EagleGet-arvostelu


Plussat

Tarjoaa yksinkertaisen ja kevyen lataushallinta- ja kiihdytinohjelman, joka on saatavana ilmaiseksi. Haittaohjelmien tarkistaja on saatavana sen varmistamiseksi, että ladattuihin tiedostoihin ei sisälly haittaohjelmia.

Haittoja

Saatavana vain Windows-ohjelmana, joka voidaan integroida suosituimpiin selaimiin ilman tukea muille alustoille. Vain Chrome-laajennus on saatavana itsenäisenä laajennuksena.

Yleensä ottaen

Tarjoaa laadukkaan lataushallinnan ja kiihdytinohjelman, jonka avulla voit ladata tiedostoja nopeammin. Varmistaa, että et tuo haittaohjelmia järjestelmään.

Arvosana: [yasr_o overall_rating]

Verkkosivusto: Napsauta tätä

EagleGet on lataushallinta- ja kiihdytysohjelma, jonka tarjoaa EagleGet, Pekingissä, Kiinassa toimiva ohjelmistokehittäjä. Ohjelmisto on saatavana kokonaisena asennuksena tai kannettavana versiona, jota voidaan käyttää täysimääräisesti vain Windows-käyttöjärjestelmässä. Ohjelman tarkoituksena on antaa käyttäjille yksi parhaista ilmaisista vaihtoehdoista online-tilassa saatavalle premium-lataushallinnan ja kiihdyttimen ohjelmistolle, joka tarjoaa enemmän tai vähemmän samat ominaisuudet kuin monet muut markkinoilla olevat samanlaiset ohjelmat..

Lisää latausnopeutta päivitysominaisuuden avulla

EagleGetin päätoiminto on latauskiihdytysohjelma, minkä vuoksi se auttaa sinua lisäämään latausnopeutta merkittävästi. Verrattuna alkuperäisen selaimen lataamiseen, tämä ohjelmisto voi kertoa nopeutesi jopa 6 kertaa nopeammin. Tämä johtuu siitä, että ohjelmisto jakaa ladatun tiedoston useisiin osiin ja aloittaa latausprosessin samanaikaisesti kyseisille osille. Kun lataus on valmis, se liittyy uudelleen tiedostoon ja tallenna se tietokoneellesi. Siinä on myös päivitysominaisuus, joka auttaa jatkamaan viallista tai epäonnistunutta lataamista joutumatta aloittamaan alusta.

Varmista tiedostojen eheys ja sisäänrakennettu haittaohjelmien tarkistustyökalu

On välttämätöntä tarkistaa lataamasi tiedoston eheys varmistaaksesi, ettei tiedosto ole vioittunut millään tavalla. Koska tämä ohjelma lataa tiedoston jakamalla se useisiin osiin, on varmistettava, että ladattu tiedosto on täydellinen ja kokonainen. Sisäänrakennetulla haittaohjelmien tarkistimella se varmistaa, että tiedostossa ei ole minkään tyyppisiä viruksia tai haittaohjelmia, jotka voivat vahingoittaa järjestelmääsi. Se tarkoittaa, että kun käytät tätä ohjelmistoa, voit estää kaikkia verkkosivustoja lähettämästä haittaohjelmia järjestelmään, koska kaikki tämän lataushallintaohjelman läpi käyvät tiedostot tarkistetaan haittaohjelmien varalta.

Integroi kaikkien suosittujen selainten kanssa

Kun olet asentanut EagleGet-järjestelmään, se integroituu heti kaikkiin järjestelmään asentamiin selaimiin. Tällä ohjelmistolla on laajennuksia monille suosituille selaimille, kuten Opera, Firefox ja Chrome, ja ohjelmisto asentaa laajennukset automaattisesti. Tämän integroinnin avulla, selaimesta riippumatta, voit aina ladata tiedostoja tämän ohjelmiston kautta. Voit piirtää tiedostojen lataamisen tällä ohjelmistolla tietyn pikanäppäimen avulla. Kun olet asentanut ohjelmiston, tämä lataushallintaohjelma käsittelee kuitenkin kaikki oletuslataukset.

Aikataulu ja hallitse latauksia helposti

Koska tämän ohjelman tarkoituksena ei ole vain nopeuttaa lataamista, vaan myös hallita latauksia, voit helposti ajoittaa ja hallita latauksia haluamallasi tavalla. Voit asettaa ohjelmiston lataamaan tiettyjä tiedostoja tietyistä linkeistä tiettyyn aikaan. Tämän jälkeen voit hallita ladattuja tiedostoja helposti ohjelmistoliitännässä. Joten, riippumatta siitä kuinka monta latausta haluat suorittaa, tämä ohjelmisto pystyy käsittelemään sitä. Ja jonotusprosessin myötä latausprosessista tulee erittäin helppo hallita.

Hiljainen tila ja ilmoitusasetukset

Aina kun EagleGet suorittaa tiedoston lataamisen, se antaa ilmoituksen työpöydälläsi ilmoittaen, että tietty tiedosto on ladattu onnistuneesti. Hyvä asia tässä ohjelmistossa on se, että siinä on erilaisia ​​ilmoitusvaihtoehtoja asettaaksesi, miten ilmoitus tulee näkyviin työpöydällesi. Se voi myös antaa sinulle hiljaisen tilan vaihtoehdon poistaa kaikki ilmoitukset käytöstä, jos huomaat niitä häiritsevän. Ilmoitusvaihtoehtojen avulla tiedostojen lataaminen tällä ohjelmalla voi olla hauskempaa, koska voit muuttaa ilmoitusteeman mieltymystesi mukaan. Äänetön tila auttaa myös pitämään tuottavuuttasi häiritsemättä latausilmoituksia.

johtopäätös

Jos etsit hyvää vaihtoehtoa premium-lataushallintaohjelmalle, kuten IDM, EagleGet on paras ohjelmisto valita. Tämä johtuu siitä, että sillä on samanlaiset toiminnot kuin tällä hetkellä markkinoilla olevalla premium-lataushallintaohjelmalla, ja mikä parasta, tämä ohjelmisto on täysin ilmainen. Se antaa sinulle nopeamman latausnopeuden, ajoitetun latausominaisuuden, haittaohjelmien ja tiedostojen eheyden tarkistuksen, hiljaisen tilan, ilmoitusvaihtoehdot ja paljon muuta. Voit jopa mukauttaa tämän ohjelman käyttöliittymää mieltymystesi mukaan, mikä tekee ohjelmistosta entistä suositellumman käytettäväksi. Kaiken kaikkiaan, tämä ladattavien tiedostojen nopeuttamiseksi ja hallitsemiseksi yhdellä kojetaululla tämä ohjelmisto on suositeltavin ohjelmisto, jonka sinun pitäisi valita.