Kuinka Dallas-pohjainen StackPath auttaa turvaamaan yli 800 000 yritystä maailmanlaajuisesti turvallisuusalustallaan

TL; DR: StackPath on yritys, joka tarjoaa useille yrityksille enemmän tietoturvaa online-omaisuudelle, erityisesti verkkosivustoille. Se tarjoaa verkkopohjaisen palvelun, jonka avulla yritykset voivat suojata verkkosivujaan useilta online-uhilta, kuten hakkerihyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta, sekä parantaa verkkosivustojensa yleistä suorituskykyä. Se tarjoaa valikoiman verkkopohjaisia ​​palveluita, joihin sisältyy sisällönjakeluverkko, verkkosovellusten palomuuri ja DDoS-lieventäminen.


Suurimmalle osalle yrityksiä, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria yrityksiä, verkkovarojensa suojaaminen on yksi tärkeimmistä prioriteeteista varmistaakseen liiketoimintansa sujuvuuden. Ilman vankkaa suojausta online-omaisuudelle nämä yritykset voivat riskittää päivittäisessä toiminnassaan erilaisia ​​mahdollisia online-uhkia ja tietoverkkorikoksia vastaan. Koska hakkerit ovat useaan otteeseen yrittäneet tuhota joidenkin suurten yritysten liiketoimintaa, vaikkakin vaihtelevassa määrin, yritysten on ollut entistä välttämättömämpää aloittaa rakentamalla turvallisempi infrastruktuuri online-omaisuudelleen..

Siksi StackPathin kaltainen yritys on olemassa tarjoamaan palveluitaan auttaakseen näitä yrityksiä selviämään vaarallisemmassa verkkoympäristössä. Tämä yritys tarjoaa erilaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat yrityksille parhaan suojausjärjestelmän verkkosivustoilleen ja muulle online-omaisuudelle ulkopuolisille, jotka yrittävät tuhota sen. Tämän yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluvat turvallinen sisällönjakeluverkko, joka tarjoaa saumattoman järjestelmän heidän verkkosivustojensa suorituskyvyn parantamiseksi kaikille käyttäjille, verkkosovellusten palomuuri heidän verkkopohjaisten sovellustensa suojaamiseksi, SSL sivuston turvallisuuden suojelemiseksi, DDoS-lieventäminen suojata mahdollisia hakkerihyökkäyksiä ja paljon muuta.

Suhteellisen tuntemattomasta suuruuteen

Yrityksenä StackPath aloitti pienenä yrityksenä, joka tarjoaa vaatimatonta palvelua tavoitteena luoda turvallisempi internet kaikille. Tällaisen päämäärän saavuttamiseksi yritys tarjoaa palveluita, joilla varmistetaan, että he voivat auttaa verkkosivustojen omistajia parantamaan verkkosivustojensa tietoturvaa tarjoamalla turvallisuuden sekä liiketoiminnalleen että käyttäjille. Yhdessä yrityksen kasvun aikana se sai kuitenkin valtavan määrän sijoitusrahastoja useilta sijoittajilta, mikä teki siitä yrityksen yhä laajemmin tunnetuksi. Vuonna 2018 StackPathia on käyttänyt yli 800 000 yritystä maailmanlaajuisesti tarjoamalla Internet-tietoturvapalveluita, jotka tarjoavat sekä pienille että isoille yrityksille turvallisemman online-alustan liiketoiminnalleen.

Nyt enemmän kuin koskaan, tämä yritys yrittää tarjota parhaan skaalautuvan ja sujuvan tietoturvaympäristön, jota jokainen yritys voi käyttää tyydyttämään kysyntään enemmän käyttäjien pyyntöjä Internet-liikenteen ja kaistanleveyden muodossa, sekä tarjoamaan parhaan alustan suojaamiseksi heidän online-omaisuutensa kaikenlaisista online-uhkista.

Suojattu CDN- ja Web-sovellusten palomuuri – Yrityksen tärkeimmät tarjoukset

Internet-liikenteen kysynnän kasvaessa yritykset vaativat suurempaa luotettavuutta verkkoalustoilleen. Kaatamalla kaikki online-omaisuudensa yhdellä palvelimella, se saattaa lisätä riskiä, ​​että pahoin aikomuksin toimivat verkkorikolliset hyökkäävät ja sulkeutuvat. Lisäksi kun yritykset tekevät niin, yritykset eivät ehkä pysty pysymään käyttäjien liikenteen kysynnän mukana, mikä johtaa huonoon verkkosivustojen suorituskykyyn ja hitaaseen latausaikaan. StackPathin tarjoama turvallinen CDN antaa yritykselle tarkalleen sen, mitä he tarvitsivat sivuston turvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä järjestelmä auttaa yrityksiä tallentamaan online-omaisuutensa yrityksen tarjoamaan suojattuun palvelimeen, mikä puolestaan ​​voi parantaa kunkin käyttäjän kokemaa latausaikaa, mikä parantaa käyttökokemusta.

Toisaalta verkkosovelluksen palomuuri on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat suojata verkkosovellusalustansa kaikenlaiselta online-hakkeroinnilta. Koska niiden yritysten lukumäärä, jotka tarjoavat verkkopohjaisia ​​sovelluksiaan pääpalvelunaan, on lisääntynyt, kysyntä lisääntyy myös tällaisten online-omaisuuden turvaamisessa. StackPathin palomuuri estää kaikkia yrityksiä vaarantaa verkkosovellustensa suorituskyky joko pehmeällä tai raa’alla pakotuksella.

Ystävällinen käyttöliittymä kaikenlaisille kehittäjille

Vaikka monet ihmiset saattavat ajatella, että StackPathin kaltaisen Internet-tietoturvajärjestelmän käyttäminen voi olla vaikeaa ja monimutkaista, tosiasia on, että alustaa on erittäin helppo käyttää eikä se vaadi mitään syvällistä tietämystä IT-tietoturvasta ja infrastruktuurista jotta kuka tahansa voi aloittaa sen käytön. Alustan käyttäminen on yhtä helppoa kuin suojattavaa sivustoa koskevien tietojen laittaminen ja vaiheittaisten ohjeiden noudattaminen näytöllä. Kun tiedot on toimitettu oikein, ohjelmisto voi alkaa analysoida sivustosi tietoja ja tarjota tietoturvasuojauksen, jota tarvitset eniten online-omaisuudelle.

Kaikki turvaominaisuudet, joita tarvitset pitääksesi online-liiketoiminnan varat turvassa

StackPath on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, joita saatat joutua suojaamaan verkkosivustosi ja online-liiketoiminnan omaisuus ilman epäonnistumisia. Katso kaksivaiheinen todennusominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla sivustosi voi aktivoida kaksivaiheisen todennusturvan, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua sivustoosi turvallisemmin. Tämän ominaisuuden avulla on hyvin vähän mahdollisuuksia, että heidän tilinsä saadaan hakkeroitu, koska heidän on vahvistettava jokainen sisäänkirjautumisyritys. Toinen mielenkiintoinen ominaisuus, jota voit katsoa, ​​on suojattu tunnus. Tämä ominaisuus varmistaa, että annat pääsyn online-omaisuuteen vain laillisille ihmisille. Se estää kaikenlaisen laittoman lataamisen online-omaisuudestasi, koska latausprosessi on mahdoton ilman turvallista tunnusta.

Paitsi näitä ominaisuuksia, tästä palvelusta on vieläkin enemmän. StackPath tarjoaa useita edistyneitä suojausominaisuuksia, kuten DDoS-lieventäminen, WAF, alkuperäsuoja, EdgeSSL ja musta lista. On myös ominaisuuksia, jotka voit löytää, kun olet saanut käsiisi tämän online-tietoturvaympäristön. Lisäksi kaikista saamistasi turvaominaisuuksista joudut maksamaan kohtuuhintaisen kuukausimaksun ilman sitoutumista, mikä tekee StackPathista edullisemman verkkoturvaympäristön kilpailijoihin verrattuna..