Lepakko! Arvostelu


Plussat

Tarjoaa suojatun sähköpostinhallintaohjelmiston, joka suojaa viestejäsi hakkereilta. Suojaa kaikki sähköpostiviestinnät suojatulla päästä päähän -salausjärjestelmällä.

Haittoja

Saatavilla vain Windows-alustalle, ja se on enimmäkseen tarkoitettu pöytätietokoneiden käyttäjille, vaikka sitä voidaan käyttää myös taulutietokoneissa, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä. Päivitykset eivät ole saatavilla ilmaiseksi.

Yleensä ottaen

Voit suojata kaiken sähköpostisi ja hallita sähköpostitilisi yhdellä kätevällä työpöytäohjelmalla. Suojaa sähköpostisi hakkereilta ja haittaohjelmilta.

Verkkosivusto: Napsauta tätä

Yleisarvosana: [Yasr_overall_rating]

Lepakko! on suojattu sähköpostiohjelma, joka voidaan asentaa työpöytäohjelmaksi tai palvelinsovellukseksi, jonka on perustanut Ritlabs, SRL, vuonna 1998 perustettu ohjelmistoyritys, joka sijaitsee Moldovan tasavallassa. Yrityksen painopiste on luoda erilaisia ​​turvallisia viestintätuotteita sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Bat on yrityksen päätuotelinja, joka on ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan ja suojaamaan sähköpostiviestintää oman työpöydän tai palvelimen mukavuuksilla.

Yhteensopimaton suodatusjärjestelmä

Lepakko! on sähköpostinhallintaohjelmisto, joka on varustettu suodatusjärjestelmällä, joka on suunniteltu varmistamaan, että saat vain sinulle kuuluvat sähköpostit. Se tarkoittaa, että se voi suodattaa kaikenlaisia ​​roskapostia ja haitallisia sähköposteja ja estää niitä pääsemästä postilaatikkoosi. Koska tämä ohjelmisto keskittyy suojattuun sähköpostiviestintään, se ei siedä minkäänlaista roskapostia tai roskapostia. Joten se poistaa ne heti saapuessaan. Suodatusjärjestelmä on erittäin tehokas, ja se käyttää edistynyttä algoritmia määrittämään, mitkä sähköpostit ovat tärkeitä ja mitkä roskapostit.

Suojattu päästä päähän -salausjärjestelmä

Tärkein asia turvallisessa sähköpostiviestinnässä on, että pääset kommunikoimaan kontaktien kanssa yksityisimmässä ja turvallisimmassa ympäristössä. Se tarkoittaa, että kukaan ei voi kuunnella viestintääsi tai nähdä, mitä sähköposteja lähetät ja vastaanotat tällä ohjelmistolla. Edestakaisin lähettämäsi viestit näet vain sinä ja vastaanottaja, mikä tarkoittaa, että viestit voidaan nähdä vain viestintälinjan molemmissa päissä. Tätä tarkoittaa suojattu kokonaisvaltainen salausjärjestelmä, ja tällä ohjelmistolla on kaikkein turvallisin salausjärjestelmä suojaamaan kaikkia sähköpostiviestejäsi..

Sisäinen HTML-katseluohjelma

Vaikka useimmat muut vastaavat suojatun sähköpostin ohjelmistot saattavat sallia vain sähköpostien tarkastelemisen tekstimuodossa, The Bat! on vähän erilainen. Sen lisäksi, että sallit sähköpostien tarkastelemisen tekstimuodossa, se tukee myös HTML-sähköpostiviestejä, mikä tarkoittaa, että jos sähköpostin lähettäjä käyttää HTML-muotoa, voit tarkastella sähköpostia täsmälleen lähettäjän tarkoittamalla tavalla. Tämä johtuu siitä, että tällä ohjelmalla on oma sisäinen HTML-katseluohjelma, joka varmistaa, että voit tarkastella HTML-muotoisia sähköposteja mahdollisimman tarkasti.

Rajoittamaton tallennettavien viestien määrä

Tämä ohjelma on erittäin kevyt, koska sillä ei ole minimi CPU-vaatimuksia sen suorittamiseksi. Jos sinulla on Windows, voit asentaa tämän ohjelmiston. Lisäksi se tukee myös rajoittamattomien viestien tallentamista tietokoneellesi, ja voit käyttää sitä yhteydenpitoon mihin tahansa sähköpostipalveluun, joka käyttää POP: ta ja IMAP: ta. Koska sitä ei käytetä vain suojattuna sähköpostin viestintäohjelmistona, vaan myös tukevana sähköpostinhallintaohjelmistona, sinun ei tarvitse huolehtia tuhansien sähköpostiosoitteiden hallinnasta. Vankkaan sähköpostinhallintaominaisuuden avulla rajoittamattomien viestien hallinta tietokoneella on helppoa ja helppoa.

Lepakko! Osoitekirja

Lepakko! tarjoaa myös oman versionsa yhteyshallintaominaisuudesta, nimeltään The Bat Address Book, jota voidaan käyttää kaikkien yhteystietojesi hallintaan ja tallentamiseen. Hyvä asia tässä ominaisuudessa on, että voit helposti lisätä yhteystietosi eri pilvipohjaisilla yhteystietojen hallintaohjelmilla, kuten Google Contacts ja Outlook. Voit myös siirtää yhteystiedot osoitekirjasta helposti Googlelle ja Outlookille. Yhteystietojen löytäminen on yhtä helppoa kuin heidän sähköpostiosoitteiden tai nimien kirjoittaminen, mikä on erittäin kätevää, kun sinun on lähetettävä ja kiireellinen sähköpostiviesti.

johtopäätös

Lepakko! tarjoaa äärimmäisen turvallisen sähköpostiviestintäalustan, jonka avulla voit kommunikoida kontaktiesi kanssa yksityisesti ja turvallisesti. Se poistaa kaikki hakkerit mahdollisuudet tarkkailla sähköpostiviestintääsi, koska tämä ohjelmisto on varustettu edistyneellä päästä päähän -salausjärjestelmällä. Sähköpostinhallintaohjelmana se on erittäin helppo hallita tuhansia sähköposteja tietokoneellasi, ja mikä parasta, se voi tallentaa rajoittamattomia viestejä ilman rajoituksia. HTML-sähköpostien tarkasteleminen ei ole ongelma, koska toisin kuin vastaavat ohjelmistot, se on varustettu sisäisellä HTML-katseluohjelmalla, joka helpottaa HTML-muotoisten sähköpostien tarkastelua. Kaiken kaikkiaan, lepakko! on suositeltava sähköpostinhallintaohjelmisto. Se on myös suositeltava suojattu sähköpostikommunikaatiojärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia sähköpostiviestejäsi yhdessä paikassa ja varmistaa, että sähköpostiyhteytesi ovat aina yksityisiä ja turvallisia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map