KeePass-arvostelu

Plussat

Tarjoaa ilmaisen, kevyen ja turvallisen salasananhallintaohjelmiston, jonka avulla voit tallentaa salasanat yhteen kätevään paikkaan. Lisenssi on avoimen lähdekoodin ja tukee edistynyttä salausjärjestelmää.


Haittoja

Se on saatavana vain Windowsille, vaikka on olemassa joitain epävirallisia versioita, joita on saatavana muille alustoille, kuten Android, iOS ja Linux.

Yleensä ottaen

Tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja turvallisen alustan tallentaa kaikki salasanasi yhdessä paikassa edistyneellä salausjärjestelmällä. Voit hallita kaikkia salasanoja helposti ja turvallisesti.

Verkkosivusto: Keepass.info

Yleisarvosana: [Yasr_overall_rating]

KeePass on ilmainen ja avoimen lähdekoodin salasananhallintaohjelmisto, jonka perusti vuonna 2003 Saksassa toimiva ohjelmisto-ohjelmoija Dominik Reichl. Vaikka alun perin yksi henkilö kehitti sitä avoimen lähdekoodin ohjelmistoksi, sitä on parannettu monien harrastajakäyttäjien ehdotusten perusteella, minkä ansiosta ohjelmisto on kehittynyt nykyään. Tämän ohjelmiston tarkoituksena on auttaa käyttäjiä hallitsemaan ja tallentamaan kaikkia tärkeitä salasanojaan, jotta he eivät välttämättä käytä samaa salasanaa jokaisessa tilissä, joka heillä on.

Usean käyttäjän näppäimet

Kun luot tietokannan salasanallesi, sinulla on mahdollisuus luoda pääsalasana tietokannalle. On kuitenkin olemassa muita avaimia, joita voit käyttää salasanatietokannassa turvallisuuden parantamiseksi. Useiden käyttäjän avainten avulla on monia tapoja suojata salasanatietokanta ja varmistaa, että vain sinulla on pääsy siihen. Voit käyttää useita avaintiedostoja, jos sitä tarvitaan salasanatietokannan suojauksen parantamiseksi. Tätä suositellaan tekemään, vaikka kutakin luomaa käyttäjän avainta on vähän hankala seurata. Suojauksen kannalta usean käyttäjän avainominaisuus voi kuitenkin vahvistaa salasanatietokannan turvallisuutta entisestään.

Random Password Generator

Useimmat ihmiset vain luovat yksinkertaisia ​​salasanoja tililleen. Tämä johtuu lähinnä siitä, että monimutkaisia ​​salasanoja on vaikea muistaa, ja myös niiden luominen on vaikeaa. Tässä ohjelmistossa on käytettävissä satunnaisen salasanan luontitoiminto, joka auttaa käyttäjiä luomaan vahvoja salasanoja tililleen. Tällä tavalla heidän ei pitäisi enää tyytyä heikkoihin salasanoihin, koska ne voivat helposti murtautua myöhemmin. Tämä on ominaisuus, joka auttaa käyttäjiä suojelemaan kutakin tiliään vahvoilla salasanoilla, joita on mahdotonta hakkeroida.

Advanced salausjärjestelmä

KeePass on kuin iso tallennustila kaikille salasanoillesi. Se tarkoittaa, että on erittäin tärkeä ohjelma hallita ja tallentaa tilien käyttöavaimia. Sinun on varmistettava, että tämä ohjelmisto on täysin turvallinen ja käyttökelpoinen. Onneksi se käyttää edistynyttä salausjärjestelmää, jota on mahdoton rikkoa. Toisin sanoen ihmiset eivät voi vain avata salasanojen hallintaa voimakkaasti ja saada helposti tietoja salasanoistasi. Tätä ohjelmistoa ei ole helppo murtaa, ja ainoa käyttäjä, joka voi käyttää tietokannan arvokkaita tietoja, on käyttäjä.

Helppo salasanan hallinta

Yksi tämän ohjelmiston päätehtävistä on auttaa käyttäjiä hallitsemaan salasanoja helposti. Riippumatta siitä kuinka monta salasanaa tallennat tähän ohjelmistoon, sinun on erittäin helppo hallita sitä haluamallasi tavalla. On mahdollista luokitella salasanasi ja helpottaa niiden käyttöä. Lisäksi on ominaisuuksia, joiden avulla voit etsiä tallennettua salasanaasi nopeasti, vaikka se on haudattu tietokantaan. Voit myös tuoda tai viedä tietokannan melko helposti, jos haluat siirtää tietosi toiselle alustalle tai toiselle.

Plugin-arkkitehtuuri

KeePassin perusominaisuudet antavat käyttäjille kaikki salasananhallinnassa tarvittavat toiminnot ja edut. On kuitenkin lisäominaisuus, joka voi antaa käyttäjille mahdollisuuden laajentaa perusominaisuuksia vielä enemmän, jota kutsutaan plugin-ominaisuudeksi. Tämän ohjelmiston plugin-arkkitehtuurilla on erittäin helppoa lisätä laajennuksia ohjelmistoon parantaakseen sen toimivuutta. Koska tämä ohjelmisto on avoimen lähdekoodin, on olemassa paljon ihmisiä, jotka osallistuvat tämän ohjelmiston erilaisten laajennusten kehittämiseen.

johtopäätös

KeePass on yksi parhaista ilmaisista salasananhallintaohjelmistoista. Tämän ohjelmiston avulla voit helposti tallentaa ja hallita salasanoja yhdessä kätevässä paikassa. Lisäksi ohjelmisto on suojattu edistyneellä salausjärjestelmällä sekä useilla käyttäjän tiedostoilla, jotta varmistetaan, että tietokanta on hakkeriturvallinen. Kukaan ei voi murtaa ohjelmistoa ja varastaa tietokannan salasanoja helposti. Lisäksi siinä on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda vahvoja salasanoja tililleen ja lisätä joitain laajennuksia ohjelmistotoimintojen parantamiseksi. Kaiken kaikkiaan KeePass on suositeltu salasananhallintaohjelmisto, jos etsit yksinkertaista ja turvallista ratkaisua pitämään kaikki salasanatietosi turvallisina ja suojattuina yhdessä kätevässä paikassa.