Shellfire Box VPN -katsaus

Plussat

Tarjoaa yksityisen yhteyden kaikille laitteillesi ilman, että sinun on määritettävä mitään VPN-ohjelmistoja etukäteen. Plug and play -järjestelmä, jonka avulla voit käyttää yksityistä yhteyttä heti. Toimitus maailmanlaajuisesti.


Haittoja

Vain tietyistä maista tulevat asiakkaat voivat tilata VPN-reitittimen laitteita. Erillinen VPN-palvelu on saatavana rajoitetulla nopeudella paitsi kallein suunnitelma.

Yleensä ottaen

Tarjoaa helppokäyttöisen VPN-reitittimen laitteiston, jonka avulla voit muodostaa yhteyden yksityiseen verkkoon heti. Laitteisto toimitetaan Shellfire VPN -palvelun vuosittaisella tilauksella.

Shellfire Box on VPN-reititinlaitteisto, jonka tarjoaa Shellfire, vuonna 2002 perustettu isännöintipalveluyritys, joka sijaitsee Bad Vilbelissä, Saksassa. Reitittimen laitteiston tarjoamisen lisäksi tämä yritys tarjoaa myös itsenäisen virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun, joka sisältää ilmaisen suunnitelman. Yhtiöllä on näkemys, että jokaisella on oikeus vapaaseen ja turvalliseen pääsyyn Internetiin, ja yrityksen tavoitteena on tarjota turvallinen ja yksityinen Internet-verkko kaikille.

Kytke ja pelaa yksityinen yhteys ilman hässäkkää

Shellfire Box VPN tarjoaa sinulle reitittimen, joka on jo varustettu VPN-tilauksella, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä vaivaa asentaa VPN-ohjelmistoja ja sovelluksia jokaiselle laitteellesi, joka sinulla on. Tämän VPN-ruudun avulla sinun täytyy vain kytkeä se reitittimeesi, jotta reitittimen yhteys reititetään uudelleen tämän ruudun yksityiseen yhteyteen. Sitten reititinyhteytesi voidaan muuttaa heti yksityiseksi yhteydeksi. Kaikilla laitteilla, jotka on kytketty tähän reitittimeen, voi nyt nauttia rajoittamattomasta pääsystä Internetiin yksityisyydellä ilman kolmansien osapuolien valvontaa.

Kaikki laitteet voidaan kytkeä yksityiseen verkkoon

Saatat joutua asentamaan VPN-ohjelmiston manuaalisesti jokaiselle laitteelle, kun käytät muita tavallisia VPN-palveluita. Mutta niin ei ole, kun sinulla on tämä VPN-laatikko. Tämän reitittimen avulla voit helposti liittää kaikki laitteet, jotka sinulla on, yhteen yksityiseen yhteyteen joutumatta asentamaan laitteisiin mitään yksityisiä yhteysohjelmistoja. Se tarkoittaa, että kannettavat tietokoneet, älytelevisiot, mobiililaitteet, pöytätietokoneet, pelikonsolit ja monet muut laitteet ovat tuettuja. Sinun ei enää tarvitse turhautua, koska esimerkiksi VPN-ohjelmistoa tai -sovellusta ei ole saatavana pelikonsolillesi tai Linux-koneellesi.

Vuotuinen tilaus sisältyy jokaiseen reitittimen ostoon

Hyvät uutiset tämän Shellfire Box VPN -ominaisuuden omistamisesta ovat, että jokainen Shellfire VPN -tilaus sisältyy jokaiseen laitteistoostokseen. Joten sinun ei tarvitse maksaa enemmän maksaaksesi tilaamaan virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun. Itse asiassa laitteiston hinta yhdessä tilauksen kanssa on paljon halvempaa kuin monien tavanomaisten VPN-palveluntarjoajien vuositilauksen kustannukset. Voit joko valita laitteiston, joka sisältää yhden vuoden tilauksen tai 2 vuoden tilauksen Shellfire VPN: ään. Tämä on hyvä vastine rahalle.

Ohita kaikki Internet-sensuurit ja alueiden suojelu

Kun olet kytkenyt laitteesi tähän reitittimeen, voit helposti tehdä yhteydestäsi yksityisen ja siten ohittaa kaiken sensuurin, rajoitukset ja alueiden suojauksen Internet-toiminnoissasi. Internetissä on enemmän asioita, joita voit tehdä, kun sinulla on tämä reititin. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hallitus, Internet-palveluntarjoajasi, hakkerit tai muut kolmannet osapuolet tarkistavat sinua, jotka yrittävät seurata online-toimintaa. Voit käydä kaikissa Internet-sivustoissa ja saada täyden kokemuksen jokaisesta vierailustasi verkkosivustosta.

Rajoittamaton kaistanleveys 35 palvelimella ympäri maailmaa

Vaikka Shellfire VPN tarjoaa halvempia suunnitelmia, joissa on rajoittamaton kaistaleveys ja rajoitettu yhteydenopeus, niin ei ole, kun ostat Shellfire Box VPN -reitittimen. Sen mukana tulee Premium Plus -suunnitelma, joka tarjoaa rajoittamattoman nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden varmistaaksesi, että Internet-aktiviteettisi on nautinnollinen samalla kun pysyt yksityisenä. Se tarjoaa myös 35 palvelinpaikkaa, mikä on enemmän kuin halvemmissa suunnitelmissa käytettävissä olevia palvelimia, joissa on vain 20 tai vähemmän palvelimia. Joten tällä reitittimen laatikolla saat kaiken irti virtuaalisesta yksityisestä verkkopalvelusta tarvitsematta käyttää enemmän rahaa Premium Plus -tilaukseen. Sait sen jo ostoksesi kanssa.

johtopäätös

Shellfire Box VPN -reititin on plug-and-play-reititin, jolla on varustettu yksityinen yhteys, jonka tarjoaa Shellfire. Laitteisto on riittävän pieni ja helppo kuljettaa, ja käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Sinun tarvitsee vain kytkeä se reitittimeesi, ja kaikilla laitteilla voi olla yksityinen yhteys Internetiin pääsyä varten. Tämä reititin tarjoaa paljon enemmän kuin mitä tavallisesta VPN-tilauksesta voi saada, koska se on yhteensopiva minkä tahansa laitteen ja minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa. Kaiken kaikkiaan tämän reitittimen ostaminen on yksi parhaista sijoituksista, joita sinulla voi olla online-tietoturvaasi ja yksityisyytesi suhteen, ja se on todella hyvä vastine rahalle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map