Kuinka MarkMonitor auttaa suojaamaan johtavia yritysbrändejä Internet-petoksilta, piratismilta, väärentämiseltä ja verkkokynnettä vastaan

Yhteenveto: MarkMonitor on yritys, joka auttaa yrityksiä suojelemaan ja hallitsemaan tuotemerkkejään verkossa. Yksi tämän yrityksen päätarkoituksista on auttaa yrityksiä estämään tuotemerkkejään kohdistumasta erilaisiin tietoverkkorikollisuuteen, mukaan lukien piratismi, Internet-petokset, väärentäminen ja verkkokiellot. Yrityksen tarjoamien palveluiden avulla yritykset voivat helposti perustaa tuotemerkkinsä verkossa ja pitää sen kasvavan vahvana puolustaen sitä jatkuvasti kaikenlaisilta uhilta, jotka voivat pilata tuotemerkin maineen.


Suositun tuotemerkin ylläpitäminen ei ole asia, jota on suhtauduttava kevyesti. Brändinhallintaan liittyy paljon monimutkaisia ​​prosesseja. Vaikka brändisi hallinta voi olla pelottava tehtävä, varmista, että se on suojattu kaikenlaisilta online-uhilta, on vieläkin pelottavampaa tehdä se yksin. Brändisi suojaaminen ja hallinta kulkevat käsi kädessä, jos haluat todella nähdä brändisi kasvavan verkossa, ja monet yritykset päättävät jättää sen ammattilaisten tehtäväksi. Antamalla brändinsuojauksensa ja hallintonsa kolmannelle osapuolelle, joka on erikoistunut tällaiseen pyrkimykseen, suuret yritykset voivat vain keskittyä lisäämään yleisöä kasvattaakseen tuotemerkkinsä houkuttelevampaa yleisölle..

Siksi MarkMonitorista tulee yksi luotettavista kolmansien osapuolien yrityksistä, joita monet johtavat yritykset käyttävät säännöllisesti. Brändisuojaukseen ja brändin hallintaan liittyvillä palveluilla se tekee brändisi suojelemisesta helpompaa kuin itse tekeminen. Se tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitaan pyrkimyksissäsi puolustaa yrityksesi brändin mainetta, jotta se voi jatkaa kasvuaan tulevina vuosina. Yhtiö tarjoaa yrityksille erilaisia ​​tapoja tehdä brändisuojauksesta ja hallinnasta jotain yksinkertaista ja automaattista, ja varmistaa, että heidän yrityksensä ovat vapaita kaikenlaisista laittomista käytännöistä, kuten merirosvouksesta, verkkokiellosta, väärentämisestä ja Internet-petoksista..

Johtavien yritysten omistamien tuotemerkkien suojaaminen – yli 50% Fortune 100 -yrityksistä käyttää MarkMonitoria

MarkMonitor perustettiin vuonna 1999, ja tuolloin yritys keskittyi vain tarjoamaan yrityksille yksinkertaisia ​​tuotemerkki- ja IP-valvontatyökaluja. Vuosien kuluessa yritys alkoi kuitenkin lisätä uusia ominaisuuksia edistyneemmille tuotemerkkien ja verkkotunnusten suojausjärjestelmälle, joka varmistaa, että heidän asiakkaansa voivat suojata tuotemerkkinsä verkossa. Vuonna 2018 yritys on kasvanut niin paljon, että se tarjoaa paljon brändinhallintatyökaluja, joita tarvitaan paljon nykypäivän edistyneemmässä Internet-tekniikassa. Nyt yrityksellä on yli 1300 asiakasta – jotka ovat enimmäkseen johtavia yrityksiä, joilla on erittäin suosittuja tuotemerkkejä – yli 50 maassa ympäri maailmaa. Suurin osa tämän päivän suosituimmista verkkosivustoista käyttää MarkMonitoria tuotemerkkien hallintaratkaisuinaan.

Tämän yrityksen palveluita käyttävistä johtavista yrityksistä Nissan, Valentino SpA ja Edelman ovat suurimpia ja uskollisimpia yrityksiä, jotka käyttävät tätä palvelua. Nämä yritykset käyttävät MarkMonitorin tarjoamia tuotemerkkisuojaus- ja hallintajärjestelmiä pitääkseen tuotemerkkinsä vahvoina omilla toimialoillaan. Tämä palveluntarjoaja on palvellut useita johtavia tuotemerkkejä useista teollisuudenaloista, kuten luksusta ja muotia, kulutustavaroita, viihdettä ja mediaa, autoteollisuutta, finanssialaa ja tekniikkaa. Lisäksi sillä on yli 98% asiakastyytyväisyysluokitus, mikä tarkoittaa, että tämä yritys tarjoaa jatkuvasti palveluita, jotka ovat korkealaatuisia yritysasiakkailleen.

Brändien perustaminen ja hallinta verkossa – kaikki tarvitsemasi työkalut

MarkMonitor on ytimessään tuotemerkkien suojaus- ja hallintajärjestelmä. Se tarjoaa kaikki työkalut, joita yritykset tarvitsevat pitääkseen tuotemerkkinsä suojassa kaikenlaisilta mahdollisilta hyökkäyksiltä. Esimerkiksi, monissa tapauksissa ihmiset ostavat verkkotunnuksia, jotka kuuluvat laillisesti tiettyihin tuotemerkkeihin, ja pyytävät sitten tuotemerkkien omistajia ostamaan brändiin liittyviä verkkotunnuksia heiltä. On myös tapauksia, joissa ihmiset varastavat tietyn tuotemerkin immateriaalioikeuksia ja levittävät tällaisen tuotemerkin tuotteita laittomasti. Tällaisissa tapauksissa yritykset, jotka eivät tiedä näistä uhista, eivät ehkä pysty tekemään mitään suojelemaan tuotemerkkejään. MarkMonitorin kanssa he voivat kuitenkin tehdä jotain.

Brändinhallinnan näkökulmista tämä yritys tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, kuten verkkotunnuksen hallinta, verkkotunnuksen myynti, verkkotunnuksen suojaus, verkkotunnuksen konsultointipalvelut ja TLD-neuvonta. Nämä ovat välineet, jotka varmistavat, että yrityksesi voi ottaa brändisi täysin omistukseen, ja varmistaa, että kaikki tuotemerkkiisi liittyvät immateriaalioikeudet pysyvät yrityksesi omaisuutena. Se auttaa luomaan brändisi verkossa ja pitämään sen kasvavana tarvitsematta huolehtia mahdollisista ongelmista.

Tuotemerkkien puolustaminen vankalla tuotemerkkisuojausjärjestelmällä

Brändien perustamisen ja hallinnan lisäksi verkossa MarkMonitor tarjoaa myös työkaluja, jotka auttavat sinua puolustamaan tuotemerkkiäsi useilta tietoverkkorikollisilta toimilta. Tähän järjestelmään kuuluvat työkalut ovat väärentämisen torjunta, IP-suojaus, kumppanien noudattaminen, piratismin torjunta digitaaliselle medialle ja Internetin suoratoistosisällölle, petosten torjunta / tietojenkalastelu, petostentorjunta / haittaohjelmat, petostentorjunta / tumma verkko ja Tietoverkkotiedustelu. Kaikki nämä työkalut toimivat yhdessä varmistaakseen, että kukaan tietoverkkorikollisuus ei pääse käyttämään tuotemerkkiin liittyviä omaisuuksiasi ilman lupaa ja pitää tuotemerkkisi tuotteet suojattuna verkossa.

Puolustamatta tuotemerkkiäsi asianmukaisesti vastuuntuntoisten ja vaarallisten kolmansien osapuolten mahdollisilta hyökkäyksiltä, ​​brändin hallinta on melko turhaa. Yritykset, jotka eivät sovella tuotemerkkisuojaustoimenpiteitä, ovat alttiita olemaan päteviä hakkereita, joilla on erilaisia ​​motivaatioita, mukaan lukien taloudelliset ja henkilökohtaiset motivaatiot. Nämä hakkerit saattavat yrittää varastaa digitaalisen sisällön henkilökohtaisen hyödyn saavuttamiseksi tai oman tyytyväisyytensä vuoksi voidakseen jakaa kyseisiä digitaalisia tavaroita massoille tarvitsematta pakottaa asiakkaita maksamaan siitä. Tietenkin, jos tämä toimenpide jätetään ilman MarkMonitorin tarjoamia asianmukaisia ​​vastatoimenpiteitä, se voi johtaa suuriin menetyksiin yrityksille, joille tietoverkkorikollisuus vaikuttaa. Seurauksena voi olla, että heille aiheutuu taloudellisia menetyksiä, jotka vaikeuttavat yleisöpohjan laajentamista.

MarkMonitor tarjoaa tältä osin johtaville yrityksille ja yrityksille työkalut, joita he todella tarvitsevat selviytymiseen digitaalimarkkinoilla, minimoimalla samalla erilaisten online-uhkien mahdollisesti aiheuttamat liiketoimintariskit. Siksi Fortune -yritykset luottavat tuotemerkkien hallintaan ja suojaukseen MarkMonitorille.