Privát internet-hozzáférés áttekintés

Előnyök:


 • Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kulcshosszot a rendszer által biztosított erőforrásoktól függően megváltoztassa.
 • Lehetőség van a portok megváltoztatására is, de ezt csak a VPN-kapcsolat megszakítása után lehet megtenni.
 • PIA MACETM-et kínál, amely elősegíti a jobb felhasználói felület biztosítását olyan szolgáltatások megvalósításával, mint az Ad-Blocker és a rosszindulatú programok blokkolása.
 • Az ára viszonylag olcsóbb, mint a többi VPN-szolgáltató alkalmazás, és csak két dollárba kerül havonta, ha kétéves tervet készít.
 • Ez lehetővé teszi az MTU csomagméretének megváltoztatását az adott router kompatibilitásának javítása érdekében, mivel a PIA több platformon lefedi.

Hátrányok:

 • A kiszolgálók rendezését javíthatjuk a P2P hálózathoz tartozó speciális kiszolgálók és a Steaming hozzáadásával. Manuálisan megtudhatja, hogy mely szerverek felelnek meg az Ön igényeinek.
 • Az alkalmazás jobb funkcionalitása érdekében fel lehet osztani az osztott alagút funkciót. Jelenleg az összes adat egy virtuális magánhálózaton halad keresztül, függetlenül a szoftverprogramoktól és a böngészőktől.
 • A „leválasztás” opció nem működik megfelelően, és néhányszor ki kell lépnie az alkalmazásból a teljes leválasztáshoz..

Weboldal: Látogasson el a hivatalos oldalra

Áttekintés

gyors áttekintés
HonlapVisit webhely
jegyzőkönyvekOpenVPN, L2TP, IPsec, PPTP
állványokAndroid, iOS, Mac, Windows, Linux, útválasztók és tűzfalak
igazságszolgáltatásUSA
FakitermelésNem
TitkosításAES-128-256
kapcsolatok10 eszköz 
Helyszínek52 Helyszín
szerverek3083+
Netflix / P2PP2P kapcsolat
Fizetési lehetőségekPayPal, hitelkártya, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Támogatási lehetőségekTámogatási jegy
Árképzés -tól3,49 USD / hó Ha kétévente számláznak
Garancia7 nap
Ingyenes próbaverzióNem

PIA asztali kliens

A magán-Internet hozzáférés (a továbbiakban PIA-tól rövidítve) egy VPN szolgáltatás, amelyet a London Trust Media, Inc., egy amerikai székhelyű online biztonsági cég kínál, amely magánkapcsolat-szolgáltatást kínál a felhasználók számára az online biztonság és magánélet.

A szolgáltatás különféle átjárókat kínál világszerte a felhasználók számára, valamint több titkosítási protokollt és szerverhelyet. A társaság célja, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a szabad és nyitott internet korlátozások nélküli, a lehető leggyorsabb elérését..

Az alkalmazás másodpercek alatt létrehoz egy VPN-kapcsolatot, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a jobb biztonságot.

A biztonsági szinteket meg lehet változtatni, és csökkentheti azokat a sebesség növelése és az erőforrások felhasználásának csökkentése érdekében. Ilyen rugalmasság ritkán fordul elő, mivel nagyon kevés olyan VPN-szolgáltató van, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az alkalmazás oszloppontjait a felhasználók előnyeinek megváltoztatása érdekében módosítsa..

Szerverek rendezése

Itt csak két lehetőség érhető el, amelyek szerint a kiszolgálót különféle országok és régiók szerint rendezik. Lehet, hogy ugyanaznak hangzik, de különböznek egymástól. Egyes országokban, például az Egyesült Államokban, rendkívül sok kiszolgáló van. Ha az összes szervert le szeretné gördíteni az Egyesült Államokból, akkor az ország szerint választhatja ki őket. A régió szakaszban ezeket a kiszolgálókat kiszélesítik. Például, ha az Egyesült Államok keleti részén él, akkor kiválaszthatja ezt a régiót, és kapcsolatba léphet a régió adott kiszolgálóival..

Több mint 3000 szerver opció elérhető a PIA-hoz

Nem nyújtanak olyan válogatást olyan kiszolgálók alapján, amelyek streaminghez és letöltéshez a legjobbak. Kézzel kell elvégeznie a kapcsolatot különféle kiszolgálókkal és elemezni a sebességet. Szerencsére elmentheti ezt a szervert kedvenc szerverként, majd ezt követően, amikor letöltésre vagy adatfolyamra van szüksége, kapcsolatba léphet azzal a szerverrel, ha kiválasztja azt a kedvencek listájából..

Protokoll és portbeállítások

Az ügyfélen elérhető speciális protokoll- és portbeállítások

Alapértelmezés szerint a PIA OpenVPN protokollt kínál, amelyet kétféleképpen lehet konfigurálni, azaz az UDP és a TCP. Ezeket a beállításokat nem szabad megváltoztatni anélkül, hogy előzetesen tudnánk a következményeket, amelyeket a változások okozhatnak. Felvehet egy távoli portot is, amelyhez négy különféle portszám áll rendelkezésre. A helyi portok hozzáadásának lehetősége is rendelkezésre áll, amelybe a választott egyéni portok hozzáadhatók. Ez azonban csökkentheti a magánélet védelmét, és hibás működést okozhat, ha véletlenszerűen adják hozzá őket.

A port-továbbítás opció segíti a torrentet, és lehetővé teszi a számítógép távoli elérését a világ bármely pontjáról. Ez a funkció az alkalmazás exkluzív eleme, amely alkalmassá teszi azokat az embereket, akik folyamatos adat letöltést igényelnek.

Támogatás a P2P és a SOCKS5 Proxy számára

A Privát Internet hozzáférés támogatja a P2P megosztó hálózatot, vagyis ezzel a VPN szolgáltatással a magáncsatlakozást bármilyen torrent felhasználásával bármilyen probléma nélkül elvégezheti. Torrent fájlokat tölthet le vagy tölthet fel anélkül, hogy foglalkoznia kellene azokkal a korlátozásokkal, amelyeket egyes VPN-szolgáltatások Önnek előírhatnak. A torzításhoz a nap 24 órájában és bekapcsolhatja a magáncsatlakozást, és ezzel nem fog gondot okozni. Ezenkívül támogatást nyújt az SOCKS5 proxy számára is, amelyről ismert, hogy a hálózat legjobb sebességét biztosítja. Ez azt jelenti, hogy e proxy használatával könnyedén letölthet vagy továbbíthat bármilyen adatot készülékeitől nagy sebességgel.

Öld meg a kapcsolót

A Kill Switch funkció nem újdonság a VPN technológiában. Még a legújabb és alapvető VPN-szolgáltatók biztosítják ezt a lehetőséget, hogy elkerüljék bármilyen adatszivárgást, amely akkor fordulhat elő, ha a VPN-szolgáltató értesítés nélkül leáll. Ezekben az esetekben a Kill Switch letiltja az összes internetes forgalmat, és biztonságossá teszi az adatokat.

A PIA azonban értesíti, hogy csak szükség esetén használja fel. Ezt a figyelmeztetést más VPN-szolgáltató nem adta nekünk. Ennek oka a Kill Switch, amely szükségessé teheti az operációs rendszer hálózati beállításainak megváltoztatását, és ezáltal kapcsolódási problémákat okozhat. De továbbra is fenn kell tartani, ha aggódik az adatszivárgás és a magánélet miatt.

MTU beállítások

Az MTU-beállítások lehetővé teszik az adatméret-csomagok megváltoztatását, és ehhez szükség van bizonyos router és mobilhálózatok megfelelő kapcsolatához. Elsősorban a régi hardver nem kompatibilis a nagyméretű adatcsomagokkal. Ebben az esetben kisebb adatcsomagokkal csökkentheti az adatméretet. Alapértelmezés szerint az MTU 4000, és ha megpróbálja megváltoztatni a PIA VPN szolgáltatón keresztül, akkor az nem mondja meg azt az ábrát, amelyre csökkentette az adatméretet. Noha ez nem érinti a biztonságot, csak akkor szabad megtenni, ha úgy találja, hogy nem kompatibilis a hardverrel. Ennek során csökkenhet a sebesség az adatcsomagok számának növekedése miatt.

Hibakeresési mód

A hibakeresési mód az alkalmazás funkcionalitásának javítása érdekében került megvalósításra. Közvetlenül nem eredményez javulást a működésében, hanem csak menti a PIA teljesítményével kapcsolatos részleteket, és rögzíti a VPN-hez való csatlakozás kísérleteit..

Ezek a naplók fontosak az alkalmazás használata során felmerült műszaki problémák diagnosztizálásához. A szolgáltató ezeket az adatokat használja az ügyfél javításához, és a változásokat minden frissítésben meg lehetne jelölni.

Titkosítási beállítások

Titkosítási beállítások és lehetőségek

A titkosítás az a pillér, amelyen a VPN kapcsolat fekszik, és a teljes biztonság érdekében magas szintű titkosítás szükséges. A PIA AES titkosítást kínál, amely a legerősebb az összes titkosítás között. Minden más VPN-szolgáltató kínálja ezt a titkosítást, és ez nem nagy ügy. A PIA azonban lehetővé teszi a kulcshossz megváltoztatását 256 vagy 128 bites kulcs kiválasztásával. A 256 bites kulcs erősebb lenne, mint a 128 bites kulcs, de a kapcsolat létrehozásához a rendszernek több erőforrást kell felhasználnia. Ha a hardver lassan teljesít, meg lehet változtatni a kulcs hosszát. A 128 kulcshossz használata biztosan csökkentené a biztonságot, de mégsem törhető.

Az adatok hitelesítéséhez lehetősége van kivonási funkció kiválasztására: SHA-1 és SHA-256. Az SHA-256 az SHA-2 család egyik kiváló funkciója. Az SHA-2 családot az SHA-1 után fejlesztették ki, számos fejlesztéssel.

A kézfogáshoz hat különféle lehetőséget kínál, amelyek közül egyet választhat, de javasoljuk az alapértelmezett beállítás használatát, különben hibás működés léphet fel. Ezek az opciók exkluzív funkciók, amelyekhez a PIA-t ajánljuk azoknak a felhasználóknak, akik magas szintű biztonságot akarnak, de rendszereik nem kompatibilisek más VPN szolgáltatókkal.

Csatlakozási idő elemzése

A PIA kapcsolatidejének elemzése biztosítja, hogy időben kapcsolatot létesítsen, és ez állandó, amikor megpróbáltunk kapcsolatot létesíteni.

Csatlakozási idő különböző tesztekhez

Az átlag 9,60 esetén azt ajánljuk, ha létre kell hoznia a kapcsolatot a lehető leggyorsabban. Ezt az elemzést azonban az automatikus csatlakozás opcióval végeztük, és ha másik szerverre váltunk, az eredmények megváltozhatnak. Számunkra, amikor megpróbáltunk kapcsolatot létesíteni Németország szerverével, egyáltalán nem volt csatlakoztatva. Lehet, hogy az egyik hibás szerver, amely karbantartást igényel. Nem ez a helyzet minden szervernél, de mindig próbáljon automatikus csatlakozást használni az alkalmazás hibás működésének minden esélyének kiküszöbölésére. Amikor megpróbáltuk lecsatlakoztatni, nem tudtuk megcsinálni, így az alkalmazás elakadt a csatlakozás és a leválasztás között. Ezután kilépünk az alkalmazásból, de alapértelmezés szerint ismét kapcsolódik ahhoz a kiszolgálóhoz, amelyet kiválasztott, és akkor nem kap lehetőséget a kiszolgáló megváltoztatására. Tehát, gondosan válassza ki a szervert, különben az alkalmazás elakadhat.

Sebesség mérés

A PIA és az After engedélyezése előtt. Nincs sok változás a sebességben!

Ami a sebességet illeti, a PIA bebizonyította magát a legnagyobb VPN-szolgáltatók között, mivel a letöltési sebességnek csupán 7,4% -kal, a feltöltési sebességgel pedig 49,89% -kal csökkent. Ez olyasmi, amelyet még a hagyományos VPN-társaságok sem tudnak elérni. Ami a sebességet illeti, mindenekelőtt a többi VPN-szolgáltatót teljesítette.

Biztonság

Konfigurálható több protokolllal, és lehetőséget kínál az AES-128 vagy AES-256 használatára is, amelyek a legjobb titkosítási családból származnak. Ezenkívül más lehetőséget kínál az adatok hitelesítésére és a kézfogásra is, amely az adatokat a lehető legjobb beágyazással menti el.

Ezen kívül elérhető a DNS szivárgás elleni védelem, amely nem teszi lehetővé az internetszolgáltatók számára az online tevékenységek nyomon követését. Semmilyen harmadik fél DNS-é nincs bevonva, és saját elsődleges és másodlagos DNS-t biztosít, biztosítva az adatok szivárgását.

Az IPv6 szivárgás elleni védelem és a Kill Switch funkció együtt megbízhatóvá teszi a PIA-t a biztonság és a biztonságos adatáramlás szempontjából.

Felhasználói felület és felhasználói élmény

A képernyő tetején három különböző gomb található: Teljes méret, Minimalizálás és Bezárás. A Teljes méret gomb nem működik ok nélkül, és a Kicsinyítés és Bezárás ugyanazt a funkciót hajtja végre, mint az ablak bezárása (Megjegyzés: Ezt a Windows Client esetében tapasztaltuk meg). Kissé bosszantó, ha a PIA ikonját minden alkalommal kiválasztjuk a tálcán bármilyen beállítás megváltoztatásához vagy akár a szerverlista megnyitásához. Nincs elérhető minimalizált ablak a felhasználó számára.

Ezenkívül a kapcsolat meghibásodása tönkreteszi a felhasználói élményt, és javítani kell azt. Amikor megpróbáltuk összekapcsolni más szerverrel, ilyen probléma nem volt látható. A jobb felhasználói élmény érdekében a kiszolgálók további kiszűrésére és válogatására számítanak. Ugyanakkor az összes beállítás elérhető egy képernyőn, és megkönnyíti azok felfedezését.

állványok

Minden platformot lefed (Windows, Linux, MacOS és iOS), beleértve a Chrome, Firefox és az Opera Mini kiterjesztéseit. Rendelkezésre áll az MTU beállítás, amely kompatibilisvé teszi sok útválasztóval, még akkor is, ha nem kiváló minőségű. Emiatt a PIA ajánlott, ha a hardver nem naprakész. Csökkent sebesség észlelhető, de ennek semmi köze nincs a VPN szolgáltatóhoz. Ennek oka a hardver hatékonysága.

Telepítheti azt egy fiókból bármely öt eszközre. A terjesztés legjobb módja az, ha telepíti az útválasztóhoz, és a többi eszközt, például a mobiltelefonját és a laptopját, otthonában tartja, nyilvános helyekre..

Vevőszolgálat

Különféle lehetőségek a támogatáshoz!

Nincs élő támogatási rendszerük, és a velük való kapcsolatfelvétel egyetlen módja a jegyek előállítása. Meg kell adnia az e-mail címét, a nevét, a lekérdezés tárgyát és az adatait. Erre válaszul válaszolnak az e-mail azonosítón keresztül, amelyet Ön megadott volna nekik.

Ahelyett, hogy kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal, a webhely száz cikkeket tartalmaz, amelyek a PIA-ra, annak jellemzőire és hibáira vonatkoznak, amelyekkel előfordulhat. Csak próbálja meg felvenni a megfelelő kulcsszót, és megkapja a kereséssel kapcsolatos cikkek listáját. Ha a lekérdezés nem oldódik meg, a jegy bármikor létrehozható.

Következtetés

Ami a sebességet és a platformot illeti, a PIA verhetetlen, mivel hatalmas szerverhálózattal és számos eszköz konfigurálásának képességével rendelkezik. Ha azonban javítható a felhasználói felület és a stabilitás, nehéz lenne jobb VPN-szolgáltatót találni, mint a privát internet-hozzáférést. A biztonság szempontjából a PIA számos olyan szolgáltatást nyújt, amelyek kizárólag ezen alkalmazás számára nem találhatók más szolgáltatók ügyfeleiben. Ez lehetővé teszi a Torrenting hálózat probléma nélküli használatát, valamint a SOCKS5 proxy használatát a kapcsolat sebességének növelésére. Sőt, korlátlan sávszélességével és több szerverhelyével világszerte könnyedén streamálhat bármilyen tartalmat, amely csak bizonyos régiókban érhető el. Összességében, ha gyors, megfizethető és biztonságos privát kapcsolatot akar használni, akkor a PIA a legjobb megoldás.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map