle megfigyelésének elkerülésében, és teljesen névtelenné tegye őket online tevékenységek végrehajtása közben. Ezenkívül biztosítja a felhasználók számára a szükséges biztonsági védelmi funkciókat, hogy biztonságban legyenek a hackerek támadásaitól és a számítógépes fenyegetésektől. Az egyszerű felhasználói felülettel és a „kattintással történő művelettel” a Trust.Zone az egyik leginkább felhasználóbarát VPN-szolgáltató.

A Trust Zone asztali kliense

Száz plusz szerver a nyolcvanhárom zónában

A világon a 138 szerver létrehozása nem könnyű feladat, de ha létrejött egy ilyen csatlakozási hálózat, akkor a biztonság iránti őszinteség könnyen lezárható. Okosan állítják fel kiszolgálóikat, és már lefedték Észak-Amerika, Európa és Ausztrália legtöbb részét. Még néhány szerverre van szükség Ázsiában, és utána csak néhány további szerverre lenne szükség Dél-Amerikában, mivel a felhasználói bázis nem hatalmas ezen a kontinensen.

A megfizethető VPN szolgáltatás, amely korlátlan sávszélességet kínál

Az első dolog, amit észrevesz a Trust.Zone kapcsán, az, hogy ez a VPN szolgáltatás meglehetősen megfizethető az általuk kínált szolgáltatások miatt. Tehát ez egy nagyon jó szolgáltatás, amelyet költségvetés esetén használ, és nem akar túl sok pénzt költeni egy virtuális magáncsatlakozásra. Ezen felül korlátlan sávszélességet kínál, amely lehetővé teszi bármilyen típusú tartalom fogyasztását az interneten, amennyit csak akar.

Öld meg a kapcsolót

Különböző beállítási lehetőségek

A Gyilkos kapcsoló az egyik legfontosabb szolgáltatás, amelyet a Trust.Zone nyújt. Ha az Internet használata közben bármilyen hiba történik a VPN-kapcsolat során, akkor le kell állítania az internetes forgalmat. A kill kapcsoló hiányában, ha korlátozott webhelyet látogat meg, vagy más helyről Netflixet használ, és a VPN ügyfélkapcsolatok az Ön tudta nélkül működnek, akkor értesíti az internetszolgáltatót. Ezért a Kill Switch-t alapvetően minden VPN-ben be kell építeni, és ezt tett a Trust.zone.

DNS szivárgásvédelem

A DNS szivárgás a VPN használatának teljes kudarcát okozhatja. A DNS szivárgás elleni védelem biztosítja, hogy a Trust.Zone DNS szerver látható maradjon az internetszolgáltató DNS szervere helyett. Biztosítja, hogy minden elvégzett DNS-kérést a VPN-szolgáltató titkosítson, majd egy biztonságos alagúton haladjon keresztül.

Nincs naplózás és nincs korlátozva a P2P forgalom

A Trust.Zone szempontjából az a jó, hogy nem tart nyilvántartást az online tevékenységeiről, azaz még a szolgáltató sem tudja, mit csinál online, annak ellenére, hogy privát kapcsolatát használja. Ennek oka az, hogy ezt a társaságot nem kötik azok a korlátozó kormányzati szabályok, amelyek előírják számukra az adatmegőrzési törvények betartását, így a felhasználók ebben a tekintetben biztonságban vannak. Ezenkívül biztosítja a korlátlan P2P forgalmat arra az esetre, ha a privát kapcsolatot torrent vagy P2P megosztáshoz kívánja használni, ami esetleg nem lehetséges, ha más hasonló szolgáltatásokat használ.

Állapot panel

Állapot panel

Az Állapot panel a Trust.Zone egyedi attribútuma, amely megmutatja az adatátvitel állapotát és az ahhoz kapcsolódó specifikációkat. Megmutatja a kapcsolat létrehozásához kiválasztott szerver nevét, portját és protokollját. Ez alatt ellenőrizheti a letöltési és feltöltési sebességet, amellyel összehasonlíthatja azt a portot, amelyhez a maximális sebességet használja. Ez egy olyan szolgáltatás, amely elősegíti a felhasználói élmény jobb és hatékonyabbá tételét.

Csatlakozási idő elemzése

Ez a szempont segíti az alkalmazás stabilitásának meghatározását, és megmutatja, hogy az alkalmazás milyen gyorsan tudta létrehozni a kapcsolatot. Minden VPN szolgáltatónál végrehajtottuk, és néhányan váratlan eredményeket mutattak nekünk azáltal, hogy azonnali kapcsolatot létesített. Ez azonban különféle tényezőktől függ, különösen a hely és a szerver közötti távolságtól.

Csatlakozási idő átlaggal

A 9,97 másodperc (legrövidebb) és 20,18 (leghosszabb) válaszidővel a Trust.Zone megbízható csatlakozási időt mutat. Azonban néhányszor hibát jelez, hogy „az ügyfél nem tud kapcsolódni a virtuális magánhálózathoz”. Abban az időben el kell távolítanunk a „Feladatkezelőből”, miután jól működött.

Sebesség mérés

A bizalmi zóna előtt és után

A sebességteszt eredményeinek összehasonlításakor nem voltunk csalódottak, mivel a letöltés sebessége 17 25 Mbps, a feltöltési sebesség 18,30 Mbps pedig 1,99 Mbps és 0,38 Mbps volt..

Ez azt mutatja, hogy a Trust.Zone nem a tökéletes lehetőség a tartalom feltöltésére, de a böngészés hatékonyan végezhető el. Ezenkívül jó minőségű videókat is továbbíthat a VPN-kapcsolat létrehozása után beállított sebességgel.

Ez ismét a helytől függ. Például, ha Kanadában él, több szerver miatt nem tapasztalhat ilyen csökkenést.

Biztonság

A Trust.Zone AES titkosítást használ egy 256 bites kulccsal, amelyről ismert, hogy a legerősebb titkosítás, amelyet nem lehet megtörni brutális erővel.

A protokollról az OpenVPN protokoll áll rendelkezésre, amely a legbiztonságosabb. Nem kínál PPTP-protokollt, mivel ez a protokoll ismert, hogy érzékeny sok hackertámadásra. Ezen felül léphet a beállítások opcióba, és kiválaszthatja a protokollt az Ön igényei szerint. A szolgáltató által kínált többszörös titkosítási protokollokkal garantálható, hogy az online tevékenységekhez mindig biztonságos és biztonságos protokollt használjon..

Napi „warrant canary” -ot bocsátanak ki webhelyükön, amely megvédi a Trust.Zone ügyfeleket abban az esetben, ha a törvény tevékenységi naplókat kér és a keresésekről. A „Nincs napló” politikájuk igazolásához látogasson el a https://trust.zone/canary weblapra, vagy nézze meg itt:

állványok

Egy fiókból egyszerre három kapcsolat létesíthető, ami igazolja a Trust.Zone által kínált díjat.

Letöltheti a Windows PC-re, Androidra, MacOS-ra és iOS-re. A kizárólagos rész az, hogy ügyfelet is biztosít Linux számára, amely olyan platform, amelyet nem minden VPN szolgáltató fedez.

A telepítés és a regisztráció ugyanolyan egyszerű, mint egy kattintással bekapcsolni a virtuális magánhálózati kapcsolatot. Nyissa meg a saját webhelyüket, és töltse le az operációs rendszerének megfelelően, regisztráljon úgy, hogy kiválasztja a tervet, és itt van.

Felhasználói felület és felhasználói élmény

Nem kapna egyszerűbb VPN szolgáltatót, és ez a leghasznosabb azoknak a vásárlóknak, akik ismerik a VPN követelményét, de nem akarják észrevenni a konfigurálását. Könnyen kezelhető és felfedezhető.

Néhány percen belül megismerheti az alkalmazás teljes működését és annak hasznos használatát. A felhasználói élmény javítható néhány további szükséges funkció hozzáadásával, például az Ad-Blocker és a Split Tunneling. A csatlakozási hiba szintén nagy csalódást okoz a felhasználói élmény szempontjából. Néhány fejlesztéssel azonban ez a probléma megoldható, és jobb alkalmazást kínálhat.

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálati űrlap

Nincsenek élő chat-támogatásaik, és az e-mail támogatás szintén nem érhető el állandóan. Csak hétfőtől péntekig, 18:00 és 16:00 óra között érhető el GMT +0. Emiatt nem számíthat azonnali válaszra. Tehát, ha olyan személy vagy, aki minden kérdésben nagyban függ az ügyfélszolgálattól, akkor a Trust.Zone nem megfelelő.

Ezek azonban a GYIK teljes készletét tartalmazzák, amely szinte megoldja azokat a problémákat, amelyekkel az ügyfelek a Trust.Zone alkalmazás használata során szembesülhetnek. Ezek a GYIK minden szegmenst lefednek, ahol az ügyfélnek segítségre lenne szüksége. Ezenkívül a hibaelhárítás teljes folyamatát is nyújtják, amely segíthet az ügyfeleknek a kapcsolat rendezésében, bárki segítség nélkül.

Következtetés

A Trust.Zone biztonságos kapcsolatot biztosít a könnyen kezelhető felülettel, amely tökéletes azok számára, akik nem akarnak belemerülni a technológiába, de a VPN-t szeretnék használni az adatvédelmi aggályaik miatt. A kiszolgálók száma már 138, lefedve a világ legnagyobb országait. Ez elősegíti a hálózati kapcsolat magántulajdonát, hogy magán- és név nélkül böngészhesse az internetet, megkerülve az összes kormányzati cenzúrát és korlátozást. A Trust.Zone azonban javítható a sebesség és a szolgáltatások szempontjából. És ha megteszi a javulás mértékét, akkor legyőzheti a VPN szolgáltatót is.